eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
103 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 فردی چند گردو به بهلول داد و گفت: «بشکن و بخور و برای من دعا کن.» بهلول گردوها را شکست و خورد ولی دعایی نکرد.آن مرد گفت: «گردوها را می‌خوری نوش جان،ولی من صدای دعای تو را نشنیدم!» بهلول گفت: «مطمئن باش اگر در راه خدا داده‌ای،خدا خودش صدای شکستن گردوها را شنیده است!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊🌱 بزرگ‌ترین لطفی که ما آدما میتونیم به‌ هم دیگه کنیم اینه که "باهم حرف بزنیم" ‏بگیم چرا ازت ناراحتم! ‏چرا ازت عصبانی شدم! ‏چرا دیگه مثل قدیم بهت حس ندارم! ‏و بیشتر از این آدما رو با کلی علامت سوال و چیکار کردم‌ها! تو ذهن‌شون تنها نذاریم!...
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 فقط این آیه در ذهنتان بماند کافی است 👌 🍃 فضیلت و اهمیت بالای احسان به والدین در قرآن کریم 💯 🎙حجت الاسلام عالی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ والدینی که میخوان بچه‌های سرنوشت‌‌ساز برای کشور تربیت کنن لازمه که این کلیپ رو ببینند ⚠️ مولفه‌ای مهم در تربیت کودکان که اکثرا رعایت نمی‌کنیم و فاجعه دوران ما به حساب می‌آید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعتیاد به رنج!! چند وقت پیش یک سفر کاری داشتم.  همیشه دوست داشتم در تخت های بالا کوپه قطار جا بگیرم اما اون روز دیرتر وارد ایستگاه شدم و وقتی رفتم داخل کوپه، دو تا خانم جوان در تخت های بالا جا گرفته بودن. قسمت پایین یه خانم با پسر حدوداً ۹ ساله، و یک آقای میانسال نشسته بودن. من نیز به ناچار همون پایین نشستم و از همون ابتدا مشغول کتاب خواندن شدم. بعد از گذشت یکی دو ساعت متوجه شدم ، خانمی که پسر بچه همراهش بود داره گریه میکنه. و آقای میان سال روبه‌روش باهاش صحبت می‌کنه. بی اراده به سخنان این دو نفر گوش کردم. گویا مادر شوهر و خواهر شوهر آن خانم، در کوپه بغلی بودند، و او فرزندش را به کوپه بغل فرستاده بود و به او گفته بود: برو ببین در مورد من چی می‌گن. پسر بچه وقتی برگشته بود، هر چه را که شنیده بود، از سیر تا پیاز برای مادرش تعریف کرده بود... ظاهرا حرف‌های خوشایندی نزده بودند! آقای میان‌سال، که فردی پخته بود، به این مادر گفت: تا زمانی که *اعتیاد به رنج کشیدنت* را ترک نکنی، اوضاع همین است. برایم جالب بود. مگر ما انسان‌ها معتاد به رنج کشیدن هم می‌شويم؟! من آموختن را دوست دارم ، به نظرم جامعه، بزرگ‌ترین دانشگاهی است که هر انسانی، بدون پرداخت شهریه، می‌تواند در کلاس‌های آن، شرکت کند و انتخاب کند چه بخواند. اون روز من هم در کوپه، در یک کارگاه عملی شرکت کرده بودم ... مادری  *«معتاد به رنج»* و استادی که آماده بود تا راهنمایی کند. من هم سر تا پا شوقِ آموختن. استاد( آقای میان‌سال) رو به خانم گریان کرد و گفت: از کی معتاد شدی؟! خانم گریان گفت: من اصلاً معتاد نیستم! به خدا من هیچی مصرف نمی کنم. استاد گفت: چرا ! رنج کشیدن عادت روزانه ات شده. مگر تو امروز مسافر نیستی؟ گریان خانم گفت: چرا، داریم می‌ریم سفر. استاد گفت: تو امروز به‌خاطر آماده شدن برای سفر ، رنج مصرف نکرده بودی. اما تا در کوپه نشستی، فرزندت را فرستادی تا از کوپه کناری، برایت مواد تهیه کند، و او هم سخنان زهرآگین را برایت آورد، و تو هم مصرف کردی، و اکنون هم مشغول رنج کشیدن و گریه کردن هستی! دیدگاه این استاد برایم بسیار جالب بود. خانم گریان هم که گویی مثل من با دیدگاه جدیدی روبه‌رو شده بود گریه‌اش متوقف شد و گفت: ولی اونا خیلی بد هستن، چرا باید پشت سرم حرف بزنند؟! استاد گفت: شغل مواد فروش، فروش مواده. تو چرا مواد آن‌ها را می‌خری؟ تا زمانی که تو بهایی نپردازی، هیچ‌کس به زور به تو هیچ موادی نمی‌دهد. و ادامه داد: در این دنیا همه فروشنده هستند؛ تو مشخص کن، خریدار چه چیزی هستی: خریدار آرامشی، خریدار شادی، یا خریدار رنج و اندوه! من هرگز به دنیا این‌گونه نگاه نکرده بودم. برایم زیباترین تعبیری بود که تاکنون شنیده بودم. استاد ادامه داد: اگر در طول روز از خودت بپرسی، که امروز می‌خوام چه چیزی را بخرم، که برای زندگی ام مفید باشد بابت اجناس بنجل، بهایی نمی‌پردازی! بحث آن‌روز دیدگاه جدیدی را در من به‌وجود آورد. واقعا امروز شما خریدار چه چیزی هستید: تنبلی و بطالت، رنج و اندوه، یا شادی و آرامش، و رشد و ... !؟ یادمان باشد، ما انسان‌ها دارای حق انتخاب هستیم، پس در اختیار خودمان است که کدام زمینه یا موضوع را انتخاب کنی!
🎤 | چرا گلستان و بوستان بخوانیم؟ 📚 بخش کتاب رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت روز بزرگداشت سعدی شیرازی در یادداشتی به قلم محمّدرضا زائری، به اهمیت ترویج فرهنگ سعدی‌خوانی و آشنایی نسل جوان با آثار ارزشمند گلستان و بوستان پرداخته است. 🔹 سعدی بزرگ در گلستان، گذشته از فحوای کلی و مضامین عام که معارف دینی و مبانی عقیدتی و بنیان‌های معرفتی است، در بسیاری موارد عیناً مضامین سخنان رسول خدا را تبدیل به شعر کرده است، از جمله ‌این ابیات مشهور که تا سازمان ملل هم رسیده و در ایام فراگیری بلای کرونا، با اجرای درخشانی از ایران و گروه همنوازان از ده‌ها کشور، هزاران هزار بار شنیده شده است: "بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند" 🔹 واژه‌پردازی سعدی و همه کلمات و عبارت‌ها و ترکیب‌هایی که او بر اساس گویش روان و سره فارسی دیرین ساخته و پرداخته، ساختار کلان زبان امروز ما را شکل می‌دهد و از این رو می‌توان دو تعریف و ستایش داشت. یک این که چنان هنرمند و باهوش بوده که چند قرن پیش به زبان ما سخن گفته است و دوم این که چنان قوی و قدرتمند بوده که بعد از قرن‌ها هنوز سیطره و چیرگی او بر این زبان پایدار است و همه ما همچنان به زبانی سخن می‌گوییم و می‌نویسیم که سعدی ساخته است. 🗓 اول اردیبهشت؛ روز بزرگداشت شیخ مُصلِح بن عبدالله بن مشرّف ملقب به شاعر نامدار پارسی‌گوی ایرانی ✍️ «امین»؛ شعر و ادب فارسی به روایت حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای 🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇 khl.ink/f/60012