#مهم
📢 رهبر انقلاب اسلامی سیاستهای کلی برنامه هفتم با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت را ابلاغ کردند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی برنامه هفتم را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام و با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت تعیین شده است، به سران سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با تشکر از فعالیت فشرده اعضاء و دبیرخانه مجمع در ارائه نظرات و مشارکت فعال قوای سهگانه و سایر ارکان نظام، تهیه و تصویب قانون برنامه هفتم بر پایه این سیاستها را گامی دیگر در تحقق اهداف نظام خواندند و بر نظارت فعال بر حسن اجرای سیاستها تأکید کردند.
🔹️ سیاستهای کلی برنامه هفتم در ۷ سرفصل «اقتصادی»، «امور زیربنایی»، «فرهنگی و اجتماعی»، «علمی، فناوری و آموزشی»، «سیاسی و سیاست خارجی»، «دفاعی و امنیتی»، «اداری، حقوقی و قضایی» و در ۲۶ بند تصویب شده است.
📝 متن نامه رهبر انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی برنامه پنجساله هفتم را از پیوند زیر بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=50920
#ثامن_نکا
نامش ابوعلی ودر نجف با التماس ما را به خانهاش برد،خانهای ساده ودر کوچههای خاکی کم برایمان نگذاشت،بعدظهر که خوابیدیم بچههایش را برمیداشت و در کوچهها و خانه همسایه میرفت تا ماراحت بخوابیم،همسرش معلول بود ولی بهترین غذاها رابرای مامیپخت وما همچنان متحیر از مهمانوازی عراقیها...
🗣رضا عبدی پور
#اربعین_حسینی
#شیعیان_عراق
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | اژدهای هفت سر نظام سلطه
🍃🌹🍃
🔗دریافت با کیفیت اصلی👇
https://basirat.ir/fa/news/339844
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
❌ چارلز سوم همون شخصیه که فرح در خاطراتش میگه در جشن های ۲۵۰۰ ساله دیدم هرچی قاشق چنگال طلا با آرم دربار سلطنتی ایران بود رو یواشکی میکرد توی آستینش و میدزدید!
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی
🍃🌹🍃
🔻 ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد:
🔹حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.
🔸این ژنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد: تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.
🔹او هم چنین گفت تحریم ها دو هدف دارند.
یا ایران دچار آشوب می شود که پروژه سوریه جنگ داخلی اجرا می شود یا ایران تسلیم مذاکره می شود که پروژه عراق و لیبی خلع سلاح و حمله نظامی اجرا میشود.
🔸ایران راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد یا پیروز می شود و ابرقدرت می شود یا شکست می خورد و نابود می شود.
🔺از این گفتگو سال ها می گذرد و کشورمان ایران توانست مقابل شدیدترین تحریم های اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند. اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین می کند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.
📚منبع: کتاب برج های دوقلو
👤خوان آنتونیوسارین، استاد دانشگاه شیکاگو
#ثامن_نکا
شهادت میدهم مردم عزیز عراق در طول سفر ۷ روزهی ما هر چه داشتند خالصانه در راه امام حسین(ع) به #میدان آوردند.
دلیل عصبانیت شیاطین عالم از داخلی و خارجی، دیدن این همدلی و همگرایی بین مردم ایران و عراق است.
🖌 سید علیرضا آل داود
#شیعیان_عراق
#اربعین_حسینی
#ثامن_نکا
🔰 روایت دروازه بان اسبق تیم ملی فوتبال از دیدار روز گذشته جمعی از ورزشکاران با رهبر انقلاب
🔻 نیما نکیسا از پیشکسوتان فوتبال ایران در صفحه شخصی خود از برگزاری دیدار اعضای کنگره شهدای ورزشکار با رهبر انقلاب خبر داد و در این باره نوشت:
🔸 "کنگره شهدای ورزشکار ماه آینده قرار است برگزار شود. امروز برکت برگزاری این کنگره شامل حالم شد و توفیق زیارت رهبر انقلاب نصیبم. رهبر انقلاب حرفهای زیادی برای ما ورزشکاران داشتند. هم از جنس محبت و هم از جنس پاسداشت و مراقبت. به وقتش در روز برگزاری کنگره آن را خواهید شنید."
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نقش دلار در اقتصاد غرب
🍃🌹🍃
🔻در میان واحد های پولی کشورهای دنیا، کمتر واحد پولی مثل دلار در تعاملات اقتصادی دنیای غرب یا دنیای استعمار زده تا این اندازه تاثیر گذار بوده است. از جنگ جهانی دوم، با روی کار آمدن نازیسم و فاشیسم در اروپا، سرمایهداران احساس خطر کردند و با گسترش جنگ، سرمایهها و طلاهای اروپا به سمت آمریکا سرازیر شد و آمریکایی آن ثروت را برای شکوفایی و توسعه صنایع خود به کار انداخت و دلار پشتوانه محکمی برای جذب و جلب سرمایه شد.
🔹در ادامه دانشمندان و نخبگان علم و دانش هم به تدریج با گسترش دامنه جنگ جهانی دوم به آمریکا مهاجرت کردند و در خدمت تولید و صنعت آن کشور قرار گرفتند. برخی از کشورها با توجه به قدرت دلار برای شریک شدن در رفاه آمریکا واحد پولی خود را متکی به دلار کردند.
🔸در حال حاضر، ارز غالب در معاملات اقتصادی بزرگ و کوچک به ویژه معاملات نفتی، دلار آمریکا می باشد و به همین مبناء به واحد پول مبادلات تجاری بین المللی تبدیل شده است و به آمریکا این قدرت را داده که بتواند به طور موثر، بازارهای جهانی را به کنترل خود در آورد.
🔹در سال ۱۹۷۵ اعضای اوپک توافق کردند که نفت با دلار معامله شود، چون حجم معاملات نفت بالا است، تقاضا برای دلار آمریکا تصاعدی افزایش می یافت و در نتیجه دلار به یک ارز جهانی تبدیل شد. تسلط دلار بر اقتصاد جهان از آمریکا یک ابر قدرت استکباری ساخت، اما با استفاده های ابزاری از دلار و انجام تحریم های متعدد علیه سایر کشورها، شمارش معکوس برای پایان ابر قدرتی آمریکا و تسلط دلار به اقتصاد جهان شروع شده است.
🔺برخی از کشورها به این جمع بندی رسیده اند که باید ذخیره ارز دلار را کاهش داده و به سمت داشتن یک سبد ارزی ( یورو، یوان و... ) حرکت نمایند و این مقدمه افول آمریکا در حوزه اقتصادی می باشد.
✍مهدی ساجدی
#ثامن_نکا
📡 آقای بی بی سی، لطفاً ساکت باشید!!!
📝 یعقوب ربیعی
🔹 ما در یک جنگ روایت قرار داریم و اربعین هم بخشی از جنگ روایت ماست. مرور و تحلیل محتوای خبر های موجود در رسانه هایی مانند بی بی سی نشان می دهد که این رسانهها جز گفتن خبر های سیاه از این حماسه عظیم رسالتی دیگر ندارند؛ روایت هایی از بی آبی، تشنگی، مشکلات بهداشتی، ترافیک، ازدحام جمعیت و... .
🔹 آنها هیچ وقت روایت نمی کنند که در حالی یک راهپیمایی با جمعیت عظیم ۳۰ میلیونی که ۳ برابر یک کشور غربی مانند سوئد است با مدیریت مردمی و با کمترین حوادث و مشکلات به وقوع می پیوندد که در همین کشورهای مدعی نظم و انضباط و در کنسرت گروه راکِ گریت وایت در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۰۰ نفر به کام مرگ کشیده شده و ۲۳۰ نفر مجروح شدند.
🔹 یا در حالی این راهپیمایی عظیم در مهد شکل گیری داعش در حال برگزاریست که غربی های مدعی امنیت و دارای بزرگترین سرویس های جاسوسی از تامین امنیت خود در مقابل داعش هم عاجز بوده اند. چنانچه در نوامبر ۲۰۱۵ در مرکز تئاتر باتاکلان در پاریس حمله داعش ۱۲۹ کشته و بیش از ۳۵۰ زخمی بر جا گذاشت. همین بی بی سی فارسی که امروز به اسم آزادی بیان مسئول روایت های منفی از راهپیمایی اربعین شده است و جز سیاه نمایی کار دیگری نمی کند در حادثه باتاکلان نه به ضعف سرویس های امنیتی غربی اشاره ای کرد، نه به مشکلات موجود در این کشورها پرداخت و نه آن را مثل پدیده های درون ایران حاصل ساختارهای حاکمیتی دانست؛ فقط یک تیتر زد و آن هم این بود «جهان در شوک».
🔹 آنچه گفته شد انکار مشکلات موجود در برگزاری راهپیمایی اربعین نبود بلکه هشداری برای گیر نیفتادن در دام روایتِ سیاهِ امثالِ بی بی سی و من و تو بود. این روزها باید چشم در چشم بی بی سی فارسی انداخت و او را به سکوت و خفه خون گرفتن دعوت کرد؛ چرا که اوج حقارتش را در سانسور خبرِ مرگِ عفریته یِ جنگ ملکه الیزابت دیدیم.
#ثامن_نکا
🛑 دولت سیزدهم و اصلاح ساختارهای اقتصادی
براساس مصوبه شورای پول و اعتبار، اگر یک حساب بانکی بیش از ۱۰۰ تراکنش واریز به حساب در ماه به ارزش ۳۵ میلیون تومان داشته باشد، تراکنش تجاری تلقی شده و مشمول پرداخت مالیات میشود. این خبر با واکنشها مختلفی همراه شد که اغلب آنها حاکی از نگرانی افکار عمومی نسبت به آن بود. یکی از مهمترین دلایل این موضوع اطلاعرسانی ناقص دولت است. در این باره توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ یکی از مشکلات زیرساختی در اقتصاد ایران این است که همواره سود تجارت و دلالی بسیار بالاتر از تولید است، در این شرایط سرمایهدار، سرمایه خود را به سمت دلالی و تجارت میبرد نه به سمت تولید! برای حل این مشکل باید جذابیت سرمایهگذاری برای تولید را افزایش داد و از جذابیت دلالی کاست. کاهش مالیات بر تولید از 25 درصد به 20 درصد و تلاش برای اخذ مالیات واقعی از فعالین تجاری، سیاست درستی است که به تدریج میتواند باعث تقویت پایههای تولید در کشور شود.
2️⃣ برای جلوگیری از فرار مالیاتی در گام اول باید شفافیت اقتصادی در کشور بهبود بخشیده شود. در این راستا دولت تصمیم گرفته است که حسابهای شخصی را از تجاری تفکیک کند؛ بنابراین کسانی باید از این طرح نگران باشند که به دنبال فرار مالیاتی هستند و سایر نگرانیهای مردم قابل رفع و ترمیم است.
3️⃣ برخی نواقص در این طرح مشاهده میشود که دولت باید برای رفع آنها اقدام و به موقع اطلاعرسانی نماید، مثلا در شرایطی که هر شخصی چند حساب بانکی دارد امکان فرار مالیاتی با توزیع تجارت بین آنها وجود دارد و یا برای اشخاص دارای شغلها و درآمدهای فصلی مانند کشاورزان چه فکری اندیشیده شده است؟ و دیگر اینکه تعداد تراکنش ماهانه بر چه مبنایی عدد 100 انتخاب شده است؟ بسیاری از فعالیت اقتصادی مانند بنگاههای خودرو، تراکنشهای بالای 35 میلیون تومان در ماه دارند ولی لزوما 100 تراکنش واریزی ندارند، آیا حساب آنها تجاری محسوب نمیشود؟
سخن پایانی؛ اجرای این طرح در کنار طرحهای زیربنایی دیگر مانند عملیاتی شدن رمز ریال و انضباط مالی بانکها، زیرساختهایی را فراهم میکند که دولت مبتنی بر آنها میتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. در حقیقت اینگونه اقدامات دولت که در راستای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور میباشد بسیار ارزشمند بوده که اثرات آن در میانمدت و درازمدت بر همگان هویدا خواهد شد. اقدامات دولت سیزدهم در حوزه اصلاح زیرساختها را میتوان مهمترین وجه تمایز دولت فعلی با دولت گذشته در حوزه اقتصاد دانست.
#ثامن_نکا
⁉️چند پرسش ساده از منتقدان طرح صیانت؟
⬅️ در هفته گذشته مصوبهای با عنوان «شرح وظایف، اختیارات و ترکیب اعضای کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور» توسط شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید و این مصوبه بهانه¬ای شد که رسانههای اصلاحطلب و نیز ضدانقلاب در یک اقدام مشترک عملیات «جنگ اینترنت» باهدف تحریک بخش خاکستری را کلید بزنند! روزنامه سازندگی طرح صیانت را آغاز فیلترینگ هوشمند در کشور خواند و هممیهن با تیتر «گامهای پنهان صیانت» بدان پرداخت و شرق نیز این طرح را محرومیت از دسترسی به جامعه آزاد اطلاعات قلمداد کرد.
🔻در مواجهه با این شبه¬نقدها باید به طرح برخی سئوالات پرداخت تا منطق حکمرانی فضای مجازی بر همگان روشن شود:
1️⃣ آیا فضای مجازی که این روزها به اعتراف همگان به واقعیت موثر و غالب جامعه تبدیل شده و همه افراد جامعه از سنین مختلف تا اقشار و اصناف متنوع را در برگرفته است نیازمند سامان¬دهیِ منطقی و قانونمند نیست!؟ فضایی که علاوه بر تبادل اطلاعات و آگاهی ( بعنوان مقدمه تصمیم¬گیری¬ها و موضع¬گیری¬ها) از یک سو به بستر تعلیم و تربیت و مولفه¬ی بسیار موثر در فرایند جامعه¬پذیری تبدیل شده و از سوی دیگر محل کسب درآمد و تبادلات پولی و بانکی مردم نیز می¬باشد.
2️⃣ چرا با وجودِ قوانین متنوع و سخت¬گیرانه¬ی حاکم بر فضای مجازی در کشورهایی چون آمریکا ( قوانینی به نام¬های کوپا COOPA، سیپا CIPA و قانون نزاکت ارتباطات CDA )، انگلیس (منشور اسنوپر و بیناد ای. دبلیو.اف)، فرانسه (قوانین «هادویی» و «لوپسی») و... که این قوانین شدید و سخت¬گیرانه را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند؛ چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت می کند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود!؟
3️⃣ آیا راه¬اندازی فروشگاه مواد غذایی نیاز به کسب مجوز و پذیرش تعهدات لازم جهت ارایه محصولات سالم و مطلوب و رعایت قوانین مربوطه دارد اما راه¬اندازی کسب و کار اینترنتی و کانال ها و شبکه های اجتماعی که بر جان و مال و قلب و ذهن مردم تاثیر دارد نیاز به کسب موجوز و ارایه تخصص لازم و تعهدات مبتنی بر ارزشهای حاکم بر یک جامعه ندارد!؟
4️⃣ نکته¬ی پایانی: ضرورت وجود قوانین شفاف و کارآمد در فضای مجازی جهت صیانت از حقوق عامه در هر کشوری امری مسلم و پذیرفته¬شده¬است؛ اما در مسیر تصویب و اجرای درست آن می¬بایست تبیین درست، اطلاع¬رسانی دقیق و همفکری لازم با بدنه¬ی کارشناسی صورت¬گیرد تا به دور از هرگونه ابهام و فضاسازی رسانه¬ای به هرج و مرج فضای مجازی در کشور خاتمه داده¬شود.
جواد خسروی
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تروریست رسانهای
🔹گونه جدیدی از «استعمار» در نشست خبری فیلم های سینمایی ایرانی در خارج از کشور به راه افتاده که خبرنگاران خارج از ایران همه کار میکنند تا هنرمند ایرانی مجبور به اعلام موضع علیه کشورش شود. یک حماقتِ سازمان یافته که جملات مانی حقیقی، تیرِ خلاصی بود بر این استعمار.
✍بهمن بابازاده
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ_زائر_کربلا
اگه رفتی زیرِ قبّه ی حسین ، یادم کن💔
💔اگه رفتی توی بین الحرمین ، یادم کن
التماس دعا زائر کربلا..
🌙کار جدید #مرکز_آفرینش_های_هنری_مازندران
با نوای
#کربلایی_مجتبی_رمضانی 🎤
و همخوانان از گروه سرود : #معراج_الزهرا_بابل
آقا#سیدمحمدطاهری و آقا#محمدمهدی_طهماسبپور
تنظیم و میکس : #محمدعلی_مصباح 🎶
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا سند کاداستری برای شهرهای کشور صادر میشود؟
🔹 کاداستر، راهی برای مقابله با زمین خواری و جعل اسناد
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#گزارش_خبری | پشت پرده فیلمهای ضد عراقی و ایرانی که این روزها در فضای مجازی
🍃🌹🍃
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نقش دلار در اقتصاد غرب
🍃🌹🍃
🔻در میان واحد های پولی کشورهای دنیا، کمتر واحد پولی مثل دلار در تعاملات اقتصادی دنیای غرب یا دنیای استعمار زده تا این اندازه تاثیر گذار بوده است. از جنگ جهانی دوم، با روی کار آمدن نازیسم و فاشیسم در اروپا، سرمایهداران احساس خطر کردند و با گسترش جنگ، سرمایهها و طلاهای اروپا به سمت آمریکا سرازیر شد و آمریکایی آن ثروت را برای شکوفایی و توسعه صنایع خود به کار انداخت و دلار پشتوانه محکمی برای جذب و جلب سرمایه شد.
🔹در ادامه دانشمندان و نخبگان علم و دانش هم به تدریج با گسترش دامنه جنگ جهانی دوم به آمریکا مهاجرت کردند و در خدمت تولید و صنعت آن کشور قرار گرفتند. برخی از کشورها با توجه به قدرت دلار برای شریک شدن در رفاه آمریکا واحد پولی خود را متکی به دلار کردند.
🔸در حال حاضر، ارز غالب در معاملات اقتصادی بزرگ و کوچک به ویژه معاملات نفتی، دلار آمریکا می باشد و به همین مبناء به واحد پول مبادلات تجاری بین المللی تبدیل شده است و به آمریکا این قدرت را داده که بتواند به طور موثر، بازارهای جهانی را به کنترل خود در آورد.
🔹در سال ۱۹۷۵ اعضای اوپک توافق کردند که نفت با دلار معامله شود، چون حجم معاملات نفت بالا است، تقاضا برای دلار آمریکا تصاعدی افزایش می یافت و در نتیجه دلار به یک ارز جهانی تبدیل شد. تسلط دلار بر اقتصاد جهان از آمریکا یک ابر قدرت استکباری ساخت، اما با استفاده های ابزاری از دلار و انجام تحریم های متعدد علیه سایر کشورها، شمارش معکوس برای پایان ابر قدرتی آمریکا و تسلط دلار به اقتصاد جهان شروع شده است.
🔺برخی از کشورها به این جمع بندی رسیده اند که باید ذخیره ارز دلار را کاهش داده و به سمت داشتن یک سبد ارزی ( یورو، یوان و... ) حرکت نمایند و این مقدمه افول آمریکا در حوزه اقتصادی می باشد.
✍مهدی ساجدی
#ثامن_نکا
🛑 دولت سیزدهم و اصلاح ساختارهای اقتصادی
براساس مصوبه شورای پول و اعتبار، اگر یک حساب بانکی بیش از ۱۰۰ تراکنش واریز به حساب در ماه به ارزش ۳۵ میلیون تومان داشته باشد، تراکنش تجاری تلقی شده و مشمول پرداخت مالیات میشود. این خبر با واکنشها مختلفی همراه شد که اغلب آنها حاکی از نگرانی افکار عمومی نسبت به آن بود. یکی از مهمترین دلایل این موضوع اطلاعرسانی ناقص دولت است. در این باره توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ یکی از مشکلات زیرساختی در اقتصاد ایران این است که همواره سود تجارت و دلالی بسیار بالاتر از تولید است، در این شرایط سرمایهدار، سرمایه خود را به سمت دلالی و تجارت میبرد نه به سمت تولید! برای حل این مشکل باید جذابیت سرمایهگذاری برای تولید را افزایش داد و از جذابیت دلالی کاست. کاهش مالیات بر تولید از 25 درصد به 20 درصد و تلاش برای اخذ مالیات واقعی از فعالین تجاری، سیاست درستی است که به تدریج میتواند باعث تقویت پایههای تولید در کشور شود.
2️⃣ برای جلوگیری از فرار مالیاتی در گام اول باید شفافیت اقتصادی در کشور بهبود بخشیده شود. در این راستا دولت تصمیم گرفته است که حسابهای شخصی را از تجاری تفکیک کند؛ بنابراین کسانی باید از این طرح نگران باشند که به دنبال فرار مالیاتی هستند و سایر نگرانیهای مردم قابل رفع و ترمیم است.
3️⃣ برخی نواقص در این طرح مشاهده میشود که دولت باید برای رفع آنها اقدام و به موقع اطلاعرسانی نماید، مثلا در شرایطی که هر شخصی چند حساب بانکی دارد امکان فرار مالیاتی با توزیع تجارت بین آنها وجود دارد و یا برای اشخاص دارای شغلها و درآمدهای فصلی مانند کشاورزان چه فکری اندیشیده شده است؟ و دیگر اینکه تعداد تراکنش ماهانه بر چه مبنایی عدد 100 انتخاب شده است؟ بسیاری از فعالیت اقتصادی مانند بنگاههای خودرو، تراکنشهای بالای 35 میلیون تومان در ماه دارند ولی لزوما 100 تراکنش واریزی ندارند، آیا حساب آنها تجاری محسوب نمیشود؟
سخن پایانی؛ اجرای این طرح در کنار طرحهای زیربنایی دیگر مانند عملیاتی شدن رمز ریال و انضباط مالی بانکها، زیرساختهایی را فراهم میکند که دولت مبتنی بر آنها میتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. در حقیقت اینگونه اقدامات دولت که در راستای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور میباشد بسیار ارزشمند بوده که اثرات آن در میانمدت و درازمدت بر همگان هویدا خواهد شد. اقدامات دولت سیزدهم در حوزه اصلاح زیرساختها را میتوان مهمترین وجه تمایز دولت فعلی با دولت گذشته در حوزه اقتصاد دانست.
#ثامن_نکا
📡 آقای بی بی سی، لطفاً ساکت باشید!!!
📝 یعقوب ربیعی
🔹 ما در یک جنگ روایت قرار داریم و اربعین هم بخشی از جنگ روایت ماست. مرور و تحلیل محتوای خبر های موجود در رسانه هایی مانند بی بی سی نشان می دهد که این رسانهها جز گفتن خبر های سیاه از این حماسه عظیم رسالتی دیگر ندارند؛ روایت هایی از بی آبی، تشنگی، مشکلات بهداشتی، ترافیک، ازدحام جمعیت و... .
🔹 آنها هیچ وقت روایت نمی کنند که در حالی یک راهپیمایی با جمعیت عظیم ۳۰ میلیونی که ۳ برابر یک کشور غربی مانند سوئد است با مدیریت مردمی و با کمترین حوادث و مشکلات به وقوع می پیوندد که در همین کشورهای مدعی نظم و انضباط و در کنسرت گروه راکِ گریت وایت در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۰۰ نفر به کام مرگ کشیده شده و ۲۳۰ نفر مجروح شدند.
🔹 یا در حالی این راهپیمایی عظیم در مهد شکل گیری داعش در حال برگزاریست که غربی های مدعی امنیت و دارای بزرگترین سرویس های جاسوسی از تامین امنیت خود در مقابل داعش هم عاجز بوده اند. چنانچه در نوامبر ۲۰۱۵ در مرکز تئاتر باتاکلان در پاریس حمله داعش ۱۲۹ کشته و بیش از ۳۵۰ زخمی بر جا گذاشت. همین بی بی سی فارسی که امروز به اسم آزادی بیان مسئول روایت های منفی از راهپیمایی اربعین شده است و جز سیاه نمایی کار دیگری نمی کند در حادثه باتاکلان نه به ضعف سرویس های امنیتی غربی اشاره ای کرد، نه به مشکلات موجود در این کشورها پرداخت و نه آن را مثل پدیده های درون ایران حاصل ساختارهای حاکمیتی دانست؛ فقط یک تیتر زد و آن هم این بود «جهان در شوک».
🔹 آنچه گفته شد انکار مشکلات موجود در برگزاری راهپیمایی اربعین نبود بلکه هشداری برای گیر نیفتادن در دام روایتِ سیاهِ امثالِ بی بی سی و من و تو بود. این روزها باید چشم در چشم بی بی سی فارسی انداخت و او را به سکوت و خفه خون گرفتن دعوت کرد؛ چرا که اوج حقارتش را در سانسور خبرِ مرگِ عفریته یِ جنگ ملکه الیزابت دیدیم.
#ثامن_نکا
⁉️چند پرسش ساده از منتقدان طرح صیانت؟
⬅️ در هفته گذشته مصوبهای با عنوان «شرح وظایف، اختیارات و ترکیب اعضای کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور» توسط شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید و این مصوبه بهانه¬ای شد که رسانههای اصلاحطلب و نیز ضدانقلاب در یک اقدام مشترک عملیات «جنگ اینترنت» باهدف تحریک بخش خاکستری را کلید بزنند! روزنامه سازندگی طرح صیانت را آغاز فیلترینگ هوشمند در کشور خواند و هممیهن با تیتر «گامهای پنهان صیانت» بدان پرداخت و شرق نیز این طرح را محرومیت از دسترسی به جامعه آزاد اطلاعات قلمداد کرد.
🔻در مواجهه با این شبه¬نقدها باید به طرح برخی سئوالات پرداخت تا منطق حکمرانی فضای مجازی بر همگان روشن شود:
1️⃣ آیا فضای مجازی که این روزها به اعتراف همگان به واقعیت موثر و غالب جامعه تبدیل شده و همه افراد جامعه از سنین مختلف تا اقشار و اصناف متنوع را در برگرفته است نیازمند سامان¬دهیِ منطقی و قانونمند نیست!؟ فضایی که علاوه بر تبادل اطلاعات و آگاهی ( بعنوان مقدمه تصمیم¬گیری¬ها و موضع¬گیری¬ها) از یک سو به بستر تعلیم و تربیت و مولفه¬ی بسیار موثر در فرایند جامعه¬پذیری تبدیل شده و از سوی دیگر محل کسب درآمد و تبادلات پولی و بانکی مردم نیز می¬باشد.
2️⃣ چرا با وجودِ قوانین متنوع و سخت¬گیرانه¬ی حاکم بر فضای مجازی در کشورهایی چون آمریکا ( قوانینی به نام¬های کوپا COOPA، سیپا CIPA و قانون نزاکت ارتباطات CDA )، انگلیس (منشور اسنوپر و بیناد ای. دبلیو.اف)، فرانسه (قوانین «هادویی» و «لوپسی») و... که این قوانین شدید و سخت¬گیرانه را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند؛ چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت می کند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود!؟
3️⃣ آیا راه¬اندازی فروشگاه مواد غذایی نیاز به کسب مجوز و پذیرش تعهدات لازم جهت ارایه محصولات سالم و مطلوب و رعایت قوانین مربوطه دارد اما راه¬اندازی کسب و کار اینترنتی و کانال ها و شبکه های اجتماعی که بر جان و مال و قلب و ذهن مردم تاثیر دارد نیاز به کسب موجوز و ارایه تخصص لازم و تعهدات مبتنی بر ارزشهای حاکم بر یک جامعه ندارد!؟
4️⃣ نکته¬ی پایانی: ضرورت وجود قوانین شفاف و کارآمد در فضای مجازی جهت صیانت از حقوق عامه در هر کشوری امری مسلم و پذیرفته¬شده¬است؛ اما در مسیر تصویب و اجرای درست آن می¬بایست تبیین درست، اطلاع¬رسانی دقیق و همفکری لازم با بدنه¬ی کارشناسی صورت¬گیرد تا به دور از هرگونه ابهام و فضاسازی رسانه¬ای به هرج و مرج فضای مجازی در کشور خاتمه داده¬شود.
جواد خسروی
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تروریست رسانهای
🔹گونه جدیدی از «استعمار» در نشست خبری فیلم های سینمایی ایرانی در خارج از کشور به راه افتاده که خبرنگاران خارج از ایران همه کار میکنند تا هنرمند ایرانی مجبور به اعلام موضع علیه کشورش شود. یک حماقتِ سازمان یافته که جملات مانی حقیقی، تیرِ خلاصی بود بر این استعمار.
✍بهمن بابازاده
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#گزارش_خبری | پشت پرده فیلمهای ضد عراقی و ایرانی که این روزها در فضای مجازی
🍃🌹🍃
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا سند کاداستری برای شهرهای کشور صادر میشود؟
🔹 کاداستر، راهی برای مقابله با زمین خواری و جعل اسناد
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ_زائر_کربلا
اگه رفتی زیرِ قبّه ی حسین ، یادم کن💔
💔اگه رفتی توی بین الحرمین ، یادم کن
التماس دعا زائر کربلا..
🌙کار جدید #مرکز_آفرینش_های_هنری_مازندران
با نوای
#کربلایی_مجتبی_رمضانی 🎤
و همخوانان از گروه سرود : #معراج_الزهرا_بابل
آقا#سیدمحمدطاهری و آقا#محمدمهدی_طهماسبپور
تنظیم و میکس : #محمدعلی_مصباح 🎶
#ثامن_نکا