17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖عشق بازی یعنی این😍😍
حتما این کلیپ رو امشب قبل از خواب ببین...
[اینو باید تو گوشی ذخیره کرد و هر روز دید]
🍃 آقا درباره نوشتههای او فرمودن چندین بار مرور میکنم و هربار بهره و فیض تازه ای از آن گرفته ام...
🙏🙏💚🙏🙏
درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود درود
الهی توفیق این جنس عشق بازی را به ما هم مرحمت فرما
آمین یا رب العالمین
@sadaf145
همیشہمےگفـت:↶
بہحجاباحترامبـگذاریـدکہآرامـش
وبھتـرینامـربہمعـروفبـرایشُمـٰاست!
-شھیدابراهیمهادی
#من_زهراییم
#حجاب_وعفاف_زهرایی
@sadaf145
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفریحات ما دهه شصتی ها😂😂😂
@sadaf145
میگفت...
خِجالت مےکشمْهَمہجٰاچادربِپوشَم!
مَعمولاًتوجامعِههیشکےهَمسِنُو
ساݪمَنچادرینیست.!
گفتمْ...
قَرٰارنیستْهَمهمِثِلتوباشن کہ!
مآهأگهبیشتَرازیکےتوآسِمون ازشْ
بودْ،
ڪِهدیگهفَرقےبٰا سِتارههانَدٰاشتْ..!
تُوماهباش.
#من_زهراییم
#حجاب_وعفاف_زهرایی
@sadaf145
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #دلایل_حجاب
🔵 دلایل ضرورت #حجاب در#قرآن کریم
1. وَقُل لِّلْمُؤْمِنَتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَرِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لَايُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ (✍️ سوره نور/ آیه 31)
💠 #معنی: و به زنان با ایمان بگو: از بعضى نگاههاى خود (نگاههاى غیر مجاز) چشمپوشى كنند و دامنهاى خود را حفظ نمایند و جز آنچه (به طور طبیعى) ظاهر است، زینتهاى خود را آشكار نكنند و باید روسرى خود را بر گردن خود بیفكنند (تا علاوه بر سر، گردن و سینهى آنان نیز پوشیده باشد).
2. يَآ أَيُّهَا النَّبِىُّ قُل لاِّزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَآءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلاَبِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلَا (✍️ سوره احزاب/ آیه 59)
💠 #معنی : اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: روسرى هاى بلند بر خود بیفكنند، این (عمل) مناسبتر است، تا (به عفّت و پاكدامنى) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند.
@sadaf145
✅ انواع حجاب در قرآن
1. حجاب و عفاف در پوشش:
این همان چیزی است که توده مردم از آن مطلع هستند و بسیاری از بانوان متدیّن بر آن تاکید دارند. (نساء:59)
2. حجاب و عفاف در گفتار:
طرز سخن گفتن با نامحرم (چه سخن گفتن زن با مرد و چه بالعکس)، طوری که موجب عشوه، شوخی و سخنان زننده نباشد. (احزاب:32)
3. حجاب در رفتار:
همانطور که بر زن و مرد، پوششی از جانب خداوند واجب گردیده است، همانطور نیز، حفظ چشم از هر نگاهی بر مرد و زن مومن واجب گردیده است. (نور:31)
4. حجاب در پندار:
طوری که انسان خود را در افکار پلید و کثیف، غرق نگرداند و همیشه با توکل بر خدا، خود را از افکار سخیف، دور کند. (آل عمران:8)
@sadaf145