eitaa logo
صادقیه ( محبّی )
2.8هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
11.7هزار ویدیو
340 فایل
09153052990 علی محبی ( صادقیه ) راه ارتباط با مدیر👇 @Sadeghiyon314
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سگ ولگرد دختر بچه نکایی را مجروح کرد 🔹دختر بچه ۸ ساله نکایی حین ایستادن در کوچه با حمله سگ ولگرد روبه‌رو و به شدت زخمی شد؛ این در حالی است که وضعیت ساماندهی سگ‌های ولگرد در مازندران مشخص نیست. 🔹مادر ضحی گفته است: ضحی با سر و صورت خونی با زخم عمیق گازگرفتگی گونه‌اش توسط سگ به خانه آمد و سریع او را به بیمارستان منتقل کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبشارهایی که در اثر طوفان وسیل در کشور عمان بوجود امده، ترسناک ولی دیدنی ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار عجیب و جالب عنکبوت وقتی خودش را در آینه میبیند! ‌‌
مهر ورزیدن توانگران نسبت به بی نوایان از نشانه های شیعه 🍁 عن الباقِر عليه السلام ؛اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَنا كثيروُنَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا. ❤️ يكى از ياران امام باقر عليه السلام به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمودند: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير. ❤️ حضرت فرمودند : اينان شيعه نيستند. شيعه كسى است كه چنين باشد. (بحار ج 71 ص 254)
🌺 حضرت امام رضا عليه السلام فرمود : 🔹 و سُئِلَ عن خيارِ العباد ؟ 💫 از امام رضا عليه السلام درباره بهترين بندگان پرسیده شد . حضرت فرمودند : 🔹 الذین إذا أَحسنوا استَبشَروا ، 💫 كسانى كه چون نیکی کنند شادمان گردند 🔹و إذا أَساؤُا استَغفَروا ، 💫و آن هنگام که بدی کنند از خدا آمرزش جويند 🔹و إذا اُعطوا شكروا ، 💫 و آنگاه که به آنان چیزی بخشیده شود سپاس گزار باشند 🔹 و إذا ابتُلوا صبروا ، 💫 و چون دچار [ بلایی [ شوند صبر پیشه دارند 🔹 و إذا غضِبوا عَفَوا . 💫و آنگاه که خشم گیرند گذشت کنند . 📚 تحف العقول : صفحه ۸۰۷ .
در روزگار پیشین صیادی بود، هر روز برون آمدی و مرغان را بگرفتی و بکشتی. روزی سرمایی عظیم بود، به صحرا رفته بود و مرغان را گرفته بود و پر و بال ایشان را می‌کند، و از غایت سرما آب از چشم او می‌دوید. یکی از آن مرغان گفت: «بیچاره مردی حلیم است و رحیم‌دل، بر ما می‌گرید.» دیگری گفت: «در گریۀ چشمش منگر، در فعل دستش نگر!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل کارت به کارت اینه! تو دورهمی هاتون حتما بازی کنید😂👌
چیستان : آن چیست که اگر باشد کور است و اگر نباشد کر است!؟
✨﷽✨ 🌼حکایتی زیبا و خواندنی شکر نعمت ✍روزی مهندس ساختمانی، از طبقه ششم می خواهد که با یکی از کارگرانش حرف بزند. خیلی او را صدا می زند. اما به خاطر شلوغی و سر و صدا، کارگر متوجه نمی شود. به ناچار مهندس، یک اسکناس ۱۰دلاری به پایین می اندازد تا بلکه کارگر بالا را نگاه کند! کارگر ۱۰دلار را برمیدارد و توی جیبش می گذارد و بدون اینکه بالا را نگاه کند مشغول کارش می شود! بار دوم مهندس ۵۰دلار می فرستد پایین و دوباره کارگر بدون اینکه بالا را نگاه کند پول را در جیبش می گذارد!! بار سوم مهندس سنگ کوچکی را می اندازد پایین و سنگ به سر کارگر برخورد می کند. در این لحظه کارگر سرش را بلند میکند و بالا را نگاه میکند و مهندس کارش را به او میگوید!! این داستان همان داستان زندگی انسان است. خدای مهربان همیشه نعمتها را برای ما می فرستد اما ما سپاسگزار نیستیم و لحظه ای با خود فکر نمیکنیم این نعمتها از کجا رسید!! اما وقتی که سنگ کوچکی بر سرمان می افتد که در واقع همان مشکلات کوچک زندگی اند. به خداوند روی می آوریم!! بنابراین هر زمان از پروردگارمان نعمتی به ما رسید لازم است که سپاسگزار باشیم قبل از اینکه سنگی بر سرمان بیفتد!!