عجب بصیرتی، عجب توییتی این خانم لبنانی زده است ...
#سید_حسن_نصرالله
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه📲
@sadidmediaa
ما این راه را تمام می کنیم، حتی اگر همه کشته شویم، حتی اگر همه شهید شویم، حتی اگر خانه هایمان بالای سرمان خراب شود، هرگز گزینه مقاومت اسلامی را رها نمی کنیم.
#سید_حسن_نصرالله
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ما خدا را داریم...
روایت شنیدنی سیدحسن نصرالله از توصیه رهبر انقلاب به او برای پشت سر گذاشتن روزهای سخت
#سید_حسن_نصرالله
#لبنان
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
اول اینکه، راه رسیدن به همت راه مستقیم است. دوم اینکه رسیدن به راه مستقیم، همت میخواهد. و سوم اینکه راه همت، راه مستقیم است تمام این جملات به یک نتیجه و مقصد میرسید.
✨✨✨✨✨✨
جمعیت با اشارۀ دست حبیب همچنان نشسته بودند و بیحرکت به مهتاب خیره ماندند که یک تکه ابر سیاه مانند نقاب مقابل مهتاب کشیده شد و به قدری تاریک شد که دیدن نفر بغلدستی هم ممکن نبود. باور نمیکردم، اما وجعلنا کار خودش را کرده بود.
متن پیش روی شما قسمت هایی بود از
کتاب وقتی مهتاب گم شد📚
اثر حمید حسام 🖋
از انتشارات سوره مهر
ماجرای دگرگونی و تحول علی خوش لفظ در سنین نوجوانی، و هم زمان با انقلاب را روایت می کند که او با اصرار فراوان به جبهه رفت.
علی خوش لفظ که اسمش را بخاطر نزدیکی تولدش با ولیعهد پهلوی، جمشید گذاشته اند، سال ها بعد در سنین نوجوانی، همزمان با وقوع انقلاب اسلامی او نیز دچار تحول و دگرگونی در اهداف و آرمان ها می شود.
این انقلاب درونی باعث می شود که او در اولین اعزام به جبهه نام خود را به علی خوش لفظ تغییر دهد و سرانجام زندگی اش هم تغییر کند.
علی پانزده ساله در عنفوان جوانی با اصرار فراوان خود به جبهه اعزام می شود و آنجاست که درمی یابد شهادت ارمغانی است که با ترک خود بدست می آید.
اما گویی قرار است علی خوش لفظ با تنی مجروح و خسته زنده بماند، تا سال ها بعد ماجرای وصل حدود هشتصد دوست و برادرش را برای ما روایت کند.
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم
#خاطرات_شهدا #جنگی
#تاریخ_ایران
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
⁉️آیا گوشیمون حرفامونو شنود میکنه؟
🔺شاید تا حالا براتون پیش اومده باشه که توی یه کافه در مورد خرید یه محصول صحبت کنین و بعد توی گوشیتون با کلی تبلیغ از همون محصول روبهرو بشین. همیشه فکر میکردیم شرکتهای بزرگ مثل گوگل و فیسبوک دارن این مسئله رو تکذیب میکنن، ولی حالا یه گزارش ثابت کرده که گوشیها واقعاً دارن مکالمات ما رو شنود میکنن!
🔺شرکت کوکس مدیا، که با غولهای فناوری مثل مایکروسافت و آمازون کار میکنه، فاش کرده که از نرمافزار "Active Listening" استفاده میکنه تا به مکالمات نزدیک گوشیها گوش بده و بر اساس حرفهامون تبلیغات هدفمند بفرسته. این تکنولوژی با ترکیب صدای ما و اطلاعات رفتاری، به شرکتها کمک میکنه تا علاقههامون رو پیشبینی کنن.
🔺چطور این اطلاعات جمع میشه؟
توی گزارشی که توسط رسانه 404 منتشر شده، این نرمافزار از بیش از 470 منبع مختلف اطلاعات ما رو جمعآوری میکنه، از مکالمات تا رفتارهای آنلاین. اما مشکل اینجاست که خیلی از ما بدون اینکه بدونیم، موقع نصب اپلیکیشنها موافقت کردیم که این اطلاعات رو بدن!
🔺واکنش غولهای فناوری
متا در حال بررسی شرایط استفاده از خدمات این شرکت هست و آمازون هم هرگونه همکاری رو تکذیب کرده و گفته اگه نقض حریم خصوصی ثابت بشه، اقدامات قانونی انجام میده.
#شنود #اینستاگرام
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم بازسازی شدهی تلویزیون عربستان سعودی؛ از عملیات ترور سید حسن نصرالله
✍️ مهدی اسلامی
#سید_حسن_نصرالله #لبنان
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
«وقتی طوفان تمام شد یادت نمیآید چگونه از آن گذشتی و جان سالم به در بردی، حتی در حقیقت مطمئن نیستی طوفان واقعا تمام شده باشد. اما یک چیز مسلم است، وقتی از طوفان بیرون آمدی دیگر همان آدمی نیستی که قدم به درون طوفان گذاشت.»
کافکا در کرانه؛ هاروکی موراکامی.
#لبنان
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
⚠️ایران یک «کانادا» گیمر دارد
🔺بهگفتۀ مدیر ارتباطات بنیاد ملی بازیهای رایانهای در ایران ۳۴ میلیون یعنی به اندازه جمعیت کانادا گیمر دارد اما تولیدات ایرانی در حوزۀ بازیهای کنسولی به انگشتان یک دست هم نمیرسد.
🔺در نبود بازیهای ایرانی، گیمرها مجبور به خرید دلاری بازیهای خارجی میشوند که آسیبهایی مثل تهاجم فرهنگی و خروج دلار و... را دارد.
🔺برخی کارشناسان معتقدند که حمایت از صنعت بازی هزینه بالایی دارد، اما در مقابل موفقیت آن نسبت به دیگر صنایع بازدهی بالاتری خواهد داشت.
🔺چین در سال ۲۰۲۳، ۱۰۵/۹ میلیارد دلار از راه بازی کسب درآمد کرده تا بیش از ۲۰ برابر درآمد نفتی ایران در همان سال از ساخت بازی درآمد داشته باشد.
#گیمر #گیم #gamer
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
وصیت نامه سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله ؛
«بسم الله الرحمن الرحیم
به شما توصیه میکنم که ایمانتان به رهبری امام خامنه ای (دام ظله)محکم و قوی باشد ، که خیر دنیا و آخرتتان در این است.»
نصرالله شوال ۱۴۳۰ ه ق
#شهید_سید_حسن_نصرالله #راه_نصرالله #حاج_احمد_نوشت
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa
هدایت شده از سدید مِدیا
🎉🎊سلام خدمت همه ی والدینی که دغدغه تربیت فرزندش اونو به اینجا آورده…🤚☺️
تیم سدید تصمیم گرفته از اول مهر چهارشنبه های هر هفته فقط به سوالات شما در حوزه تربیت فرزندتون در این دوره پر از خطر رسانه ها پاسخ بده… 😎😌
⚠️ اگر در حوزه سواد رسانه
⚠️ اگر فرزندتون درگیر فیلم های کره ای
⚠️ اگر فرزندتون درگیر آهنگ های کره ای
⚠️ اگر فرزندتون دچار اعتیاد به فضای مجازی
⚠️ اگر نمی دونی چه فیلمی مناسب فرزندتونه…
اینجا مخصوص شماست؛ سوالتون رو بپرسین ما چهارشنبه هر هفته پاسخ سوالات شمارو می دیم.😎👇
https://survey.porsline.ir/s/rrvpvlED
⁉️چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
🔺شناسایی فیک نیوز آسان نیست:
🔺پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
۱. به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
۴. به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
۵. به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
۶. به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
۸. به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
#فیک_نیوز
سدید مدیا جهادی از جنس رسانه 📲
@sadidmediaa