eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.2هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨وقتی دشمن شاد می‌شود! توییت يكی از چهره‌های سیاسی عراقی ضدجبهه مقاومت و وحدت مسلمین: 🔹درگیری‌های ایجاد شده بین رافضی‌ها دل ما اهل سنت را خنک می‌کند!
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑ درخواست شهروند عراقی برای مداخله آیت الله سیستانی برای حل بحران در عراق
🔰 دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب 🔻 در سالروز شهادت شهیدان رجائی و باهنر و به مناسبت هفته دولت، رئیس‌جمهور و اعضاء هیئت دولت سیزدهم صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۱۴۰۱/۰۶/۰۸ 🏷
به عمر وعاص گفتند...
*مقتدی صدر از هوادارانش خواست ظرف یک ساعت منطقه سبز بغداد را تخلیه کنند* رهبر جریان الصدر به معترضان و تحصن کنندگان در منطقه سبز بغداد یک ساعت مهلت داد تا این منطقه را ترک کنند. *العالم*
دشمن شاد کنن
چرا مقتدی خیلی زود کوتاه آمد ؟ 🔸️مقتدی صدر همانگونه که پیش بینی می شد امروز در یک کنفرانس خبری از طرفداران و شبه نظامیانش خواست از منطقه سبز بغداد عقب نشینی کنند . 🔸️در مورد دلایل عقب نشینی وی چند نکته باید ذکر گردد. 1️⃣ مقتدی صدر گروهی از شیعه را روبروی اکثریت شیعه قرار داده و به همین جهت آبروی او روز به روز در حال فروکش کردن بود . در نتیجه اقدام امروز او هم هوشمندانه می نمود و هم از روی ناچاری برای حفظ تتمه اعتبار سیاسی اش بود . 2️⃣ بعد از بیانیه دیروز آیت الله سید کاظم حائری ، مشروعیت مقتدی صدر کاملا زیر سوال رفت و او دیگر پوشش مذهبی برای اقداماتش نداشت و به همین دلیل نمی توانست خود را نماینده مرجعیت جا بزند و رفتارهای سابق خود را تداوم ببخشد . 3️⃣ در درگیری های دیروز و دیشب ، نیروهای مقتدی به شدت در حال دادن تلفات و سرکوب شدن بودند و تحولات میدانی نشان میدهد سرایا السلام بر خلاف آوازه ای که از خود ساخته بود، توانایی نظامی بالایی ندارد و اگر تنش ادامه می یافت ، شبه نظامیان مقتدی ، مانند سال ۲۰۰۸ در بصره کاملا منکوب می شدند و این ابزار قهری از دست جریان صدر خارج می شد . در نتیجه مقتدی امروز با هوشیاری و البته از روی استیصال ، از نابودی شبه نظامیانش جلوگیری کرد . 4️⃣ اعتراف امروز مقتدی در خصوص پیروی کامل از نظرات آیت الله سیدکاظم حائری را باید با گذشت زمان بررسی نمود. ماهها و سالهای آینده نشان خواهد داد که تا چه میزان او به مرجعیت پایبند است زیرا در بیانیه آیت الله حائری ، همگان به اطاعت محض از آیت الله العظمی خامنه ای توصیه شده اند و مقتدی نیز قاعدتا بر اساس ادعای خودش باید از این توصیه پیروی کند . این که مرجع تقلید جریان صدر ، رهبر جمهوری اسلامی را با لفظ " آیت الله العظمی" خطاب کرد نشان دهنده اعتقاد او به اعلمیت ایشان است . 5️⃣ رهبر جریان صدر امروز معترف گشت که حشدالعشبی دیروز یک گلوله هم به سمت طرفدارانش شلیک نکرده و به همین سبب از این نهاد قانونی امتنان داشت. 🔸️حشدالشعبی عاقلانه و زیرکانه در فتنه طرفداران صدر هیچ دخالتی نکرد تا مبادا متهم به تفرقه افکنی و ریختن خون شیعیان شود. 6️⃣ به نظر می رسد تندروی های جریان صدر و اقدامات غیرقانونی آنها باعث شد وجهه آنها در بین جامعه عراق ملکوک شود و به همین دلیل بود که رهبر جریان صدر امروز یک عقب نشینی تاکتیکی انجام داد و در نتیجه به نظر می رسد پارلمان تشکیل خواهد شد و مانع اصلی تعیین نخست وزیر جدید (محمد شیاع السودانی ) رفع شده است. 7️⃣ نگارنده بعید می داند مقتدی صدر برای مدت طولانی از سیاست کنار بکشد ؛ او مدتی را صبر خواهد کرد و مجددا به بهانه ای وارد عرصه سیاست عراق خواهد شد و رفتارهای غیرقابل پیش بینی اش را از سر خواهد گرفت.
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سکانسی از مختارنامه برای مقتدی صدر و این روزهای عراق "mensejjil"
کمتر از یک روز نشده مقتدی صدر از ملت عراق بابت فتنه ایجاد شده عذرخواهی کرده و گفته تا یکساعت دیگه همه باید از منطقه سبز عقب نشینی کنن اون دنیا صدر از کسایی که با مقایسه‌ش کردن نمی‌گذره که اون ۸ ماه بود این چند ساعت!!
3.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر کشور: زائران حداقل یک روز صبر کنند بعد به مرزها بروند 🔹گفتنِ اینکه مرز باز است برای ما کفایت نمی‌کند. زمانی که از سلامت زائران مطمئن شویم در خدمت زوار در مرزهای زمینی هستیم.
1⃣ مقتدی صدر از سیاست استعفا کرد ، آشوب مسلحانه شروع شد ‼️ 2⃣ مقتدی صدر اعتصاب غذا بخوانید رژیم لاغری گرفت ، آشوب مسلحانه شدیدتر شد ‼️ 3⃣ مقتدی صدر دید نمیتونه لاغر بشه و غذا نخوره ، اومد گفت غلط کردم و به مسلحین طرفدارش گفت جمع کنید مسخره بازیا رو و ... 🤦‍♂😁😂 تا فتنه بعدی مقتدی صدر فعلا 😎✋ ✍ امین مهدوی پور