eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
706K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجروح حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ آرتین سرایه داران طفل ۴/۵ ساله ای که پدر مادر و برادرش بشهادت رسیدند... لعنت بر مسببین داخلی و خارجی 🖤 🖤🖤
🔵 برای آرتین 🔸 طفل معصوم ۴٫۵ ساله‌ای که پدر و مادر و برادرش در حادثه تروریستی شاهچراغ شهید شدند 🥀🌷 آرتین جان ! 🔹 اگه موجودات حقیر و پست برانداز و سلبریتی ها ، فوتبالیست ها ، دانشجونما ها و سیاسیون بیشرف وطن فروش و خواص بی بصیرت برات بیانیه و هشتگ نزدن بخاطر اینه که تو حرم تیر خوردی و خانواده ات تو حرم اهل بیت شهید شدن 😔 🔹 اگه میبینی همه شون خفه خون گرفتن بخاطر اینه که با هشتک آرتین نمیتونن براندازی کنن و تشویق به اغتشاش و وحشی گری کنن ‼️ 🌹 ولی آرتین جان ناراحت نباش همه ملت ایران پدر و مادر و برادر و خواهر تو هستند 🌷♥️ ✍ امین مهدوی پور
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اظهارات وقیحانه تروریست‌های کومله، درست ساعاتی پس از حمله تروریستی به شیراز در برنامه زنده بی‌بی‌سی: این بازی سر دراز دارد! 🔹بی‌بی‌سی درست پس از وقوع جنایت تروریستی در شیراز به جای محکوم کردن این جنایت با دعوت از عبدالله مهتدی، رئیس حزب تروریستی کومله، از قدم بعدی این گروهک تروریستی پرسید: 🔹این بازی سر دراز دارد، ما در وسط میدان هستیم و در حال هماهنگی با نیروهای میدانیمان هستیم!
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 می‌گویند جنایت شاهچراغ کار خود نظام بوده! 😳 🔹 دلیلشان چیست؟ 🔸 می‌گویند چون پوستری که نظام پس از فاجعه منتشر کرده، چندساعت قبل طراحی شده! پس خودشان از قبل خبر داشتند!! 💥 اما در این فایل ببینید چگونه این ایدهٔ شیطانی به ذهن کثیفشان رسیده و آن را اجرا کرده و یک عده هم گول هم‌فکر خود را خورده و این خبر را منتشر می‌کنند؟!!
☑️تسلیت «پوتین» برای حمله تروریستی در شاهچراغ 🔹کاخ کرملین اعلام کرد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه حمله تروریستی در شیراز را به رئیس‌جمهور ایران تسلیت گفت. 🔹وزارت خارجه سوریه نیز با صدور بیانیه‌ای حمله تروریستی در شاهچراغ شیراز را محکوم کرد.
🔺 ‏آقای علی دایی شیرازی نیستی اما ایرانی که هستی، بیا یه پست استوری بزار بگو اینا دروغ میگن من راست میگم، اینا کار خودشونه... دِ بیا دیگه لعنتی...
⚫️ ترور فیزیکی در شیراز، ترور رسانه‌ای در توییتر 🔺 توییتر در اقدامی عجیب بدون اینکه اکانت توییتری استاد قانونی را نقض کرده باشد، این اکانت را بست.
◾️مجتبی اکبری فعال حوزه صنعت آب و برق در توییتر خود نوشت: دکتر ‎سید فریدالدین معصومی جهادگر عرصه برق و انرژی که برای پیگیری روند پیشبرد پروژه‌ها به شیراز سفر کرده بود؛ شب گذشته در حرم ‎شاهچراغ در حمله تروریستی به ‎شهادت رسید.
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این سرود تقدیم به عشقمان، جانمان، روحمان و قائدمان سید علی خامنه‌ای دامت‌برکاته 🇮🇷
در خیـآبان یا حرم یا زاهدان قاتل یکیست در نماز جمعه یا شاه‌ِـچراغ حاصل یکیست مقصد و مقصود جنگ داخلی در میهن است آن که زد از پشت سرها تیر ناغافل یکیست 🗣کریم رحیمی
🔰 تحریک‌کنندگان فتنه👇👇👇👇 🔗عباس آخوندی 🔗علی دایی 🔗 پزشکیان 🔗علی کریمی 🔗کتایون ریاحی 🔗شبنم فرشادجو 🔗مریم ابراهیم‌وند 🔗علی صبوری 🔗مهران مدیری 🔗شقایق فراهانی 🔗سردبیران روزنامه های شرق واعتماد 🔗اسنپ، دیجی کالا، دیوار 🔗خانواده های شجریان 🔗گلزار 🔗احسان کرمی 🔗عادل فردوسی پور 🔗شهاب حسینی 🔗احسان علیخانی 🔗نازنین بیاتی 🔗سردار آزمون 🔗حسین دهباشی سردبیر سایت تاریخ آنلاین 🔗شیوا ابراهیمی 🔗و.... 👈که سراسیمه برای فوت مهسا امینی بدلیل بیماری توییت و هشتک زدین و نظام را متهم کردین! و عملیات داعش رو ندیدین؟ کجا خفه خون گرفتین؟ چرا صداتون در نمیاد؟ یا هشتک زدن و توییت زدن برای این شهداء برای شما سودی نداره؟ 🔻بدانید ! دست شما تا به خون این شهداء آلوده است ودر پیشگاه خدا و این مردم روزی باید پاسخگو باشین.
✨ملت مومن و انقلابی ♦️ما را چه شده که یک خیزش و توسل و دعای اساسی، همچون زمان جنگ ۳۳روزه ی لبنان نمی کنیم؟ آیا نگران اسلام و انقلاب و ناموس ها نیستید؟ آیا دندان های تیزِ گرگها را در اطراف مرزهای ایران نمی بینید؟ آیا نیازی نیست که همچون آن زمان، دعای جوشن صغیر و سوره ی حشر را به نیت برگشت شرّ دشمنان اسلام به خودشان و شکست آنها بصورت همگانی و وسیع بخوانیم؟!؟! بیدار شویم. *سهم هر نفر، یک دعای جوشن صغیر و سوره ی حشر در روز جمعه، در سراسر ایران* تا روز جمعه در گروهها انتشار دهید.