eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨روز شنبه روز زیارتی ✨ حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم دعا 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 فرق شهید با یک آدم معمولی`
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆اخراج هیئت سفارت آمریکا از مراسم فرماندهان شهید ♦️شرکت کنندگان عراقی در مراسم فرهنگی هنری که به مناسبت سومین سالگرد شهادت فرماندهان شهید(حاج قاسم و المهندس) در حال برگزاری است، با فریاد «آمریکا شیطان بزرگ است»، هیئت دیپلماتیک سفارت آمریکا در بغداد را که درصدد ورود به محل برگزاری این مراسم بود، اخراج کردند. ♦️جشنواره فرهنگی همزمان با سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی با استقبال گسترده شهروندان عراقی روبرو شده است.
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥از خب خب کردن وزیر دولت بنفش تا چشم چشم کردن وزیر دولت رئیسی
💥 ترس مرد بدبخت سینمای ایران از انتشار محتوای تعهدنامه‌اش/ «بی‌بی‌سی فارسی» خبر حمایتی خود از فرخ‌نژاد را پاک کرد ♦️حمید فرخ‌نژاد، مرد بدبخت سینمای ایران، در روزهای اخیر ژست اپوزیسیون به خود گرفته و اظهارات بی‌پایه و اساسی را علیه جمهوری اسلامی و مسئولان آن مطرح کرده است. این اظهارات هتاکانه در حالی توسط وی مطرح شده است که او پنج روز پیش، بعد از دریافت دستمزد میلیاردی از آخرین پروژه حاکمیتی خود، به آمریکا فرار کرده است. ♦️ گزارش ایرنا، خبرگزاری دولت، در مورد فرآیند رفع ممنوعیت خروج حمید فرخ‌نژاد، حاکی از آن است این بازیگر سینما با ارائه درخواست به یکی از نهادهای امنیتی مبنی بر «همکاری متقابل» با این مجموعه، خواستار ارائه مجوز برای سفر به خارج از کشور، با وجود برخی تخلفات در دوران بازیگری شده است. ♦️ یک مقام آگاه قضایی نیز به ایرنا اعلام کرده، ممنوع‌الخروجی این بازیگر مربوط به ارائه تعهد نامبرده به یکی از ضابطین قوه قضاییه بوده و مجوز خروج به درخواست کتبی یکی از ضابطین و منوط به تعهد کتبی این بازیگر صادر شده است. ♦️ بعد از این گزارش خبرگزاری دولت، فرخ‌نژاد در آخرین پست خود اعلام کرده که «تلاش می‌کنند من را مقابل سایر همکاران سینمایی‌ام قرار داده و علت ممنوع‌الخروجی را به عملکردم ارتباط دهند». همچنین وی مدعی شده برای خروج از کشور، هیچ تعهدنامه‌ای را از سوی نهادهای امنیتی و قضایی امضا نکرده است! ♦️ با این اوصاف پر واضح است که فرخ‌نژاد از بیم آن که محتوای تعهدنامه‌اش منتشر شود در اقدامی پیش‌دستانه وجود آن را انکار کرده است و در ادامه با اشاره به این نکته که «شما ید طولایی در جعل و تقلب دارید» زیرکانه صحت مستندات موجود در این خصوص را زیر سوال برده است. حال آن که فرخ‌نژاد بهتر از هر فرد دیگری می‌داند که ادعاهایش سراسر کذب است تا جایی که بی‌بی‌سی فارسی نیز حاضر به انتشار این ادعاها نشد و خبر مربوط به فرخ‌نژاد را پس از مدتی از کانال خود پاک کرد! ♦️ از طرفی با نگاه به سوابق این بازیگر پرحاشیه سینمای ایران، به وضوح نمایان است که او بنده‌ی پول است و برای رسیدن به آن از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کند. ♦️ فرخ‌نژاد که با بازی در نقش یک مامور امنیتی در فیلم ‌‌«به رنگ ارغوان» ساخته «ابراهیم حاتمی‌کیا» به شهرت رسید؛ پس از مدتی و بدنبال پول بیشتر روی به سینمای مبتذل آورد و در آثار سخیفی چون «خوب بد جلف»، «تگزاس»، «سامورایی در برلین» و مواردی از این دست به ایفای نقش پرداخت. البته این رویکرد پول‌پرستانه توسط وی جای تعجبی ندارد چرا که او پیش از این در مصاحبه‌ای با اشاره به این نکته که دغدغه‌ی اصلیش فرستادن ماهی ده هزار دلار برای فرزندش در آمریکا است صراحتا بیان کرده بود: «می‌خواهم ۸۰ ملیون ایرانی نباشند اگر خم به چشم فرزندم بیاید». ♦️ فرخ‌نژاد که این روزها ژست اپوزیسیون به خود گرفته است و علیه جمهوری‌اسلامی یاوه‌گویی می‌کند در کارنامه خود بیش از هر بازیگر دیگری در نقش مامور امنیتی ظاهر شده است و در پروژه «هیهات» که توسط سازمان رسانه‌ای اوج ساخته شده بود به ایفای نقش پرداخته است. ♦️ او حال نیز پس از دریافت دستمزد میلیاردی خود برای ایفای نقش در سریال «سقوط»(این بار هم در نقش یک مامور امنیتی در مبارزه با داعش) برای همیشه ایران را ترک کرد و به محض خروج از کشور به توهین و دروغ‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی پرداخت. اقدامی که در جهت منافع شخصی او این بار در زندگی جدیدی که در آمریکا آغاز کرده، همراه است.
818.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥مقام معظم رهبری: پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. 🗓 هفته پژوهش گرامی باد
💥
گزارشاتی به تهران رسیده مبنی بر اینکه رژیم تروریستی اسرائیل در تدارک اقدام احمقانه نظامی یا تروریستی با هدف انتقال و تحمیل بحران داخلی به منطقه است. 

♦️هر اقدام تل‌آویو صرفا و صرفا منجر به تسریع و تشدید فروپاشی و اضمحلال درونی این رژیم جعلی خواهد شد.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طاهره ولی پور کار دنیا شده بر عکس ولی تا این حد جنس ساقی کپکی بوده ، بد دادی رد تابع امر ولی بودن اگر مزدوری است دم تکان دادن تو نزد عدو نامش چیست؟
www.iranseda.irPart02_آیه عصمت،مادر خلقت.mp3
زمان: حجم: 14.61M
📗کتاب صوتی آیه عصمت، مادر خلقت قسمت 2⃣ "تبارنامه و خلقت فاطمه سلام الله عليها"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا