eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازگزاران مسجدی در افغانستان بعد از ورود یک خر به مسجد با اسلحه به او شلیک کرده و حیوان زبان بسته را میکشند... با رسیدن خبر به صاحب خر، او نیز با اسلحه وارد مسجد شده و ۱۳ نفر از نمازگزاران را به رگبار بسته و متواری میشود... سپس تعدادی از نمازگزاران خشمگین در پی اقدامی تلافی جویانه به روستای صاحب خر حمله ور شده و ۳۸ نفر اعضای روستا و بستگانش را به قتل میرسانند...که ۳۳ نفر از انها زن میباشند... در این درگیری "۵۱ نفر انسان" بعنوان موجوداتی مدعی "عقل و شعور"، بخاطر  اشتباه "یک خر"، بعنوان موجودی "عاری از درک و شعور" کشته شدند.
43.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 مناظره جنجالی رسانه عربی درباره شانس پیروزی ایران یا اسرائیل در جنگ / پاسخ کارشناسان عرب 🎥 یک رسانه عربی در حالی که در حال گفتگو با دو شهروند عرب بوده به مسئله ی ایران و اسرائیل و تقابل با این دو میرسد. دو شهروند عرب پاسخ هایی میدهند و نوع نبرد این دو کشور و خروجی ها را پیش بینی میکنند که در نوع خود قابل تامل است..
🔴ماجرای بوسه سید حسن نصرالله بر دست رهبرانقلاب 🔹درسالن کنفرانس اسلامی دست حضرت آقا را بوسید. ازاو پرسیدند این حرکت شما غیرعادی بود، چرا این کار را انجام دادید!؟ 🔹گفت: می‌خواستم وقتی شبکه‌های بین‌المللی بصورت زنده این مراسم را پخش میکردند، بگویم اگر مرا قهرمان و شخصیت محبوب جهان عرب می‌نامند، من هرچه دارم از پیروی ولایت‌فقیه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در لحظه ی مرگ همه می گویند؛ ای کاش من پیرو علی بودم ...! 🥀بی علی اصل عبادت باطل است 🥀 بی علی هر کس بمیرد جاهل است 🥀بی علی تقوا گلی بی رنگ و بوست 🥀بندگی همچون نماز بی وضوست
یکی از راههای استجابت دعا این است که، شخصی که حاجت یا گرفتاری دارد، دعا کند که خدا تمام گرفتاری های مشابه گرفتاری اورا از تمام مؤمنین و مؤمناتی که گرفتار هستند، برطرف کند، زیرا دراین صورت ملک برای خود انسان دعا می کند و دعای ملک مستجاب می شود (ره) التماس دعا ▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩
♦️‌ مدال مخصوص سربازان آمریکایی بازنشسته ای که در پیکاری به نام خلیج فارس شرکت داشته اند. 🔹‌ فقط برای یادآوری به آنهایی که جغرافیای شان خوب نیست، یابه نفع شان است که جغرافیای شان خوب نباشد. خلیج همیشگی فارس
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون تعارف با فرزند شهید «مولوی عبدالواحد ریگی»؛ امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼 ✍امام حسین علیه السلام: شكر تو بر نعمت گذشته، زمينه ساز نعمت آينده است 📗نزهة الناظر ص۸۰ ⏳امروز شنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ ۲۸ جمادی الثانی ۱۴۴۴ ۲۱ ژانویه ۲۰۲۳
📝 گناه ، روی قلب انسان پرده می‌اندازد. یکی از گناهان بزرگ، است. غیبت یک میکروب بسیار کشنده است. تو را از پا می‌اندازد. شدیداً آنتن معنوی تو را می‌گیرد. حواسّ معنوی تو را کور می‌کند. نفس خیلی مکر دارد. توجیه هم می‌کند. مثلاً می‌نشیند غیبت می‌کند بعد بگویی غیبت گناه بسیار بزرگی است چرا انجام دادی؟ توجیه می‌کند که نه، حقّش بوده این واجب ‌الغیبه است. باید غیبتش را بکنیم، مگر می‌شود نکنیم؟ نفس توجیه می‌کند. این روح، روح خواب و مریضی است. روح بیماری است که کارش از حالت بیماری هم گذشته است در حال اغماست. چون متوجّه نیست چه عمل و گناه سنگینی را دارد انجام می‌دهد. - به همین شخص بگویند: تو حاضری زنا کنی؟ -می‌گوید: نه، استغفر اللّه این چه حرفی است؟ - با مادر خودت چطور؟ - دیگر، بدتر! - در مسجدالحرام، خانهٔ خدا، این عمل را انجام بدهی. عصبانی می‌شود. مگر می‌شود انسان در مسجدالحرام با مادر خودش زنا کند؟ چه گناه بزرگی است. حالا نه یک‌مرتبه، ٧٠ مرتبه، استغفر اللّه. «الغیبة اشد من الزنا» خدای تعالی می‌فرماید: این غیبتی که تو داری می‌کنی از ٧٠ مرتبه زنای محصنه در مسجدالحرام با محارم خودت گناهش سنگین‌تر است. چرا به راحتی این‌کار را انجام می‌دهید در حالی‌که از گناه زنا فرار می‌کنید؟
گفت: میشه ساعت ۴ صبح بیدارم کنی تا داروهام رو بخورم؟ ساعت ۴ صبح بیدارش کردم، تشکر کرد و بلند شد از سنگر رفت بیرون. بیست الی بیست‌و‌پنج دقیقه گذشت، اما نیومد! نگرانش شدم، رفتم دنبالش و دیدم یه قبر کنده و نمازشب می‌خونه و زار زار گریه می‌کنه! بهش گفتم: مرد حسابی تو که منو نصف‌جون کردی، می‌خواستی نمازشب بخونی چرا به دروغ گفتی مریضم و می‌خوام داروهام رو بخورم؟! برگشت و گفت: خدا شاهده من مریضم، چشمای من مریضه، دلم مریضه، من ۱۶ سالمه، چشام مریضه، چون توی این ۱۶ سال امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو ندیده؛ دلم مریضه بعد از ۱۶ سال هنوز نتونستم با خدا خوب ارتباط برقرار کنم؛ گوشام مریضه، هنوز نتونستم یه صدای الهی بشنو (ﺷﻬﯿﺪ عباس ﺻﺎﺣﺐ‌ ﺍﻟﺰﻣﺎﻧﯽ) نثار روح مطهر این شهید و سایر شهدا صلوات🌹❤️🌹