eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اگر این مردک کذاب رو همون روزهای اول بابت دروغش مورد مواخذه قرار داده بودید، انقدر وقیح نمیشد!
منتظر سیاه‌چاله جمعیتی باشید تنها ۵ سال فرصت داریم😰 🔹بانکی‌پور،‌ نماینده مجلس: ما جامعه جوانی بودیم و اگر اوضاع همینطور پیش برود به یکباره در ۳۰ سال جمعیت کاملا پیری خواهیم داشت. 🔹 اگر وارد این سیاه‌چاله جمعیتی بشویم، ۱۵۰ سال طول میکشد تا از این سیاه‌چاله بیرون بیاییم.
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمانده سلام به سبک امام خامنه‌ای در نشر این کلیپ زیبا مارا یاری کنید🙏
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ یک سوال قابل تأمل یک خانم با سه گریم متفاوت، کنار خیابان ده دقیقه ایستاده، رابطه عکس‌العمل مردهایی که از ضوابط اخلاقی فاصله گرفته‌ان را با نوع پوشش این خانم را ببینید. به نظر شما چه مردهایی از کشف حجاب و برهنگی حمایت می‌کنند؟!
زیبایی های خلقت خداوند از زیباترین و عجیبترین پدیده های دریایی توده های یخ راه راه است این کوه‌های یخی زیبا و مرمرین، زمانی شکل می‌گیرند که یخ‌های آب شیرین در تماس با آب دریای زیرشان قرار بگیرند
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاثیر نماز آقا بر جوان اروپایی
افرادی که از بغل‌کردن بیزارند، ‌اغلب کسانی هستند که در کودکی کمتر در توسط پدر و مادر در آغوش گرفته شده‌اند! کمبود بغل در کودکی باعث عدم ترشح هورمون اکسیتون و درنتیجه مشکلات در ابراز احساسات و روابط اجتماعی در بزرگسالی می‌شود.
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه رویداد عجیب در ایتالیا 🇮🇹😳 هر سال 19 ژوئن، رویدادی در شهر ترنتوی ایتالیا برگزار میشه که در اون هیئت منصفه تشریفاتی، سیاستمدار محلی را که مرتکب بدترین اشتباه سال شده است را به حبس در قفس و غرق شدن در رودخانه محکوم می کنه😱😄 اسم رویداد هست Tonca تو ایرانم باید راه بندازیم 😐
وضعیت میرحسین موسوی بعد از دیدن این توئیت: 😱😱😱😱😱 😡😡😡😡😡 🤬🤬🤬🤬🤬 ✍ابوجهاد: الان یعنی میرحسین پلنگه؟ یا این که داره منقرض میشه؟ یا این که....؟ به دنبال ترور این منحوس هستن تا فتنه دیگه ای به پا کنن😡😡😡
‏خبرگزاری فرانسه گفته سفر گروسی به تهران برای بازگشت روابط به عالی‌ترین سطوح هست! اصلاح‌طلبا کجا هستن که ببینند بدون سر خم کردن جلوی غرب، خودشون دنبال روابط با ما هستند :) "Yalda"
⭕️❌ و ❌⭕️ در برنامه دیشب (شنبه) جهان آرا پشت پرده سناریوی برهم ریختن مدارس دخترانه بررسی شد، با حضور دکتر بیژن پیروز؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران خیلی برنامه ی خوبی بود.👌👌 اگه ندیدین، حتما تکرارش رو ببینید. ( امروز یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ شبکه افق) خیلی جالب بود،دکتر پیروز توضیح دادن سالهای قبل مشابه این اتفاق برای مدارس افغانستان افتاده و دقیقا توی اون موارد هم هیچ گونه علایمی از سم و آلودگی و ... در نمونه خون و ادرار و... بچه ها دیده نشده بود. بعد گزارش سازمان بهداشت جهانی رو در این باره (در افغانستان) خواندن، که در واقع علت ایجاد و گسترش فضای نگرانی دائمی و بعد با ایجاد یک عامل فیزیکی مثل صدای انفجار، بوی بد و .... در اثر اون فضای ترس و استرسی که از قبل ایجاد شده ،بیماری اتفاق می‌افته! میگفتن در واقع منشأش فیزیکی نیست! یه جورایی انگار عاملش روحی روانی هست اما آنقدر ترس غالب میشه که منجر به عوارض جسمی میشه و واقعا بچه ها بیمار و مسموم میشن. یعنی انگار ما با انتشار دائمی اخبار مسمومیت و شایعه ها و علت های احتمالی و من درآوردی و ... خودمون داریم اون فضای نگرانی دائمی رو برای بچه ها ایجاد میکنیم و گسترش میدیم. بهتره در این زمینه به بچه ها آگاهی بدین و بهشون بگین که نباید اصلا نگران باشند تا ان شاء الله از این بازی رسانه ای هم به سلامت عبور کنیم . لطفاً این پیام رو منتشر کنید تا به گوش همه دانش آموزان سرزمینم برسه و این توطئه هم خنثی بشه.