eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹جذابیت بزرگ ماموران امنیتی❤️
توافق عربستان فقط اونجاش که عربستان به شیعیان‌ش دیگه اجازه بده بیان سفر مشهد 😍😭 امام رضا.... قربون کبوترات... یه نگاهی هم بکن به زیر پات...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از گرفتن در ✳️ سؤال : دختری که به رسیده، ولی به علت توانایی گرفتن ندارد، و بعد از رمضان هم نمی‌ تواند قضای آن را به جا آورد تا این‌که ماه رمضان سال بعد فرا می‌‌ رسد، چه حکمی‌‌ دارد؟ 🍃 مقام معظم : از گرفتن و قضای آن به مجرد ضعف و عدم قدرت موجب سقوط قضای نمی‌‌ شود، بلکه قضای های ماه رمضان که از او فوت شده، بر وی واجب است.بنا بر نظر مشهور، شرعی دختران همان تکمیل نه سال قمری است که در این هنگام بر آن‌ها واجب است و ترک آن به مجرد بعضی از عذرها جایز نیست، ولی اگر گرفتن برای ایشان ضرر داشته باشد یا تحمل آن برایشان همراه با مشقت زیاد باشد، برای آن‌ها جایز است. ✳️ آیت الله : انسان نمى تواند به خاطر ضعف، را بخورد، ولى اگر به قدرى ضعف پيدا کند که تحمّل آن بسيار مشکل شود، مى تواند را بخورد و همچنين اگر خوف بيمارى داشته باشد.» ✳️ آیت الله : چنانچه گرفتن در ماه مبارک برای آنان ضرر قابل توجّه دارد و موجب مریض شدن آنان می‌شود یا می‌ترسند احکام مریض در مورد آنان جاری می‌شود؛ 🔻امّا اگر گرفتن برای آنان ضرر ندارد، ولی مثلاً به علّت طولانی بودن روز یا شدّت گرما، تمام کردن برای آنان سختی فوق العاده‌ای دارد که معمولاً چنین سختی قابل تحمّل نیست، باید به قصد قربت مطلقه[۱]  بگیرند و هنگامی که به علّت ضعف شدید یا احساس تشنگی زیاد، ادامه ماه مبارک رمضان بر آنان فوق العاده سخت شد، می‌توانند بیاشامند یا بخورند؛ ولی بنابر احتیاط واجب در خوردن و آشامیدن، تنها به مقدار ضرورت اکتفاء نمایند و در بقیّه روز از انجام کاری که را باطل می‌کند پرهیز نمایند؛ هرچند در هر صورت، با خوردن یا آشامیدن، آنان، باطل می‌شود. 🔺و اگر آنان می‌‌توانند با استفاده از راه‌‌های معمول برای ، مثل سحری مُقوّی خوردن یا کاهش فعالیت بدنی در طی روز یا استراحت بیشتر بدون داشتن ضرر و سختی فوق العاده روزه ماه مبارک را بگیرند، این کار لازم است.
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب بشارتی دادند رهبر 😍 ببینیم و حالمونو خوب کنیم ❤️ به به ☘🌾
🔺اجرای رتبه بندی معلمان با کلی ضعف و اشکال در حال اجراست. ارزیاب ها ی سامانه رتبه بندی انگار با آنی مانی خواندن به معلمان رتبه دادند چون داریم معلمی بامدرک لیسانس و ۹ سال سابقه رتبه ۳ و همکار دیگری با ۳۰سال سابقه و لیسانس رتبه دو گرفته است و یا همکار دیگری با ۲۷ سال سابقه و داشتن ارشد و تالیف دو کتاب و ۶ مقاله علمی و پژوهشی رتبه سه قرار گرفتند و ..... . 🔻متاسفانه عدم اجرای عدالت محوری و نبود چارچوب خاص تعریف شده و بعد از ماه ها کِش و قوس و بارگذاری چند کیلو مدرک ,موجی از نارضایتی وسرخوردگی را در بین فرهنگیان ایجاد کرده است که لزوم بازنگری مسئولین امر را هر چه زودتر می طلبد! 🌹صدرا🌹
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️نظر ۷سال پیش رهبرانقلاب درباره حمله به سفارت عربستان و انگلیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک تکه جواهرید، نورید شما اسطورۀ غیرت و غرورید شما رفتید اگر چه، زود برمی‌گردید زیرا که ذخیرۀ ظهورید شما... ای داغ بر دل نشسته تولدت مبارک...🎂🎂🌷🌷 20اسفند تولد حاج قاسم سردار دلها...♥️💔
﷽ 🍃 🔸️روزى يكى از شاگردان درس ، مصرانه و عاجزانه از حضرت استاد حسن زاده آملى تقاضا كردند كه : حضرت آقا عنايتى بفرماييد ذكرى ، دعايى ، چيزى بفرماييد، بلكه از اين گرفتارى روحى نجات پيدا كنم ، خيلى گرفته و در قبض هستم . 🔹️حضرت استاد (دام عزه)چند لحظه اى درنگ فرمودند و فرمودند: دو مطلب به شما عرض ‍ مى كنم ، يقينا اثر دارد به شرط اينكه اقلا يك اربعين (۴۰ روز) بر آن مداومت داشته باشيد. 1⃣ ذكر شريف "يٰا حَىُّ يٰا قَيُّوم يامن لااله‌الا انت" كه گفته اند، اكثار(یعنی زیاد گفتن) در آن سبب حيات و زيادت‌عقل مى شود و مجرب هم است . 2⃣سوره‌غنى (واقعه) را بخوانيد تا غنى در علم و بعدا هم چيزهاى ديگرى شويد. چون روايت شده كه : ابن مسعود از پيامبر (صلى الله عليه و آله ) نقل كرده:هر كس سوره واقعه را هر شب بخواند هيچ گاه محتاج نمى شود. 📙صراط سلوک
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️شهید محمدباقر صدر ره: تقوای ما بیشتر است یا هارون الرشید؟!؟ 🔶شهید سید محمد باقر صدر ره مرجع تقلید و متفکر شیعه عراقی بود که پیش از ۲۰ سالگی به مرتبه اجتهاد رسید و در حوزه علمیه نجف به تدریس علوم دینی پرداخت. او در دانش‌هایی چون اصول، فقه، فلسفه سیاست و معرفت شناسی نظریه‌های جدیدی ارائه داده است. فعالیت‌های سیاسی آیت الله محمدباقر صدر سبب شد که دولت عراق او و خواهرش آمنه صدر را دستگیر، و به شهادت رساند.
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
حجم: 12.27M
🔶 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید. 🔶 کتاب پروتکل های صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود. 🔹لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید.