🔴 شمخانی همونه فقط رئیسش عوض شده!
🔹 سه سال قبل شمخانی را متهم به پشت کردن به روحانی میکردند و میگفتند او همسو با دولت نیست، نیرنگ باز است و باید عزل شود
🔹 حالا که تغییر رئیس شورایعالی امنیت ملی این شورا را به کارآمدی رسانده همانها میگویند دستاوردهای اخیر ثمره شمخانی به عنوان منصوب حسن روحانی ست!
🔹 چقدر علیل و حقیر!
«هادیزاده»
⭕️شاه يك سگ سياه مكزيكى داشت اسمش “بنو” بود. شاه با بنو صبحانه مىخورد نه با شهبانو يا فرزندان، نه حتى با اسدالله علم.
🔻بنو موقع ضيافت روى ميز غذا مىرفت و سرش را توى ظرف غذاها مىكرد و از بشقاب ملكه مادر هم مىخورد و شاه قاه قاه مىخنديد گاه بشقاب روى پاى افراد مىافتاد!!!
🔻در دی 57 كه شاه به مصر رفت يك هواپيما فقط شاه ، شهبانو، سگها، سگبان و آشپز بودند و جايى براى هويدا، نصيرى، خسروداد، رحيمى، ربيعى و همايون نبود.
شهید سلیمانی: با همه ارتباط خوب و مثبت برقرار کنید حتی با کسانی که ظاهرشان با شما متفاوت است. اگر هدف داری نترس! برو و اثر بگذار..
#لبیک_یا_خامنهای
#جهاد_تبیین
#جان_فدا
💠 تفسير "إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ"
✨ امیرالمؤمنین (علیه السلام) شنيدند كه شخصی گفت « إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ »،
فرمودند : اين سخن ما كه می گوييم " ما همه از خداييم" ؛ اقراری است به بندگی و اينكه می گوييم "بازگشت ما به سوی او است " ؛ اعترافی است به نابودی خويش.
📒 #نهج_البلاغه، حکمت ۹۹
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
▪️پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله:
💢بوى فرزند، از بوى بهشت است و دختران را جز مؤمن، كسى دوست ندارد.
📕منبع: حکمتنامه کودک، ج۱، ص۳۱
#تربیت_فرزند
#فرزندآوری
2.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راه حل شیطان در آخرالزمان، درگیر کردن مومنین با یکدیگر است!