1.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر می کنید این هزینه ها چطور قراره به جیبش برگرده؟
بارای به شفافیت؟
با رای به قانون سوت زنی؟
با رای به قانون مالیات ازسرمایه دارها؟
مطمئن باشید برای برگشت این پول به جیب آقایون باید دلاربشه ۳۰هزارتومن ،پراید بشه ۱۰۰میلیون تومن و...
(جشن های ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی به سبک تاجگردون)
"علیرضا گرائی"
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 جولان انجمن حجتیه در مشهد به روایت وحید جلیلی:
📍انجمن حجتیه حتی با انتشار تصاویر #حاج_قاسم هم برخورد و تقابل میکند...
📍انجمن حجتیه در مشهد درحال توسعه تشکیلات، فرهنگ منحط خودش و بدنبال کنار زدن اسلام انقلابی است...
✍️هرآنچه ضروری است که در مورد این فرقهی خطرناک بدانید، در لینک زیر قرار داده شده است... صدرا
تا این لحظه نتیجه #انتخابات_مجلس 3-0 به نفع جماعت اصلاح طلب و متمایل به دولت آقای روحانی است. عدم توانایی در رسیدن به وحدت و لیست مشترک در میان کاندیداهایی که داعیه انقلابی و ولایی بودن دارند، مایه تأسف و ناامیدی بچه های انقلابی و در مقابل مایه امیدواری و شادی طیف غربگرا است. منتظر دوپینگ رسانه ای در ساعات پایانی رقابت توسط طیف مقابل به مدد شبکه هایی چون بی بی سی، صدای آمریکا و کانالهای اجاره ای تلگرام هم باشید که اگر این اتفاق رخ دهد، نتیجه افتضاح تر از 3-0 خواهد بود.
تأسف بیشتر آنکه اگر کاندیداهایی که خود را داخل در جبهه انقلاب معرفی می کنند، به وحدت نرسند، حتی اگر پیروز انتخابات هم شوند، جبهه انقلاب در انتخاب نماینده شکست خورده و مشتی انقلابی نمای قلابی را به مجلس فرستاده است؛ چرا که کسانی را به مجلس فرستاده اند که بخاطر منیّت ها و خودخواهی ها حاضر به دادن یک لیست واحد نشدند. این افراد با این ویژگی ها به هیچ وجه نماینده شایسته ای برای جریان انقلابی فرض نمی شوند.
چگونه فردی که برای منافع شخصی حاضر نیست به خاطر مصالح انقلاب و کشور با دیگری کنار آید، می تواند از منافع شخصی بزرگتر بعد از ورود به مجلس به خاطر انقلاب و کشور دریغ کند؟ آیا کسی که نتواند وزنه 50 کیلویی را بلند کند می تواند از پس وزنه 500 کیلویی برآید؟
"محمد مفید"
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرائت وصیتنامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط فرزندان ایشان
#قاسم_سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#مکتب_حاج_قاسم
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 راز انگشتر عقیق حاج قاسم سلیمانی از زبان خودشان
🔺 انگشتری که سردار ۶ سال برای آن صبر کرد... صدرا
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عکس های سردار سلیمانی در خیابان های روم پایتخت ایتالیا
🎤آقای معصومی نژاد
🌹صدرا🌹
🔺آغاز زندگی مشترک از مزار سردار سلیمانی
🔸زوج جوان کرمانی زندگی مشترک خود را در شب میلاد حضرت زهرا(س) از جوار مزار حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان آغاز کردند.
👈مزار حاج قاسم، مبدأ بزرگترین تصمیمات زندگی مردم شده است و قطعاً به زودی به پایگاهی جهت مهمترین تصمیمات کشوری تبدیل خواهد شد.
قاسم هنوز هم زنده است...
🌹صدرا🌹