eitaa logo
🌹صدرا🌹
551 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
😇💓زائران اربعین هوای آلپ را تجربه می‌کنند با توجه به افزایش دما در ایام اربعین مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر، در مسیر زائران تونل‌های سرد راه‌اندازی می‌کند. «دمای هوا در اربعین به بیش از ۴۶ درجه می‌رسد.» این را وزارت بهداشت عراق اعلام کرده است. معاون مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر طاهر درودی می‌گوید که برای جلوگیری از گرمازدگی «تونل‌های سرد نه تنها در مرزهای ایران بلکه در عراق هم راه‌اندازی می‌شود.»
اقدام شایسته ایران در احضار سفیر ‎ به علت افتضاح افتتاحیه ‎ و توهین به حضرت عیسی ‎،مورد توجه رسانه های قفقاز و روسیه قرار گرفته و آنها با تحسین ایران ضمن انتقاد از واتیکان و کشورهای بی تفاوت مسیحی خواستار اتحاد با مسلمانان برای مقابله با شیاطین شده اند.
17.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عهدی که رئیس جمهور شهید با ملت در تحلیف خود بست چه بود؟
712.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور در مراسم تحلیف
🔴 35 شیعه پاکستانی توسط تروریست های وهابی در پاراچنار پاکستان به جرم بودن شهید شدن😔
باز هم اخبار دلخراش از شیعیان پاراچنار پاکستان همزمان با بی‌توجهی و سکوت دولت پاکستان، در جنایتی جدید از سوی وهابی ها و تکفیری ها ( سپاه صحابه و لشگر جنگوی) در پاراچنار پاکستان، ۴۰ شیعه سر بریده شدند.
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی جالبه این ویدئو👌🏻 از دستش ندید! 🎥تصاویری جدید از طلایه داران 👈از کوهستان های پاکستان، دریای کشمیر،راس البیشه بصره در جنوب عراق،مرز لبنان و اسرائیل غاصب تا افغانستان 🏴همه و همه پیش به سوی کربلای معلی
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تدفین یک زن فرانسوی در مسیر زائران اربعین! ماری پیر والکمن، پژوهشگر فرانسوی که طبق وصیتش در عمود ۱۷۲نجف_کربلا دفن شد.
بچه مثل ماهی است و حوصله ی پدر مثل حوض...
942.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏هر کوله پشتی به دوشی، دانشجو نیست. مراقب باشید در شلوغی ها،مزدوران دشمن منافقین و اشرار از پشت مردم و حافظان امنیت را نزنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چقدر این عکس زیباست .... فقط یمنی ها اجازه دارن با سلاح خدمت آقا شرفیاب شوند.✌️😁 دست دوستی و وحدت و همدلی و همراهی تا آزادی قدس