eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وزیر اطلاعات برای پاسخ، به کمیسیون امنیت ملی نیامد... شائبه تابعیت درباره برخی معاونین رییس جمهور و خانواده ایشان مطرح است!
🔻فعال لبنانی با انتشار تصویری از شهید ابراهيم رئیسی نوشت: کاش صدایم به ایران می رسید... این شهید بزرگوار توسط صهیونیست ها ترور شد و من در مقابل همه مسئول حرف هایم هستم وقتی ایران جواب داد امیدوارم به نام شهید ابراهیم الرئیسی هم ضربه شدیدی بزند.
2.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌بمناسبت معرفی همتی بعنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد دولت پزشکیان تف اندازی در اقتصاد دولت حسن روحانی خائن آقای همتی! با تُف؟؟ رئیس اسبق بانک مرکزی و کسی که میخواد با دنیا صحبت کنه، اینجوری برای پاک کردن جوهر، جلوی رسانه‌ها، تُف میندازه؟ فکرش را بکن وزیر اقتصاد شود🤣🤣🤣
🔴استعفای ظریف 🔹برخی منابع از استعفای طیب نیا نیز خبر میدهند. 🔹استعفا ها به علت مخالفت با حضور وزرای دولت رییسی انجام شده
از تنها بودنِ سردار رادان جلوی فواحش ززآ همین رو بس که امروز گفته: "روی کفنم بنویسید کسی که برای زنان و دختران تلاش کرد." ❤️‍🔥🇮🇷 @kha
کانال محمد ندیمی در ایتا@tahlilgar_siasi ،،.،.mp3
زمان: حجم: 17.15M
چتر اتمی روس ها برای ایران! جنگ تمدنی در پیش محمد ندیمی
⚫️ موفقیتهای اخیرِ ورزشکاران عزیزمان با تلاش ستودنیِ قهرمانانِ غیرتمند ذیل مدیریتِ دو نیروی دلسوز و متعهد و کاربلد، آقایان دبیر و ساعی رقم خورد که نشان می‌دهد وزارت ورزشِ دولت شهید رئیسیِ عزیز در به کارگیریِ مسئولانی متناسب و شایسته در این رشته‌ها موفق بوده است. ✔️ ضمن اینکه تداوم این روش و تسری آن به تمامیِ عرصه‌های ورزشی را آرزومندیم، یادمان نمی‌رود که باید قدردان رئیس جمهورِ شهیدِ عزیز و مغتنم نیز باشیم. ✍ مریم اشرفی گودرزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️امام جمعه اردبیل: هنیه قائل به مذاکره بود، ولی سنوار گفتگو به سبک فعلی را بی‌فایده می‌داند و طرفدار مقاومت است او را نسخه فلسطینی سید حسن نصرالله می‌دانند دشمنان برخلاف هنیه، به سنوار دسترسی ندارند.
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️فریادهای خاخام سرشناس یهودی: 📌ترس، ترس و ترس از حمله ایران! 📌مردم در خانه‌هایشان، خیابان‌ها خالی، فروشگاه‌ها خالی، همه جا خلوت است و داریم از ترس می‌لرزیم! 📌سیدحسن گفته ایران نخواهد زد تا با جنگ روانی ما را دیوانه کند!
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان جانانه مجری صداوسیما خطاب به ظریف 🔹آقای ظریف، مردم فراموش نکردند قول دادید تحریم‌ها برداشته می‌شود. شما از جیب مردم سکه هدیه گرفتید اما حتی به درستی متن برجام را نخوانید!
📸 کنایه سنگین حسام الدین آشنا به عارف