eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
❌انهدام جنگنده‌های اسرائیلی در عملیات سپاه 🔹‌سردار جباری، مشاور فرمانده‌ کل سپاه:‌همزمان با عملیات موشکی، یک عملیات وسیع سایبری ‌بر روی سامانه‌های پدافندی دشمن ایجاد و باعث شد که موشک‌ها به هدف بخورد. 🔹دشمن در عملیات شب گذشته سپاه دچار غافلگیری نظامی شد و مراکز مهم نظامی آنها زده شد، آشیانه‌های نظامی و تعداد قابل توجهی از جنگنده‌های اسرائیلی منهدم شد.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حماسی مهدی رسولی بزن سر دیوو بإذن الله بزن تل آویوو باذن الله عالییییییی
🔴 امیر موسوی: ادامه اقدامات اسرائیل به نابودی قطعی‌شان منجر می‌شود ! فرمانده کل ارتش: 🔹ادامه شرارت‌های اسرائیل به نابودی قطعی آنها منجر خواهد شد. 🔹عملیات صادق ۲ یک پیام بود برای اینکه بدانند باید دست از شرارت، تجاوز، کودک‌کشی و زن‌کشی بردارند. 🔹این عملیات قطعا باید بازدارندگی لازم را ایجاد کرده باشد، اگر عاقلانه به پیام این عملیات فکر کرده باشند.
23.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: مهمترین وظیفه نخبگان ایجاد یک خیزش و نهضت جدید علمی است. ۱۴۰۳/۷/۱۱
✍ در راه بازگشت از دیدار نخبگان با آقا هستم. برداشتم این بود آقا عمیقا ناراحت بودند و گفتند: ▪️بنده به جد این‌روزها عزادارم و فقدان آقای نصرالله حادثه‌ی کمی نیست 😭 با این وجود دیدار با نخبگان را به بعد موکول نکردم... در خصوص قضیه لبنان در آینده نزدیک صحبت می‌کنم ... ✍ امیر لاجوردی
🌹صدرا🌹
این نیروهای ویژه رضوان حزب الله صبح امروز زدن چند تا کماندوی صهیونیست رو که میخواستن به لبنان نفوذ ک
🔴آشنایی با یگان رضوان 🔷 یگان رضوان یا نیروی حاج رضوان یک واحد نیروهای عملیات ویژه متعلّق به حزب‌الله لبنان است که مأموریت اصلی آن، نفوذ به خاک اسرائیل با توجه خاص به جلیل و شمال اسرائیل است. 🔹 این واحد نظامی-امنیتی در اقدام مستقیم، یورش، کمین، تک‌تیرانداز، شناسایی بسیار ماهر هستند 🔹 یگان رضوان در بسیاری از درگیری‌ها و نبردهای کلیدی در منطقه جنوب غرب آسیا مشارکت داشته است. این یگان در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ میان حزب‌الله و اسرائیل حضور فعال داشت و در برخی از پیچیده‌ترین و موفق‌ترین عملیات‌ها علیه ارتش اسرائیل نقش ایفا کرد. علاوه بر این، یگان رضوان در جنگ داخلی سوریه نیز به عنوان یکی از نیروهای مهم و تأثیرگذار حزب‌الله در کنار نیروهای دولتی سوریه علیه گروه‌های تروریستی و شورشی شرکت کرد.
. ♨️ ️اکانت موساد در شبکه ایکس فیلم نیروگاه حرارتی دماوند در حومه تهران را توییت کرد 📌 بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا @
حجت الاسلام والمسلمین مسعودیسخنرانی.mp3
زمان: حجم: 49.63M
🎧گزارش صوتی ویژه برنامه شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله 🎤سخنران: حجت الاسلام و المسلمین مسعودی 📅مهرماه ۱۴۰۳ "هیات عاشورائیان منتظر"
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ایرانیه رسیده به بلندی های جولان و با تسلط کامل به زبان عربی برای صهیونیست ها رجز خونده ببینید و کیف کنید💪😁
دیشب گفتن رهبر ایران رفته در پناهگاه! اینم تصویر پناه و پناهگاه ملت ایران در یک حسینیه روی زمین! پیام این اقدام شجاعانه رهبر انقلاب قابل وصف نیست! دیدار عمومی، در همان مکان همیشگی معمولی و ساده دقیقاً ۱۲ ساعت بعد عملیات موشکی دیشب و تهدیدات رژیم صهیونسیتی تو به ما جرأت طوفان دادی!
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه اونایی که با لودگی میگفتن (سید علی کجایی پس؟؟؟)
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار حاجی زاده: کسی که باعث شد موشکی تا این حد گسترش پیدا بکنه و نامش گمنام بوده کسی نیست جز...