eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباترین زاویه از اصابت موشک های ایرانی یک اشغالگر اهل تل آویو این تصاویر تاریخی را ضبط کرده است.
۩کانال‌ادعیه‌و‌مناجات‌صوتی﷽۩دعای‌کمیل۩میرزامحمدی.mp3
زمان: حجم: 25.11M
🕋 دعای کمیل 🎙 با نوای میرزا محمدی ┄═🌼💠🌷💠🌸💠🌼═┄ اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲 اگر کل دعای کمیل را فرصت ندارید گوش کنید حداقل پنج دقیقه بهره مند شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حکایتی از مرحوم نخودکی اصفهانی🌸 با بیان شیرین استاد هاشمی نژاد🎙 قدرت امام زمان علیه السلام بیشتره یا قدرت تکنولوژی های روز دشمن؟!🙄 این تازه قدرت یکی از نوکران حضرته👌🏻 (عج
2.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کشف حجاب علنی و تمسخر قوانین کشور در دندانپزشکی ✍ در سایه انفعال و عدم نظارت دستگاه های مربوطه در وزارت بهداشت خانم دکتر مرجان اصفهانی با شماره نظام پزشکی ۱۸۶۱۲۶ افسار پاره کرده و در اقدامی وقیحانه اقدام به تمسخر دستگاه های حاکمیتی نموده است. 📌شایان ذکر است تمام صفحه اینستاگرام این دکتر هتاک بدون رعایت حجاب و بابدترین پوشش زننده ممکن اقدام به فعالیت می کند. ⚠️ از مسئولین مربوطه درخواست می شود با این پزشک هنجارشکن برخورد قاطعانه ای داشته باشند.
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کودک لبنانی آواره با خانواده‌اش: مقاومت مهمتر از خانه است..ما به جنوب برمی گردیم و راحت زندگی می‌کنیم.
3.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگاری که با ظریف مصاحبه کرده و جواب ولمون کن بابا گرفته از آن شب می گوید.آقای ظریف ما شما را ول می کنیم اما می شود شما هم ما را ول کنید؟
652.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏یه تولید کننده پوشاک ایرانی این هودی ها رو با عملیات موشکی وعده صادق۲ طراحی کرده اگه جایی دیدید حتماً خرید کنید تا از تولیدش حمایت بشه! "أبوآلاء"
دنیای عجیبی شده. خاخام یهودی طرف فلسطین و ایرانه، کسی که پدر و پدربزرگش شاه ایران بودن، طرف دشمن ایرانه. ای خاک بر سرت رضا پهلوی 🤚 "محرداد کریم زاده"
694K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴سال معماری خوندم همش از شهرسازیِ منظم و شطرنجیِ بارسلونای اسپانیا گفتن... در حالی که سلماسِ خودمون به مراتب قشنگ‌تر از اونجاست. " امیــــن ترابـــی "
قاری معروف و بین‌المللی شیعه لبنان حاج حسین غریب در نبرد با دشمنان اسلام‌ (اسرائيل ) به دوستان شهیدش پیوست