eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
❌دستور از جانب فرمانده صادر شد: «پرده توهم اقتدار دشمن را بشکنید و پاره کنید...»
⚠️ اگر فکر می کنید ظریف تصادفا در یک پست من درآوردی قرار گرفت تا بدون جلب توجه ، دولت را کنترل کند پس به این چند توئیت دقت کنید‼️ دار
🔺️ استوری تأمل برانگیز حسین لامعی (فعال رسانه‌ای و از کسانی‌که برای رأی آوردن مسعود پزشکیان در انتخابات اخیر در صفحه‌‌ی اینستاگرامی خود سنگ تمام گذاشته بود) در پاسخ به سوال کاربری که پرسیده بود مرحوم هاشمی رفسنجانی را با چه چیز به یاد می‌آورید؟
‌ ♨️ سیدمحمد صدر، عضو مجمع تشخیص: 🔹احتمال تصویب FATF بیشتر از گذشته است 🔹اگر کسی بداند ایران از بابت تصویب نشدن FATF چقدر ضرر کرده، قطعا با آن مخالفت نمی‌کند 🔹 تندرو‌های مجلس، نفوذی در مجمع تشخیص ندارند. ✍ شما عاقل و ما نادان! تصویب کنید خواهیم دید! ثابت شده در این کشور حرف مفت و پرخسارت زدن هزینه ای ندارد. مگر برای امضاء برجام محتوی مکانیسم ماشه که این همه خسارت ببار آورد کسی توبیخ شد؟ شما هم بگویید چون عواقبی برایتان ندارد... حرف همین است و بس! اگر یقین دارید مفید است و رافع تحریمهاست، جرات کنید تضمین بدهید وگرنه حرفتان مفت است. کارتان شده خسارت به ملت و زیرسبیلی رد کردن ‌و آخر هم فرافکنی از نوعِ: چرا روی موشکها نوشتید مرگ بر اسرائیل...؟ چرا مانور برگزار کردید...؟ چرا و هزار چراهای دیگر
نرم : اسرائیلِ پنهان 🔍 حواسمان باشد ، نقشه همان است! شیطان زنان را آرایش می‌کند و بین مؤمنین می‌فرستد. 🔸در نقلی آمده که وقتی حضرت موسیٰ به‌ همراه لشکر خود برای فتح اریحا (شهری در فلسطین) می‌رفت ؛ ↩️حاکمانِ ظالم آن منطقه که ترسیده بودند ، دست به دامان «بلعم باعورا» ، عالِم خائن و پست بنی اسرائیل شدند؛ نقشهٔ بلعم برای پیروزی ، یک جنگ نرم و فرهنگی بود. گفت : ⬅️زنان را آرایش کنید ، کالاهای مختلف به دستشان بدهید تا برای فروش بین لشکر موسیٰ ببرند و به آن زنان سفارش کنید که مانع کامجویی آنان نشوند! که اگر فقط یک نفر از آنان زنا کند ، برای شما کافی است!» 🔺و شد آنچه نباید! 🔸در نتیجه خداوند پیروان موسیٰ را به بیماری طاعون گرفتار کرد و ۲۰ هزار نفر از آنان کشته شدند... (بحار الأنوار، ج۱۳، ص۳۷۳) 🔸این روزهای ایرانِ زمینه ساز ظهور را ببینید : ✔وضعیت حجاب و عفاف؛ ✔شروع استفاده از مانکن‌های زنده؛ ✔بی‌غیرتی بعضی مردان؛ ✔خبرهای پراکندهٔ مسموم شدن و به درک واصل شدن شراب خواران؛ ✔شبکهٔ نمایش خانگی بدتر از ماهواره؛ ✔رواج موسیقی و در یک‌ کلام :👇 ☑وضعیت سبک زندگی در کشور را ببینید! 🔸ما وسط یک جنگ بزرگ فرهنگی با تمدن شیطانی غرب هستیم! در حال بمباران شدن هستیم! بمب‌هایی که ایمان ما مردم را نشانه گرفته و به دنبال استحالهٔ فرهنگی هستند . ✅ غفلت کردیم ، سیلی خوردیم اینها همه دلیل بی‌توجهی به امام زمان عجل‌الله تعالیٰ فرجه الشریف و تلاش نکردن در رفع موانع ظهور و ایجاد فرهنگ تهذیب و امر به معروف است .
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏این واقعاً خارق‌العاده بود، کاش می‌شد این ویدیو را هزاران بار لایک کرد! زیر شعار حذف رانت، با وقاحت تمام جیب‌های خودشان را پر می‌کنند! " sadra "
944.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهاد اَکبر آخرالزمان است "سیدحسین دهستانی"
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🌸 تقدیم به نگاه مهربان تون 🌺 👌 اگه سلامی دادی و حالت عوض شد ما را هم از دعای خود محروم نکنید 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا