eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ✅ دیدگاه مراجع تقلید شیعه درباره علویان سوریه مراجع تقلید شیعه از جمله آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای آیت الله العظمی صافی گلپایگانی آیت الله العظمی مکارم شیرازی آیت الله العظمی نوری همدانی 🔖 در جواب استفتاهایی که از آنان درباره حکم علویان سوریه شده است آنان را شیعیان اثناعشری به شمار آورده‎‌اند. در متن استفتاء از مراجع، به بیانیه صادر شده علویان در کنگره خود در سال ۱۹۷۲م در لاذقیه اشاره شده است. علویان سوریه در این بیانیه اعتقادات خود را ذکر کرده‌اند که این اعتقادات منطبق بر عقیده تشیع امامی است.
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی و آغاز دیدار رمضانی مسئولان نظام
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🇮🇷 زنده | قدردانی رهبر انقلاب از روحیه و انگیزه‌ی آقای دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور 🪧
2.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹رئیس جمهور درجشن ملی توانمند سازی کمیته امداد، با خواندن آیه ۹۷ سوره نساء گفت در روز قیامت از کسانی که در فقر و ظلم زندگی کرده‌اند می‌پرسند چرا در ماندید و مهاجرت نکردید. آیا زمین پهناور نبود؟ ایشان در تفسیری منحصر به فرد گفت : سرنوشت این افراد جهنم است. 🙄🤦🏻‍♂️😲😂 🔥 پزشکیان ادامه داد که باید بستری فراهم کنیم که رفتن آزاد و راحت باشد و جلوی دست و پای کسی را نگیریم.👊🤬 💠 راهکار پزشکیان برای مدد جویان کمیته امداد : 💥مهاجرت کنید تا به جهنم نروید 😲 .
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اسمم رو پاک کردی، پاکت کردم السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام❤️❤️❤️💔💔💔
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه وقت ظریف محاکمه خواهد شد ،؟؟؟ چه زمانی حسن روحانی و عباس اخوندی محاکمه خواهند شد ؟؟؟ چه زمانی زنگنه مورد محاکمه قرار خواهد گرفت ؟؟؟؟ چه زمانی کسانی که توئیت هایی با مضمون پالس جاسوسی به امریکا و اسرائیل را میزدند محاکمه خواهند شد؟؟؟؟ ایا یک امیر حسین ثابتی باید ۲۰ سال دیگر پرده از کارهای این اشخاص بردارد و عاجزانه از دستگاه قضا بخواهد که محاکمه شان کند یا امروز بالخره به خواست میلیون ها نفر اینها را پای میز محاکمه خواهند کشاند ؟؟؟؟ ضرر ۸ سال دروغ و بردن ایران به سمت تعطیلی بسیاری از تجارت ها و روابط سیاسی و تجاری با بسیاری از کشورها سر قمار مذاکره با امریکا چقدر بوده است؟؟؟
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پای دختر رئیس‌جمهور به تجمعات حامیان قانون حجاب باز شد تجمع حامیان قانون حجاب در مشهد: 🔹از رئیس‌جمهور تعجب می‌کنیم که دخترش حجاب دارد اما قانون حجاب را اجرا نمی‌کند! این مصداق دیکتاتوری است. 🔹علما کجان؟ چرا صدای علما را نمی‌شنویم؟ اساتید حوزه و دانشگاهها کجان؟ 🔹کار به عریانی و برهنگی رسیده؛ ما دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم. 🔹برخی اجیر شده دشمن هستند؛ مانکن خیابونی هستند.
22.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام اعتقادات قلبی رئیس‌جمهور در ۳ دقیقه با سوءمدیریت و بکارگیری عناصر نالایق و متهمان امنیتی ، امورات مملکت را قفل کرده اند تا این پیام را به مردم بدهند که ایرانی بدون کمک اجنبی ها هیچ کاری نمی‌تواند بکند این سه دقیقه صحبت ها و مواضع پزشکیان را با دقت گوش کنید‌؛ این حرفها، نگاه و رویکرد رئیس دولت چهاردهم است. شما از این رویکردها انتظار ، ایستادگی، و و بیرونی دارید!؟ انتظار آرامش و منطق اقتصادی درونزا دارید!؟ آنهایی که را به نفع این نگاه آرایش دادند و او را آوردند و آنهایی که و جریان انقلابی را شاخه شاخه کردند مسئول چنین وضعی هستند!
عراقچی : 《تاسیسات هسته‌ ای ایران در نقاط مختلفی در کشور پراکنده شده است و مطمئن هستیم که قابل از بین بردن نخواهند بود! برنامه هسته‌ ای ایران از طریق عملیات نظامی قابل از بین بردن نیست!》 📌پ ن: آقای عراقچی می‌شود بفرمایید دارید به چه کسانی مشورت می‌دهید؟! ✍
کمیته بین‌المللی پارالمپیک در روز جهانی زن، ایران را به عنوان کشور برتر جهان در توسعه ورزش پارالمپیک معرفی کرد.🇮🇷👏 از جمله ورزشکاران پارالمپیکی برجسته ایران که الهام‌بخش بسیاری از زنان هستند، می‌توان به ساره جوانمردی دارنده‌ چهار مدال طلای پارالمپیک و زهرا نعمتی قهرمان سه دوره‌ی این بازی‌ها و همچنین سفیر سازمان ملل اشاره کرد. 🥇 | روایت پیشرفتِ انقلاب ما |