eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا اینا دیگه کی هستن؟😳
📸 وضع حجاب در حیاط دولت ✍تو خود حدیث مفصل بخوان ... مسئولین در قضیه حجاب با مردم صادق نیستند
🔺️آقازاده پزشکیان علنا تو جلسات رسمی میشینه، دامادش حکم میگیره، دخترش رو سفرها می‌بره، با برادر قاچاقچی جهانگیری قرارداد بسته میشه، ،... و هنوز جلیلی که حاضر نشد پسرش رو اندازه مصاحبه تلویزیونی مطرح کنه مسخره میکنند! ✍️سلمان معمار
3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های توریست اروپایی در مورد ایران سوخت و انرژی ارزونه، تو ایران همه چیز زیبا و تمیزه... حالا یه عده خود تحقیر میان میگن نه چون توریسته کچله ما قبول نداریم😉
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️موضع صریح امام‌خامنه‌ای دررابطه با سران فتنه: «بنده روی مسئله فتنه حساسم... » 📌«این پدیده زشتی است که دم از امام و انقلاب بزنند و با کسی همکاری کنند که میگفت انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است!»
غدیر یعنی؛ اینکه من برای رشد و انسان شدنم، احتیاج به نوری دارم که تنها با محبت علی علیه السلام روشن میشه ؛ نوری که ریشه در آسمون داره... " محمدی "
ترامپ غلط اضافی و تهدید کرده به منفجر کردن مراکز هسته ای که در تولید برق، شیرین کردن آب، تولید رادیودارو برای یک میلیون بیمارسرطانی، صنعت نفت و ... موثر است. آماده ایم... البته ابتدا باید حداقل ۵۰هزار تابوت برای نیروهایت در منطقه آماده کنی. "سیدمحمود نبویان"
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بزرگترین قمارخانه جهان در عربستان سعودی چند روز پیش حاج آقا قاسمیان گفت اما خیلی ها باور نکردن و او را محکوم کردن که دروغ می گوید.
🔻 | تهدید ایران در رسانه های صهیونیستی ‼️ ⛔️🏴‍☠ارتش اسرائیل برای حمله به ایران علاوه بر انجام رزمایش های متعدد تعداد نیروهای خود را افزایش داده است. 🔻پ.ن: این دفعه از نیروهای مسلح کشور انتظار میره اگر اسراییل حمله کرد در جا جواب داده بشه و منتظر مصوبات نیم بند و مصلحتی شورای امنیت ملی نمانند!! 🪧 🪧
یوسف گمگشته بـــاز آمد؟! نیامد حافظا تازه "کنعان" دِه به دِه دنبال یوسف میرود!
‏مثل شهید چمران مناجات کنیم: خدایا، هرچه را دوست داشتم از من گرفتی؛ به هرچه دل بستم، دلم را شکستی؛ به هر چیزی که عشق ورزیدم، آن را زائل کردی؛ هر کجا که قلبم آرامش یافت، تو مضطرب و مشوش نمودی؛ هر وقت که دلم به جائی استقرار یافت، تو آواره ام کردی ‏هر زمان به چیزی امیدوار شدم، تو امیدم را کور نمودی تا به چیزی دل نبندم و کسی را به جای تو نپرستم و در جائی استقرار نیابم و بجای تو محبوب و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم؛ فقط تو را بخواهم، تو را بخوانم، تو را بجویم و تو را پرستش کنم.