eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻به عنوان یک شهروند عادی این مملکت در اعتراض به سکه هایی که به تیم ظریف خیانت کار دادند خواهان عودت این سکه ها برای توانمند کردن قدرت موشکی ایران را دارم.
🔻از خیانت های دولت روحانی در مذاکرات برجامی، دادن اسامی ۱۵۰ دانشمند هسته ای به جاسوسان موساد بود که منجر به شهادت تعدادی از آنان در جنگ اخیر شد.
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بحران کم‌آبی، رزمایشی ملی برای تقویت اراده بحران کم‌آبی امسال، یک امتحان است. صرفه‌جویی در مصرف آب فقط یک کار فردی نیست؛ بلکه یک “رزمایش عزم” برای تمرین صبر، یک حرکت اجتماعی برای کمک به دیگران و یک جهاد برای خنثی کردن نقشه‌های دشمن است. "mahfele"
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 پاسخ به کسانی که می‌گویند "اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تازه به زمان جلیلی و احمدی نژاد برمی‌گردیم. ✍ اینو هم اضافه کنید که فقط تحریم‌های گذشته نیست و صدها تحریم جدید به کشور تحمیل کردید. تحریم‌های دوره روحانی اگه بیشتر از دولت نهم و دهم نبود، کمتر هم نبود.
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 ارسال عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی توسط یک وطن فروش
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 فَاعْتَبروا یا اُولِی الْاَلْباب 🔴روایت و درد دلِ سردار شهید ، پیرامون دلایل پذیرش قطع نامه ۵۹۸ 👌هنوز زمان باقیست تا تاریخ تکرار نشود 🚀 🔥
💥 فراستی: برای سخنگوی دولت متاسفم که از «پیرپسر» دفاع کرد! 👤 فراستی: 🔹️ این فیلم یکی از کثیف‌ترین فیلم‌فارسی‌ها است. 🔹️ حسن پورشیرازی در «پیرپسر» خوب بازی نمی‌کند!
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️سیل در خیابان‌های آنکارا پایتخت ترکیه ▪️در پی بارندگی‌های شدید در آنکارا پایتخت ترکیه، بسیاری از خیابان‌ها و بلوارها زیر آب رفتند و سیلاب شدید، خودروهای شناور روی آب را با خود برده است.
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تالاب زیبای نیلوفر آبی مازندران، بابلسر، روستای کاریکلا
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸این ۱۷۰ ثانیه، دو واحد پهلوی‌شناسی و انقلاب‌شناسی است! ▪️ایشان دریادار محمد حقیقت فرمانده‌ی نیروی دریایی رژیم پهلوی است؛ کسی که قرار بود بعد از انقلاب بخاطر پرونده‌اش اعدام شود، اما از ایران فرار کرد! 🔺حالا نظر او را در مورد چند روز اول جنگ ایران و اسرائیل بشنوید؛ قدرت نظامی جمهوری اسلامی آنقدر برایش فوق‌العاده است که کم مانده بود بگوید: «جانم فدای رهبر»! ▪️نظرش در مورد قدرت زمان شاه که خودش یکی از فرماندهان ارشدش بوده، بسیار قابل‌تأمل است! پ ن: نقدهای جدی به آقای علیزاده، جای خودش محفوظ!
1_14813506412.pdf
حجم: 12.27M
🔴 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید. ▪فایل پی‌دی‌اف و خلاصه کتاب پروتکل‌های صهیون