eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
37.8هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلاگر آمریکایی: سورپرایز شدم! متروی تهران از متروهای ما خیلی بهتر است 🔹اسنایدر، بلاگر آمریکایی که تا به حال به کشورهای متعددی سفر کرده‌است، تجربه استفاده از متروی تهران را در صفحه‌اش به اشتراک گذاشته و می‌گوید متروی اینجا واقعاً عالیست، بسیار تمیز است و از هر مترویی که ما در آمریکا داریم بهتر است.
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🔴زنان غزه، ادامه‌دهندگان راه حضرت فاطمه زهرا(س)👆* *از خوبیهای طوفان 7اکتبر* *خیلی ها شیعه ها رو شناختن* 🇮🇷🇵🇸
1.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شمخانی خطاب به اسرائیلی‌ها: حرومزاده‌ها من هنوز زنده‌ام!
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودکان غزه به دنبال ماشین های مبارزان و مجاهدان حماس می دوند و شادی می کنند. آفرین به حماس که چه جور این ماشین ها رو قایم کرده بود که ارتش لاکچری نتانیاهو آنها رو پیدا نکرده 😁 فکر کنم این روزا پاییز برگریزان نتانیاهوست:))
🔻 جنگ افغانستان و پاکستان بخاطر پایگاه بگرام هست؟ آمریکا به پاکستان ماموریت داده که این پایگاه مهم تصرف کند؟ حالا که پاکستان با عربستان پیمان نظامی بسته فکر می کنید عربستان هم پاش به ماجرا باز بشه؟ به نظر میاد این جنگ بیشتر جنگ زرگری بین نوچه های آمریکا به نفع آمریکاست یا پشت صحنه دیگری دارد؟ روزهای بعد معلوم می شود!
یه جا هم مجری گفت: «من عاشق چشم و ابروهاتم» ؛ آقای کاسبی هم گفت: «خود من عاشق چشم و ابروهای حاج قاسم بودم ، چشماش خمار عشق بود.» محمد کاسبی بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت روحت شاد ، ان شاءلله با حاج قاسم محشور بشی💔🥀 " یاس 🇮🇷 "
‏چین به آمریکا گفته: فکر کنم خیلی تحریم‌‌بازی دوست داری؛ پس به کشتی‌هات بگو از ۲۲‌مهر مجبورن تو بنادر چین عوارض سنگین بدن، وگرنه باید با قایق پارویی برگردن! "خانم یاس"
تهران نیست، لندنه... [عکس؛ در حاشیه راهپیمایی امروز حمایت از فلسطین]
🔴آن‌چه خمینیِ کبیر وعده داده بود امروز پیش چشم ماست. امام میفرمود باید یک حزب جهانی مستضعفین علیه مستکبرین تشکیل بشود.
1.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا من اینطوری تموم بشم سوار بر آمبولانس پلاک نظامی با آرم معراج الشهدا و پرواز ابدی تا بهشت خدایا ! ما را هم بخر!
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به دیدار تک تکتون خواهم آمد
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *نگو ابوموسی؛ بگو بوموسی!*🔹چرا امارات به دنبال این است که جزایر ایرانی بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را با حمایت غرب و کشورهای حاشیه خلیج فارس تحت تصرف خود درآورد؟