eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
37.8هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹صدرا🌹
🔴قاتل امیرمحمد خالقی قصاص نشد 🔹صبح امروز در حالی که با حضور خانواده‌های قاتل و امیرمحمد خالقی، تشری
🔴شرط بخشش قاتل امیرمحمد خالقی مشخص شد 🔹دکتر محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران: روز قبل از اجرا خانواده‌های مقتول و متهم، در جلسه صلح و سازش دادسرا با یکدیگر ملاقات کردند و در حالی که خانواده متهم با تضرع و التماس تقاضای بخشش می‌کردند، پدر امیرمحمد مصرانه خواهان اجرای قصاص بود. در این جلسه سعی کردم با رعایت بی‌طرفی تجربیاتم را به پدر امیرمحمد منتقل کنم تا در مورد تصمیم خود بیشتر تامل کند. 🔹صبح روز اجرا مجددا جلسه صلح و سازش در زندان برگزار شد و پدر امیرمحمد در ابتدای جلسه قرآن تلاوت کرد. بعد متهم پای چوبه دار رفت و آنجا پدر امیر محمد گفت او باید متنبه شود.دو جزء قرآن حفظ کند و خانواده‌اش در انجام کاری خیر کمک کنند تا بعد تصمیم بگیرم.
4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی چیزها زحمت داره😫 اما برای جلوگیری از آسیب🤕 لازم و ضروریه✅ برای تقلید از مد و صرف اجابت🤭🫣 شیرجه نزنیم تو چاه ضلالت🕳😵‍💫😵 "سرباز وطن"
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چایی حرم دوا و درمونه (ع) "بیناباجی"
نقشه منطقه ما
34.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# روایت ۶ دقیقه ایی از قصه فلسطین جهت روایتگری # جهاد تبیین # روایتگری قصه فلسطین🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اگر به امام زمان توسل پیدا کنی هر آدم بدی باشی خدا دستتو به برکت این توسل میگیره....‌
@Aminikhaah-667148543_728913160.mp3
زمان: حجم: 16.31M
🔈 🔰 فصل چهارم؛ به وقت ایران، جلسه نهم،بخش اول *مروری بر روند تاریخ از سقیفه و ولایت یهود؛ تا ظهور قوم سلمان، گردش پیچ تاریخی و تحقق وعده‌ی الهی![2:10] *پیش‌گویی قرآن در عصر ما؛ ملت‌هایی (چون ایران و یمن)، استخوان شکنان سلطه یهود و صحنه‌پردازان آینده خواهند شد.[5:00] *قم، قلب تپنده قیام نهایی؛ و نقطه تحقق "استبدال" و "استخلاف" قرآنی![13:30] *تبیین ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام در تقابل با ولایت یهود و نصارا، از منظر قرآن و برحذر داشتن از روابط عاطفی با کفار.[20:30] *از پهلوی تا پادوهای امروزی؛ روایت تلخ جایگاه نوکری و ابزاری مسلمانان، از نگاه یهود و نصارا![29:00] ⏰مدت زمان: ۳۹:۲۷ 📆1404/04/14 استاد امینی خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇺🇸🏴‍☠سردار علایی: سال گذشته به سردار رشید و سردار باقری گفتم اسرائیل تصمیم گرفته همه فرماندهان را بزند 🔹 به سردار رشید گفتم که شما را در همین اتاق خانه‌تان می‌زند! گفتم سردار باقری را در اتاق خودش می‌زند 🔹فرماندهان فکر نمی‌کردند اسرائیل به خانه‌هایشان حمله کند، تصورشان این بود که جنگ اگر بشود، اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای حمله می‌کند نه اینکه بیاید فرماندهان رده‌یک را بزند، آن هم در خانه‌هایشان. من خودم به سردار رشید و سردار باقری در فروردین ۱۴۰۳ گفتم که به نظر من اسرائیل تصمیم گرفته همه فرماندهان را بزند. 🔹 سردار رشید ـ خدا رحمتش کندـ خیلی انسان فهمیده و مسلط و با دانشی بود. گفت ما اگر بدانیم می‌خواهد این کار را بکند، جابجا می‌شویم و به جاهایی می‌رویم که نشود. گفتم سردار رشید مشکل این است که او می‌زند بعد ما می‌فهمیم! ما قبلش نمی‌توانیم حدس بزنیم چه اتفاقی می‌افتد؛ او این کار را می‌کند.