eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
37.8هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت‌الله جوادی آملی:«برای ریزش رحمت الهی! نیازی به نماز استسقاء و دعاهای طلب باران نیست! فقط کافی است: دروغ نگوییم، ربا نخوریم ،اختلاس نکنیم، تظاهر و ریا نکنیم و نه....»! "ناصر کاظمی"
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اولین بارش برف در گردنه مهاباد-سردشت
❤❤❤ سه شهید اربا اربا! ❤ عجب عکسی! عجب مظلومیتی! عجب مردانی!! 👈 ۴۰ سال جهاد، 👈 ۴۰ سال دوری از خانواده، 👈 ۴۰ سال پوتین از پا درنیاوردند و با بعثی و تکفیری و داعشی و آمریکایی و اسراییلی جنگیدند. ❣سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی که ساعت یک‌و‌نیم نصف‌شب جمعه که همه خواب بودند در فرودگاه بغداد با موشک هل‌فایر آمریکا اربا اربا شد و پیکر قطعه‌ قطعه‌ او را از لای آهن‌ پاره‌ها بیرون آوردند! ❣سردار سرلشکر پاسدار شهید احمدکاظمی که در حین مأموریت، هواپیمایش سقوط کرد و پودر شد و پیکر متلاشی‌ او را از داخل بیابان‌ها جمع کردند! ❣سردار سرلشکر پاسدار شهید محمد رضا زاهدی که در حمله اسراییلی‌ها به سفارت ایران در سوریه تکه‌تکه شد و پیکر پاره‌پاره او را از لای میل‌گردها و آوار‌ها درآوردند! 👈 ۴۰ سال مجاهدت در عراق و سوریه و لبنان، و آخر هم هرسه قطعه قطعه! ❤❤❤ هرسه شهید در راه اسلام ناب محمدی (ص). 💥بنویس تاریخ! بنویس که سربازان امام خامنه ای در بستر نمی‌میرند! 💥مثل ژنرال‌های پهلوی، پشت به میهن فرار نمی‌کنند!! 💥می‌مانند، می‌ایستند و می‌جنگند و در آخر قطعه قطعه می‌شوند که آیندگان اگر پرسیدند انقلاب اسلامی چگونه خاک نداد، بگویند: با جزء جزء پیکر سربازان‌شان!
🔴اگه این قانون تو ایران اجرا بشه نصف سلبریتی‌ و اینفلوئنسر‌ها از چرخه تولید محتوا خارج می‌شن و باید دنبال یه شغل جدید باشن.
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزای قمی و صبر و حلم بسیارش حتما گوش کنید و با ممارست و تقوا بدست آورید.
📷 تهران زیر لنز نفوذ؛ جنجال تازه، یادآور غفلت قدیمی 🔴 مستند جدید اسرائیلی‌ها آشکارا نشان می‌دهد در طی جنگ ۱۲روزه تمام دوربین‌های راهنمایی و رانندگی تهران در اختیار اسرائیل بوده است و اینکه بسیاری از رصدها و ترورها به کمک این دوربین‌ها انجام شده حرف درست و دقیقی بوده است. 🔵 مسئله اینجاست که سه سال پیش با هک سامانه‌ها و دوربین‌ها این سطح نفوذ مشخص شده بود. 🔴 چرا با گذشت سه سال ماجرا جدی گرفته نشد و همان دست فرمان به سادگی ادامه پیدا کرد؟ 🔵 همان زمان (خرداد ۱۴۰۱) بحث هک دوربین‌ها و سامانه‌ها رسانه‌ای شد اما به‌راحتی به فراموشی سپرده شد!
2.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بارش شدید باران در مسجدالحرام 🔹زائران خانه خدا شب گذشته شاهد بارش شدید باران در مسجدالحرام بودند.
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 شخصیت مرحوم علامه طباطبایی (رضوان الله علیه) در بیانات ارزشمند رهبر فرزانه و حکیم انقلاب (دامت برکاته) ‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌ 💠 ۲۴ آبان سالروز ارتحال علامه سید محمدحسین طباطبایی (ره)
🔰مرحوم دولابی (ره) فرمودند: هر قدر انسان فهمش بالاتر رود و بفهمد که مقصد چقدر شریف و عزیز است، پیمودن راه براي او آسان تر می شود و موانع و سختی ها و دوري راه به نظرش نمی آید. 🔹وقتی مقصد شریف و بزرگ است، بین راه هر طوري شد، می ارزد و هر چه بدهی، ارزش دارد. 📚 مصباح الهدی ، صفحه 201
2.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بی‌نماز نداریم! 🔶علیرضا دبیر: ما در بین کشتی‌گیران در رده‌های سنی مختلف یک بی‌نماز نداریم! 🔷برخی می‌ترسند این حرفها را بزنند، از فضای مجازی می‌ترسند. دست پدر و مادرهای خود را ببوسید و خجالت نکشید. هیچ وقت در کار خسته نشوید و تلاش کنید.
3.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مسیر زمینی که غرب را دور زد! راه آهن چین_ایران رسما افتتاح شد و زمان حمل کالارو به ۱۵ روز کاهش داد👌🏻 🇮🇷