eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏درسے کہ باید از الاغ آموخت... کنایہ سنگین استاد قرائتے بہ برخے مسئولان😉 "نجم الثاقب"
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏ایران الان در کل دنیا فقط ۲ رایزن بازرگانی داره! بعد رئیس سازمان توسعه و تجارت میگه برای صرفه جویی ارزی این کار رو کردیم!؟ خوب پول مربی خارجی و بازیکن مصدوم فوتبال که اومدن و بدون نتیجه رفتن رو میدادید به اینا الان چندین رایزن اقتصادی داشتیم و هزار برابرش رو هم درآورده بودیم... "سیاوش قنبری"
‏امیدوارم اینکه هم‌زمان باموج ‎، دولت بدون نظر مساعد وزارت بهداشت درحال کاهش محدودیت‌های کرونایی‌ست و حتی بحث بازگشایی مدارس را دنبال می‌کند، ربطی به فاجعه‌آفرینی عمدی با هدف جنگ روانی علیه نظام در قضیه ممنوعیت خرید واکسن آمریکایی و انگلیسی نداشته باشد! "آسید"
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏کارشناس روس: به مرزهایمان تجاوز می‌شود و بیش از حد مسالمت آمیز برخورد می‌کنیم/ایرانی ها در موقعیت مشابه ملوانان آمریکایی را خلع سلاح کرده و به زانو درآوردند...! " کاوش مدیا"
‏تروئیکای اروپایی؛ بعد از خروج آمریکا از برجام: هیچ! بعد از ترور حاج قاسم: حمایت از آمریکا! بعد از ترور شهید محسن فخری زاده: هیچ! بعد از شروع غنی سازی ۲۰درصد: ایران تهدیدی علیه جلوگیری از گسترش سلاح هسته‌ای است! با وجود این دشمنی؛ واکنش دولت: بازرسان اخراج نمی‌شوند! علی برکت الله "علیرضا گرائی"
‏تولید سالانه بنزین در پالایشگاه ستاره ‎ سالانه به ۱۳ میلیارد لیتر رسیده، که همین امر ایران را در ردیف کشورهای صادر کننده بنزین قرارداده و تمام برنامه ریزی غرب برای تحریم بنزین و ونزوئلا سازی ایران را نقش برآب کرد.این مهم ممکن نبود مگر با همت قرارگاه خاتم ‎ "علی مختارزاده🇮🇷"
1.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏فقط یک نمونه ‎ در ردیف۱۱۰۴۰۲ ‎۱۴۰۰ وجود یک رانتِ یواشکی در سود واردات خودرو: ۷۲ هزار میلیارد تومان، معادل دو برابر پول یارانه‌ی ۷۰ میلیون ایرانیِ مظلوم و محرومِ یارانه‌بگیر.🤦‍♂️ آقای ‎@mb_ghalibaf ، ما که روحانی را اصلاً به حساب نمیاریم؛ ولی شما سرتان سلامت. "مرتضی رجائی"
استاد رحیم‌پور ازغدی: زمان امیرکبیر ایشون داشت برای دفاع از کشور توپ می‌ساخت ولی انگلیسی‌های اومدن بین مردم شایعه انداختن که این امیرکبیر میخواد پول‌هاتونو بگیره باهاش توپ و اسلحه بسازه تا شما گشنه بمونید، آخرش هم این فتنه باعث شد پروژه امیرکبیر شکست بخوره و انگلیس از جنوب به ایران حمله کنه و ایران هیچی نداشت برای دفاع از خودش چقدر شبیه امروزه که با هجمه تبلیغاتی می‌خوان واکسن خودشون رو به ما بدن و همزمان مردم رو از واکسن ایرانی میترسونن! ❁❅❁❅❁❅❁❅❁
@ostad_shojaeمقام عرشی حضرت‌زهرا_11.mp3
زمان: حجم: 13.7M
"س" ۱۱ ✨نزول حضرت جبرئیل علیه‌السلام، بر اول بانوی خلقت، تماماً برای شرح آینده‌ی تاریخ اسلام بوده ، اخباری که سراسر با درد و مصیبت و شکست همراه است! ✦اما در این اخبار، تنها دو اتفاق بود، که آب خنکی بر شعله‌‌ی نگرانی‌های آخرالزمانیِ حضرت زهرا "س" شد! کدام دو اتفاق ؟ 🎤
*┅═✧❁﷽❁✧═┅* 💕مثلث شادمانی انسان سه چیز انسان را شاد می‌کند اول دوستهای خوب و مهربون دوم طبیعت است، به‌خصوص گل‌ها و گیاهان سومین مورد نیز، خندیدن است فکرش را بکن هر سه مجانی هستند! •┈┈••✾🌸🕊🌸✾••┈┈•
🍂 كشف حجاب رضاخانی به نام آزادي زنان! اینکار در واقع به اسارت كشيدن زن و محبوس كردن زنان با اصالت و محجبه ايرانی در خانه‌هايشان و هتك حرمت به جايگاه زنان بود! این ظلمی عظيم بود كه به بهانه پيشرفت! به زنان ايرانی تحميل شد. واقعيت اين است که مردم ايران با داشتن باورهای عميق دينی و مذهبی مقابل این توطئه استعماری ایستادگی کردند و از هویت، فرهنگ و عفت زن مسلمان با حفظ حجاب دفاع کردند.
چقدرباید پست و مزدور باشی که نون و نمک این ملت بخوری و بعد حاضر باشی مردم خودت تحت شدیدترین تحریم های دارویی و اقتصادی و.....قرار بگیرند و با بی شرمی تمام از ترامپ قمارباز و خونریز و قاتل و دیوانه و...که دشمن این مردم هست حمایت کنی. مرحوم هاشمی!این چیه تربیت کردی؟نوبرته "منتظر" 🌹صدرا🌹