eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🛳 کشتی ما را زد جنگ دریایی با ایران برای ما ضرر است!! ▫️روزنامه الاخبار لبنان نوشت كه رسانه‌های رژیم صهیونیستی معتقدند ایران قصد دارد جبهه جدیدی با اسراییل در دریا باز کند. ▫️در همین راستا، یک مسئول نظامی بلند پایه رژیم صهیونیستی به شبکه "کان-۱۱" عبری گفت: فکر می‌کنیم مسوول حمله به کشتی ما در دریای مکران بوده است... ▪️همچنین روزنامه "هاآرتص" چاپ تل‌آویو نوشت: مسئولان بلند پایه نظامی اسرائیل در جلسات اخیر خود به این نتیجه رسیده‌اند که این جنگ برای ما سودی نخواهد داشت و بهتر است که در شرایط کنونی، این جنگ متوقف شود!! ⁉️یعنی روتـون کـم شـد؟😂
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ واقعیت ارزانی ماشین در ❌ ایشان را نمی شناسم، ولی مطالب درستی می گوید. ❌ کمپانی های نفتی در آمریکا و اروپا تلاش می کنند که در فروش خودرو ارزان قیمت نقش جدی ایفا کنند. چون بیش از سود عادی خود و شرکت های خودروساز، می توانند سود کنند. ❌ در غرب طوری مردم را می دوشند که یک مهاجر ساده لوح ایرانی فکر می کند در رفاه است، البته فقط تا مدتی کوتاه‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇾🇪🇾🇪🇾🇪طبق روایات یمنی ها مکه را از وجود نحس دزدان کعبه و معاویه صفتان پاک می کنند *༻‌♡ ⃟اللّٰھـُم ؏جِّل🕊لِوَلیڪَ الفَرَج⃟♡༺‌‌‌* ❁✼✧
‏جمهوری اسلامی ایران مطمئنا چنج خواهد شد اما نه بدست براندازا ولبیرالها فقط وفقط به دست سربازان مهدی صاحب الزمان و تشکیل حکومت جهانی اللهم عجل لولیک الفرج ‎ "نادر غیور"
سریال ۲ تعدادی از جاسوسان و تیم مذاکره کننده را به تصویر کشیده که بلافاصله جیغ بنفش حامیان‌ بلند شده است! خونسرد باشید این هنوز از نتایج سحر است، بزودی گاندو ۳ نقش همدستان جاسوسان را آشکار خواهد کرد و در پایانِ دولت، دستگاه قضایی قاطعانه به سراغشان خواهد رفت. " seyed mohammad hosseini"
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار شبکه‌های معاند تقطیع و بستن دروغ به نهادهای مهم و موثر انقلابیه. این صوت کامل دکتر در مورد اطلس مال هست برای دوستانیکه دچار شبهه شدند "علی مختارزاده"
‏تحرکات نظامی ترکیه در قره باغ ادامه دارد... ارتش ترکیه علیرغم امضای توافقنامه صلح قره باغ، با استقرار سامانه راداری و انتقال تجهیزات نظامی به مرز ارمنستان، اهدافی چون حمله به استان «سیونیک» ارمنستان در جوار مرز ایران و قطع مرز مشترک دو کشور را دنبال میکند. ‎ "نجم الثاقب"
‏میخوای بدونی مذهبی هستی یا نه ببین اگر عصبانی بشی به مخالفت فحاشی میکنی یا نه؟، اگر فضا فراهم بشه مخالفت رو از هستی ساقط میکنی یا نه؟!، خدا رو در قبول نکردن موقعیت ها و پول هایی که حقت نیست در نظر میگیری یانه؟! "حسین ابراهیمی🇮🇷"
🌺🌾🌺🌾🌺 ماجرای خدمت جهادی دو شهید که راه‌گشای آنان بعد از شد همسر شهید بلباسی در بیان خاطره‌ای به یکی از دوستان شهید گفته بود که دیشب خواب محمد را دیدم، پرسیدم حال و روزت چطور است؟ گفت:حالم خیلی خوب و شرایط عالی است. هرجا به مشکلی برمی‌خورم به دو نکته اشاره می‌کنم و رد می‌شوم؛ یکی خیریه صاحب الزمان که در مازندران تاسیس کردم و دیگری فعالیت‎‌های جهادی که انجام دادم.
وقتی برده داری در پس از آزادشدن توسط آمریکا و اروپا را میبینم، و آنرا با زندگی مردم مقایسه می کنم، ایمان میآورم که تنها راه زندگی شرافتمندانه و آزاد، «بی اعتمادی به غرب و مقتدر شدن» است! سرنوشت لیبی، نماد «مذاکره و اعتماد» به دول غربی است! " Hamed Sarrafpour"