16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پروژه #مرگ_خاموش
✅نقشه ای که دشمنان، برای ایران کشیده اند
‼️پمپاژ خبر بد و منفی
و در نهایت
‼️از بین رفتن #امید در جامعه،
‼️شرافت
‼️و عزت نفس
حجت الاسلام کمیل موسوی
حجم کلیپ کمی بالاست اما ارزش دیدن دارد✅
﷽
در این دوره انتخابات بسیار مهم ریاست جمهوری،مردم ایران با چند جریان مواجه هستند:
✡ ۱-اصلاح طلبان( خاتمی) و اعتدالیون (هاشمی) قدرت طلب اشرافی که با تفکر لیبرالی و نگاه #مرعوبانه به غرب کشور را به پرتگاه سقوط کشانده اند.
🔴۲-گروه بهاری های منحرف (احمدی نژاد) که رفتارهای پوپولیستی داشته و با موج سواری بر روی احساسات مردم و نامه نگاری های عجیب و غریب به فاحشه های هالیوود و پادشاه عربستان که دستش تا مرفق به خون مردم یمن آلوده است و .... قصد تغییر جهان را دارند و از مبانی اصلی و آرمان های بزرگ انقلاب فاصله گرفته و #منحرف شده اند.
🔵۳-گروه اصول گرا ها( لاریجانی) که دیگه برای رسیدن به اهدافشان بر اصول شان سوار شده و به هرسویی که باد #موافق بوزد چرخش دارند و عملا این را نشان داده اند .
✳️۴-گروهی که تفکر انقلابی و جهادی داشته و با اعتقاد به تفکر ناب #مکتب_شهید_سلیمانی میخواهد پا به عرصه بگذارد و متاسفانه در همین بدو ورود مورد هجمه طرفداران قدرت و مافیای رانت و اختلاس گر و .... قرار گرفته که از حضور ایشان در بستر قدرت کشور احساس خطر کرده اند.
🔶مردم باید بدانند ! اگر بخواهند انقلاب اسلامی و آرمان های بزرگ آن را که خون های زیادی درپای آن ریخته شده حفظ کنند با یک انتخاب بزرگ و سرنوشت ساز مواجه هستند .
✅ ناخدای کشتی انقلاب، مقام معظم رهبری شاخصه های رئیس جمهور را اعلام نمودند که عبارتند از:
۱- دارای مدیریت و کفایت باشد
۲- با ایمان باشد
۳- عدالتخواه و ضدفساد باشد
۴- دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد
۵- به توانمندیهای داخلی معتقد باشد
۶- به جوانان معتقد باشد
۷- مردمی و امیدوار باشد
🔴حال شما مردم هستید که می توانید نامزدهای ریاست جمهوری را با توجه به این ویژگی ها #محک بزنید و انتخاب #اصلح و شایسته برای گذر از این پیچ تاریخی و سرنوشت ساز داشته باشید و کشور و انقلاب اسلامی را با گامی بلند به سوی #تمدن_سازی و پیشرفت و عزّتمندی و قدرت و جایگاه شایسته آن سوق دهید.
"و العاقبة للمتّقین"
✍حسینی
🌹صدرا🌹
رسیدن شفاعت بعد از سیصدهزارسال عذاب❗️
امير المومنين عليه السلام فرمودند:
👈به دستورات خدا عمل کرده و اطاعت کنيد وبه پشتوانه شفاعت ما گناه نکنيد و کيفر خداي بزرگ را کوچک نشماريد، زيرا به برخي از گناهکاران (از شيعه) شفاعت ما نمي رسد مگر بعد از اينکه سيصد هزار سال عذاب شوند❗️
📚(معاني الأخبار: 288/ ح 2؛ بحار 6: 154/ ح 9.)
#حدیث_روز
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘
🌺☘🌺
☘🌺
🌺
عوامل آرامش در قبر
مطابق روایات معتبر در منابع حديثي شیعه، عواملي چند، موجب آرامش در قبر می شود:
🌹۱. خواندن نماز لیله الدفن(وحشت)
دو رکعت است؛ در رکعت اول بعد از حمد یک مرتبه آيه الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره قدر خوانده می شود.
🌹۲. دوستی پیامبر(ص) و اهل بيت(ع)
پیامبر اکرم(ص):
رابطه دوستی با من و اهل بیتم، در هفت موقعیت حساس که هول و هراس آن ها خیلی بزرگ است، سود بخش می باشد؛ هنگام مرگ، در قبر، وقت رستاخیز، هنگام دریافت نامه عمل، زمان حسابرسی، هنگام سنجش اعمال و زمان عبور از صراط.
بحارالأنوار، ج۷، ص۲۴۸
🌹۳. سازگاری زن و شوهر
امام صادق (ع):
مردی که بر اخلاق همسری بد اخلاق صبر کند و به حساب أجر الهی بگزارد، خداوند پاداش شکرگزارن را به او خواهد داد.
وسائل الشيعه، ج۴، ص۱۲۲
پيامبر اکرم (ص):
عذاب قبر از سه طايفه از زنان برداشته خواهد شد و با فاطمه(س) دختر محمد (ص) محشور مي شوند. زنی که بر غیرت (وتعصب بیجا و بددلی) شوهرش شکیبا باشد؛ زنی که در برابر بد اخلاقی همسرش صبور باشد، زنی که مهر خود را به همسرش ببخشد. خداوند به هر یک از آن ها ثواب هزار شهید و یک سال عبادت را می بخشد.
وسائل الشيعه، ج۲۱، ص۲۸۵
🌹۴. اقامه نماز
پیامبر اعظم(ص):
نماز شفیع نمازگزار نزد ملک الموت، مونس در قبر، بستری نیکو در قبر و پاسخ به سؤال نکیر و منکر می باشد.
بحارالأنوار، ج۸۲، ص۲۳۱
🌹۵. خواندن قرآن کریم
مطابق روایات سوره های زیر باعث بر طرف شدن عذاب قبر می شود:
نساء هر جمعه، مداومت بر خواندن زخرف، خواندن تکاثر وقت خواب، یس قبل از غروب، ملک بالای سر میت
سلام
از انجا که روبیکا امکان گفتگوی صوتی را فراهم نموده گروه زیر برای گفتگوی انتخاباتی تاسیس می شود.
لطفا وارد شوید.
امشب سعی خواهیم کرد تا جلسه پرسش و پاسخی پیرامون سعید محمد داشته باشیم
https://rubika.ir/joing/BBJABDDI0IANRLNMZKTJIHRQUHTSHNRO
لطفا نسخه نهایی روبیکا رو نصب کنید و وارد گروه فوق بشید
لینک دانلود آخرین نسخه روبیکا 👇👇👇
https://ln.rubika.ir/getandroid.htm
لطفا انتشار دهید تا تمام کسانی که مشتاق حضور هستند، به جمع ما بپیوندد
✅در امام خمینی (ره) ذوب بشوید
✨آیت الله العظمی #امام_خامنه_ای:
🔸 مرحوم صدر درنجف ارتباط تام و تمامی با امام نداشتند ولیکن بمجرد اینکه انقلاب شد و امام آمدند ایران، ایشان به شاگردانش گفت ذوب بشوید در امام خمینی همچنانکه او دراسلام ذوب شده؛ این خیلی فهم اوضاع لازم داردکه بفهمد مسئله انقلاب چیست.
ماکسانی راداریم که تاامروز که قریب 40سال ازانقلاب میگذرد، هنوز درست نفهمیده اند این انقلاب چه بود و چه شد.
🗓 به مناسبت 19 فروردینماه، سالروز شهادت آیتالله سیدمحمدباقر صدر و خواهرشان بنتالهدی صدر درسال 1359
#شهید_صدر