eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سؤالات صریح نبویان از ظریف ⭕️ حجت الاسلام نبویان در این کلیپ با طرح واقعیات شکست برجام، سؤالاتی صریح از وزیر امور خارجه مطرح می‌کند و به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا ظریف از حاج قاسم خوشش نمی‌آید؟
@onlineQomقم‌آنلاین1_335992872.mp3
زمان: حجم: 8.63M
🎙 جزء نوزدهم 🔰 قاری: احمد دباغ
🕊🌹سید از قبل از انقلاب هم اهتمام ویژه ای به اذان و نماز اول وقت داشت. وقتی اذان می شد. در هر جا که بود فرقی نمی کرد؛ خانه، مغازه اداره. شروع می کرد به اذان گفتن. 🌷در یکی از مصاحبه هایش گفته بود: به آنهایی که می گویند روحانیون در جنگ حضور ندارند می گویم که دو گروهان از نیروهای ما را طلاب قم تشکیل می دهند. در طول شش ماه که از جنگ می گذرد، حتی یک بار هم نماز جماعت را ترک نکرده ایم. چون اعتقاد داریم که نماز ما را حفظ می کند. 📚کتاب آقا مجتبی "شهید سید مجتبی هاشمی"
در فرونشاندن افتضاح پروژه تاریخی شفاهی، ظاهرا می خواهد فقط آشنا را مقصر و دیگران مثل را منزه جلوه دهد وبگوید: که با من هرچه کرد آن آشنا کرد والبته دست را در انتخابات باز بگذارد تا فرماندهی جنگ روانی و تخریب رقیب را بعهده بگیرد و دولت هم پاسخگو نباشد! "seyed mohammad hosseini"
انفجارهای مهیب جده را لرزاند... ترتیب اینطور شده که؛ شب سیلی اول رو اسرائیل میخوره؛ صبح سیلی بعد رو عربستان نوش جان می کنه! امان از موشک ها و پهبادهای سرگردان:))))) "علیرضا گرائی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕋 محل ضربت خوردن امام علی علیه السلام در برج ولا مهر جهان تاب علیست در شهر علوم نبوی، باب علیست از اول خلقت بشر تا امروز مظلوم ترین علیست . . .
🔴صفحه اینستاگرام برای اولین بار تایمر گذاشته! گویا سخنرانی بیش از چیزی که فکر میکردیم مهم باشه. امروز ساعت ۱۸ تکلیف خیلیها روشن خواهد شد.
سلام ما به علی و نمازآخر او4_5868592198848610596.mp3
زمان: حجم: 4.24M
🔊سلام ما به علی و نمازآخر او به حال راز و نیاز و به دیده تر او... 🔹روضه ضربت حضرت علی علیه السلام - شب نوزدهم ماه مبارک رمضان 🎤حجت الاسلام والمسلمین میرزامحمدی
|بسم الله الرحمن الرحیم| حرف هایی خورده بر گوشم شبیه مهملات.. مانده در حیرت از او هفت آسمان و کائنات! راز ها را آشنا بر اهل ایران هم نگفت.. در عجب هستم چرا داند سمرقند و هرات! گفت میدان، مانعی شد گفتگو های مرا.. گفت میدان بسته بر برجام ها راهِ نجات! گر تو چشمت را نبندی؛این‌حقیقت‌روشن‌است: مرد میدان چاره شد بر چاله های دیپلمات! درد دیگر، شادی دشمن بود از ماجرا.. می‌کند تشویق مردم را به ترک واجبات.. واجبات اکنون یقینا انتخابات است و بس.. خواهد او غفلت کنی..سرگرمِ خیلِ جزئیات.. یا که از بدبینی اش ملّت کند تحریم رای.. صحنه را خالی نکن..غافل مشو از این نکات.. عده ای گویند تقطیع است این یا افتراست.. کاش پس افسانه باشد؛ کاش باشد شایعات! (ر.نیکبخت)
علامه طباطبایی بیشتر بر کدامیک از ادعیه ماه مبارک سفارش می‌فرمود؟ دعاهای ماه رمضان فراوان است که در موسوعه‌های دعایی مانند «اقبال الاعمال» و «مصباح المتهجد» ذکر شده. اما در میان ادعیه‏ این ماه، مشایخ قوم به چند دعا عنایت ویژه داشته‏ اند؛ از جمله: دعای افتتاح در شب‏ها دعای امام سجاد(ع) معروف به دعای ابوحمزه‏ ثمالی در سحرها. همچنین مرحوم استاد سعادت‌پرور به نقل از مرحوم علامه، بر دعای مباهله (دعای سحر) تأکید می‌نمودند و می‌فرمودند که مناسب است این دعا در همه‏ سحرهای ماه مبارک خوانده شود، و اگر در قنوت نماز وتر و قبل از سایر دعاها خوانده شود بهتر است، زیرا در آن قسم به اسمائی است که قرین استجابت است. امام باقر(ع) در ارزش این دعا می‌فرمایند که اگر قسم بخورم که اسم اعظم الهی در آن پیچیده است، کلام حقی است و اگر مردم به ارزش این دعا آگاه بودند، برای یادگیری آن با شمشیر از هم سبقت می‏گرفتند: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ بَهَائِكَ بِأَبْهَاهُ...‏» و البته استاد می‌فرمود که در این دعا از دو جهت می‌توان به درگاه الهی مسئلت برد: اول آن‏که خداوند را به این اسماء قسم بدهیم و سپس دعاهای خود را بیان نماییم؛ چنان‏که از ظاهر دعا نیز این مطلب برمی‏ آید، و دوم آن‏که از درگاه الهی تلبس در تحت همین اسماء را درخواست نماییم. به نقل از: ادب حضور (دفتر سوم: اسرار ماه رمضان).