eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌄 آیا میدانستید اگر احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم ۲۱ سال پیش برنامه هسته ای ایران را لو نمیداد نه از تحریم و قطعنامه خبری بود و نه از مذاکره و برجام! بله فرق میکنه کی نماینده باشه ـــــــــــــــــــــــ
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تصاویری نادر حج خونین ۳۵ سال پیش ▪️امروز ششم ذی حجه سالگرد کشتار حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۷ قمری (مصادف با ۹ مرداد ۱۳۶۶ شمسی) توسط نیروهای امنیتی و گارد ملی سعودی در مراسم برائت از مشرکین در مکه مکرمه است. ▪️در این حادثه که در واکنش به شعارهای مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر شوروی حجاج ایرانی انجام گرفت ، ۲۷۵ حاجی ایرانی و ۸۲ حاجی خارجی به شهادت رسیدند . ▪️نکته جالب اینجا بود که حجاج ایرانی از قبل انتظار درگیری نداشته و فاقد سلاح سرد بودند اما در مقابله با عوامل مسلح و نظامیان سعودی که تسلیحات گرم و سرد در اختیار داشتند، ۸۵ نفر از نظامیان آنان را به هلاکت رسانیده و عده زیادی را نیز مجروح ساختند. ▪️این فاجعه موجب تنشی بی سابقه در روابط ایران و پادشاهی سعودی شد و علاوه بر قطع روابط دیپلماتیک ، جمهوری اسلامی را تا مرز واکنش نظامی (عملیات حمله به خفجی که البته به علت لو رفتن لغو گردید ) سوق داد . ▪️تصاویری که می بینید به نقل از تلویزیون های عربی است که تظاهرات و شعارهای برائت از مشرکین حجاج ایرانی و حمله عمال حکومت آل سعود به آنان را نمایش می دهد .
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ببینید:| نظر عالم شیعه کویت درباره "سلام فرمانده" 🔻ایشون میگن اینجا هم عده ای مخالفت کردند که چرا از بچه ها استفاده شده و ترویج خشونته🤦🏻‍♂ ✅جوابشون خیلی عالیه ❌بازی های کامپیوتری زیادی وجود دارد که دعوت به نادیده گرفتن ارزش های اخلاقی، خون، کشتار و خودکشی میکنند ‼️هیچکس در این موارد بحث نمی کنه؛ اما زمانیکه دارند یک نسل جدید وآینده ساز را تربیت میکنند و آنها را با امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مانوس میکنند... مخالفت میکنند :)
لبخند و علامت پیروزی جوان اسیر فلسطینی با چشم‌ و دست‌های بسته✌️ صبح امروز/کرانه باختری