eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴شهادت مظلوم اما قهرمانانه خادم حرم شاهچراغ 🔹حسنعلی پورعیسی که عمری را در خدمت به زائران حرم رضوی و احمدی گذرانده بود، مظلومانه در جوار ضریح حضرت احمد بن موسی (ع) در حالی که تلاش می‌کرد مردم را از خطر دور کند به شهادت رسید. 🔹فرزند شهید پورعیسی: پدر ۷۳ سال و اصالتا اهل لنگرود گیلان بود اما سالها شیراز زندگی می‌کرد. ۱۶ سال مشهد خادم حرم امام رضا (ع) و ۱۴ سال افتخار خادمی شاهچراغ (ع) را داشت. 🔹دو روز پیش با ایشان تماس گرفتم، گفت با ماشین خودم به سمت شیراز حرکت می‌کنم تا هم به نوبت پستم برسم هم به برادرم که به بیماری سرطان مبتلا شده سر بزنم. 🔹وقتی خبر دادند که در حرم درگیری پیش آمده، با دلشوره به پدرم زنگ زدم. گوشی دست یکی از همکارانش بود. گفتند پدرت روبروی ضریح به شهادت رسیده است. 🔹پدرم فرد بی‌آزار و مهربان و مظلوم بود، برخی می‌گویند قسمتش شهادت بوده اما بیش از یک ماه است که درگیر اغتشاشات هستیم و این اغتشاشات هم در حادثه نقش داشت.
2.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پوتین: ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا جنایت بود 🔹رئیس‌جمهور روسیه در جریان سخنرانی خود با انتقاد از ترور «شهید سلیمانی» توسط آمریکا یاد آور شد که ترور «سردار حاج قاسم سلیمانی» جنایت بود. 🔹 مهم نیست چه کسی در باره «سردار سلیمانی» چه فکر می کرد، ایشان یک مقام رسمی بود. 🔹ایشان در کشور سوم کشته (شهید) شد، گفتند بله ما کشتیم، به طور کلی این چیست؟ این چه دنیایی است؟ کاملا پررو شدند.
⭕️ خود قاتل که همکارش بوده اعتراف کرده به کشتن حقیقت نژاد بعد اون وقت علی کریمی اینجوری توییت زده ! قران کریم به زیبایی این حیوانات انسان نما رو روانشناسی میکنه و با بیانی بینظیر و تمام کننده اینگونه توصیفشان میکند که : ان تحمل علیه یلهث اوتترکه یلهث. ترجمه : (بسان سگ هایی می مانند که)چه به آنها حمله کنی و چه نکنی زبانشان را در میاورند و تکان می دهند ! مسیحاسپهر
🌹صدرا🌹
22.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از تا ! این کجا و اون کجا! "شهید بهشتی" حتما گوش کرده و منتشر کنید.
👆👆👆👆👆👆👇👇👇👇👇
❇️ : 🔻 ملت فقط به مدیران انقلابی وجهادی است تاتشکیل دولت اسلامی وعدالت مورد نظر مردم شکل بگیرداصلاح طلبان که هیچ اصولگرایان منافع طلب هم امتحانشان رو پس دادند. ❇️نوبت هم باشد نوبت انقلابیون عدالت محور جهادی است مردم این افراد را شناسایی وحمایت کنند نظام هم برنامه ای برای این نیروها داشته باشد که بتوانیم معدل حکومت اسلامی رو به قدری بالا بیاوریم که دولت اسلامی شکل بگیرد ودولت اسلامی باید نمره اش را از نیروهای انقلابی بگیرد نه از احزاب وگروهها وجریانات وسیاست زده ها وماله کش ها. در ادامه 👇👇👇👇👇👇 🔵آیت‌الله سیدمحمد حسینی بهشتی، دبیرکل حزب جمهوری اسلامی در تاریخ بیست و دوم اسفند ۱۳۵۹، هفته‌ای بعد از غائله ۱۴ اسفند در دانشگاه تهران، نامه‌ای به امام خمینی نوشت و در آن نامه درباره ضرورت انتخاب مسئولان حزب اللهی و انقلابی سخن گفت:     🔶شاید برای شما شنیدن این خبر تلخ و دشوار باشد که بسیاری از کسانی که در طول سال‏های اخیر در راه حاکم شدن اسلام اصیل بر جامعه‏ ما کوشیده و رنج‏‌ها برده‏ اند و در طول این سال‏‌ها به مقتضای طبیعت و ماهیت نظام اداری رژیم شاهی، در همه‏ سازمان‏های لشکری و کشوری همواره در اقلیت‏ بوده و زیر فشار اکثریت غرب‌گرای یا شرق‌گرا حاکم بر این سازمان‏‌ها به سر برده‌‏اند، هم اکنون در جمهوری اسلامی هم که امام در راس آن است و تنی چند از فرزندان امام نیز بخشی از مسوولیت‏‌ها را برعهده دارند و مردم عزیز ما نیز در صحنه ‏‌ها حضور دارند، دوباره تحت فشار‌‌ همان اکثریت قرار گرفته ‏اند، این اقلیت مؤمن که اگر حمایتش کنند می‌‏رود که اکثریت ‏شود، امروز ذلت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی با پوست و گوشت و استخوان لمس می‌‏کنند که با چماق ارتجاع می‌‏کوبندشان و با کارشکنی‏‌های رنگارنگ سد راه حرکت اسلامی و اصلاحی آنها می‌‏شوند، با استظهار به ستون پنجم دشمن که در همه‏ این سازمان‏‌ها جا خوش کرده‏اند و با اطمینان به حمایت گروهی از مسوولان امروز و دیروز.   🔷اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا می‌کند، نه مشکلات موجود دینی، فرهنگی، اخلاقیات اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل می‌شود و نه می‌توان برای آینده طرح‌های اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل درآورد... نظر ما این است که رشد کمی و کیفی دارندگان بینش اول (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام) به لطف الهی امروز به آن درجه رسیده است که نهادهای لشکری و کشوری به وسیله صاحبان این نوع بینش اداره شود و اداره جمهوری اسلامی بر پایه یک بینش استوار گردد.  
🔻سخنگوی داعش نمیتونست اینجوری ماله کشی کنه که نماینده اصلاح انجام داد
🔘کاریکاتور يمنی که به تحولات اخیر ایران می پردازد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺اکانتهای هکری نزدیک به شبکه های تروریستی بی بی سی و اینترنشنال اینبار خطوط ریلی ایران را تهدید به حمله تروریستی کردند. 🔹خبرنگاران بی بی سی و اینترنشنال سعودی و انگلیسی، قبل از وقوع حادثه تروریستی و دردناک شاهچراغ از تروریستها برای «خرابکاری شرافتمندانه» درایران دعوت کرده بودند.