eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
در حدیث قدسی آمده است که : یا داوود! ذکری للذاکرین و جنتی للمطیعین و حبی للمشتاقین و انا خاصة للمحبین: ای داوود! هر کسی یاد و ذکر مرا می خواهد، ارزانیش می کنم و من نیز به یاد اویم و هر که بهشتم را می خواهد، عطایش می کنم و هر که به محبّتم مشتاق است، از آن دریغ نمی کنم اما خود من تنها خاص محبینم. ✍️کلیات حدیث قدسی، ص154 »
@Panahian_mp3980301-Panahian-M-ImamSadegh-GonahChistTobeChegooneAst-17-64k.mp3
زمان: حجم: 32.86M
جلسه هفدهم گناه چیست؟ توبه چگونه است؟ 🎤استاد پناهیان لطفا این سلسله سخنرانی رو دنبال کنید.
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸علیرضا اکبری به دار مجازات آویخته شد 🔹حکم علیرضا اکبری فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی-انگلیسی که به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵‌ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد. براساس دادنامه صادره، اقدامات محکوم در سال‌های گذشته علیه امنیت ملی کشور، جاسوسی به نفع کشور انگلیس، ارتباطات با سرویس جاسوسی MI۶ و تعداد ملاقات‌های وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است، به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور در حد وسیع شده است. ‌‌
‏خواننده زن فرانسوی که مسلمون شدو نقطه ی عطفش آشنایی با حضرت زهرا بوده,وقتی خوانندگیشو گذاشت کنار گفت حس کردم این کافی نیست کشورای مختلف رفتم که همگی با یک زن مسیحی تازه مسلمون شده آشنا بشن,یه یتیم خونه 50نفره بزرگم تاسیس کرد,این یعنی تبیین به سبک زهرایی!! "سیده نِنا حکیمی"
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ وقتی رفتار رهبر انقلاب با مادر شهید ارمنی، ضد انقلاب ها رو هم تحت تاثیر قرار میدهد! 🔊
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ شناختی در طبیعت: مورچه نجار به قارچی حمله میکنه؛ قارچ به بدن مورچه میچسبه؛ قارچ مهاجم اولین کاری که میکنه کنترل مغز مورچه رو به دست میگیره؛ به مورچه فرمان میده از جمع جدا شو؛ مورچه بدون هیچ اراده‌ای فرمان رو اجرا میکنه؛ قارچ نقاط مناسب برای رشد خودش رو میشناسه و به مورچه فرمان میده به این نقاط که معمولا در ارتفاعی حدود ۲۵ سانت هستن بره؛ و مورچه بی‌هیچ اراده‌ای فرمان رو اجرا میکنه؛ قارچ مهاجم به مورچه فرمان میده در نقطه مناسب یک شاخه یا یک آوند از برگ رو گاز بگیره؛ مورچه فقط اطاعت میکنه. مورچه طبق فرمان بی‌حرکت میمونه و قارچ تو بدنش شروع به رشد و تکثیر میکنه. رویکرد در جنگ شناختی برداشتن مغز و قوه تفکر حریفه؛ بر خلاف جنگ نرم که رویکرد بهم ریختن تفکر حریفه. قربانی جنگ شناختی همچون زامبی فقط مجری دستورات جادوگر مهاجمه. (برگرفته از: "کتاب جنگ؛ کتابی برای دنیای بدون جنگ". انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی دفاعی- عباس خسروی)
. یک رسانه چقدر باید بی‌شرف باشد تا اینگونه یک را با تیتر منفی کار کند!! تو دولت اونا گم شده بود، تو این دولت پیدا شده، جوری خبر می‌نویسه که انگار الان روزی ۵۰ میلیون نان گم شده!! .
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع جانانه حامد کاشانی از ولی فقیه مسجد جمکران🌹 ما در دوره غیبت راهی بهتر از ولایت فقیه نمی‌شناسیم❗ # 🌺 سلامتی رهبر عزیزمان صلوات🌺 [🌹
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 مصاحبه جالب به مناسبت روز زن؛ به خانومت زنگ بزن بگو «عاشقتم عشقولی من...» واکنش ها فوق العادس😂😂
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠جریان‌شناسی نفوذ فردی و موردی/ جریانی و شبکه‌ای به‌روایت رهبر معظم انقلاب 🔹در جنگ پنهان دشمنان با ملت ایران، بوحود آمدن پدیده‌ی نفوذ، خیلی تعجب برانگیز نیست و جزو زدوخوردهای طبیعی برای هردو طرف محسوب می‌شود؛ البته تجربه و سابقه‌ی کشورهایی مانند انگلیس به مراتب بیشتر بوده و از زمان قاجار و پهلوی، مهره‌چینی را شروع کرده‌اند. 🔹به‌نظرم این کلیپ جزو بهترین‌هایی است که تمام مردم ایران، علی‌الخصوص مسئولان و نخبگان باید ببینند تا با هوشیاری بیشتر، حداقل عرصه‌ی جولان تنگ‌‌تر شود 🔹در نفوذ فردی و موردی، ایجاد اختلال محاسباتی حتی بالاتر از جاسوسی است؛ اما از همه خطرناک‌تر، نفوذ جریانی است که بوسیله‌ی جاذبه‌های پولی و جنسی، داخل ملت شبکه‌سازی می‌کنند... استاد محمد جوانی
🔴 لو دادن اطلاعات مرتبط با شهید فخری‌زاده به سرویس جاسوسی انگلیس توسط علیرضا اکبری 🔹درسال ۱۳۸۶، با توجه به محدود بودن سفر و ملاقات در آن مقطع، افسر اطلاعاتی انگلیس به نام جرج، یک دستگاه لپ‌تاپ اپل به منظور ایجاد ارتباط امن و آگاهی از وضعیت اکبری، در اختیار وی قرار می‌دهد. 🔹اکبری در این رفت‌وآمدها اطلاعات مهم کشور در مسائل راهبردی در حوزه سیاست داخلی و خارجی، منطقه‌ای، دفاعی، موشکی، مذاکرات هسته‌ای و مباحث اقتصادی مرتبط با تحریم‌ها را جمع‌آوری و به صورت کاملا آگاهانه و هدفمند تحویل افسران اطلاعاتی انگلیس داده است. 🔹محکوم‌علیه در اعترافات صریح خود در جریان بازجویی‌های تخصصی سربازان گمنام امام زمان(عج) و نزد مقام قضایی، در رابطه با سوالاتی که افسران اطلاعاتی MI6 از وی درباره حوزه‌های مختلف در ایران پرسیده‌اند، بیش از ۲ هزار سوال را عنوان کرده است. 🔹اکبری در طول همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس با مسئولین کشور جلسات مکرر داشته و نظرات آن‌ها در موضوعات مختلف را دریافت می‌کرده و به سرویس منتقل می‌کرده است. 🔹وی در ارتباطات خود با مسئولین سوالات خاصی را مطرح می‌کرده و سوالات مطروحه از جانب وی مطابق با آخرین نیازمندی‌های سرویس اطلاعاتی MI6 بوده است. 🔹در سوالات مطرح‌شده از سوی افسران اطلاعاتی انگلیسی حدود ۱۷۸ نام برده شده که دانشمندان ایران از جمله شهید فخری‌زاده یکی از آن اسامی است. 🔹وی در اطلاعاتی که به سرویس بیگانه داده، شهید فخری‌زاده را فردی کلیدی در سطح تکنیکال معرفی کرده است.
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔻روایتی از زخم کاری انحلال شرکت ذخیره‌سازی گاز/ زمین سوخته‌ای دیگر که از زنگنه به ارث رسید. 🔹راهکارهای کشورهای اروپایی برای حل بحران گازی خود، یک کلاس درس آموزشی برای ایران است که به عنوان سومین تولیدکننده گاز دنیا، در روزهای سرد سال با کسری گاز مواجه بوده و این کسری سالانه تشدید می‌شود. 🔹سوال اساسی این است؛ چگونه اروپا با وجود خسارت گسترده، در مواجهه با تحریم گازی روسیه از هم نپاشید؟ پاسخ روشن است، «وجود مخازن ذخیره‌سازی ۱۰۰ میلیارد متر مکعبی» در اروپا که با پر شدن آن، بخش بزرگی از نگرانی‌های اروپا از بین رفت. 🔹ذخیره‌سازی گاز به منظور استفاده در فصول سرد، یک راه‌حل آزموده شده در دنیا برای کنترل «پیک مصرف گاز» است. با اجرای این راهکار، در ماه‌های گرم سال که مصرف گاز پایین است، گاز مازاد در مخازن ذخیره می‌شود و در ماه‌های سرد سال که مصرف به پیک می‌رسد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. 🔹ظرفیت ذخیره‌سازی در کشورهای اروپایی به طور میانگین ۲۲ درصد از گاز مصرفی، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد ترکیه ۷ درصد و در ایران تنها ۱.۷ درصد است. در ایران حدود ۴۰ ساختار زمین شناسی با پتانسیل ذخیره‌سازی وجود دارد که در صورت بهره‌برداری از آنها، بخش قابل توجهی از کسری ۲۰۰ میلیون مترمکعبی زمستان را می‌توان پوشش داد. 🔹روسیه و آمریکا به عنوان دو تولیدکننده بزرگ گاز دنیا بین ۱۵ تا ۲۰ درصد از نیاز گاز خود در پیک سرما را از طریق ذخیره‌سازی گاز تامین می‌کنند درحالیکه این رقم در ایران فقط ۳ درصد است. 🔹اما با وجود اهمیت ذخیره‌سازی گاز در ایران برای مدیریت پیک مصرف زمستانی، در دولت گذشته شرکت ذخیره‌سازی گاز بدون هیچ دلیل منطقی توسط وزارت نفت وقت منحل شد و در ۸ سال گذشته هیچ توجهی به پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز نشد تا این موضوع به طرز عجیبی به حاشیه برود. 🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم، مجددا اجرای پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی فاز دوم ذخیره‌سازی گاز شوریجه آغاز شد که طبیعتا به ثمر نشستن این پروژه چندین سال زمان خواهد برد. 🔹یک اصل بدیهی در صنعت نفت وجود دارد که می‌گوید؛ دولت‌ها برای دولت بعد کار می‌کنند و ثمره اقدامات هر دولت در دولت بعدی چیده می‌شود. انحلال شرکت ذخیره‌سازی گاز بدون دلیل موجه و بی‌توجهی به پروژه‌های ذخیره‌سازی یکی دیگر از زمین سوخته‌های زنگنه است که به دولت فعلی ارث رسید.