eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
درویشی کودکی داشت که از غایت محبّت، شبْ پهلوی خویش خوابانیدی. شبی دید که آن کودک در بستر می نالد و سر بر بالین می مالد. گفت: ای جان پدر چرا در خواب نمی روی؟ گفت: ای پدر! فردا روزِ پنج شنبه است و مرا متعلّما (درس های) یک هفته پیشِ استاد عرضه می باید که از بیم در خواب نمی روم مبادا که درمانم. آن درویش صاحب حال بود این سخن بشنید به فکر فرو رفت و. چون با خود آمد گفت: واویلا، ؛ کودکی که درسِ یک هفته پیش معلّم عرض باید کرد شب در خواب نمی رود پس مرا که اعمالِ هفتاد ساله پیش عرشِ خدا در روز مظالم (قیامت) بر خدایِ عالم الاَسرار عرض باید کرد حال چگونه باشد!!!؟
اولین کنگره بین‌المللی زنان تأثیرگذار سیصد مهمان خارجی که ۷۰ زن از مقامات و فعالان کشورها هستن عنوان جایزه ویژه‌ی این مراسم هم خیلی معنادار بود «مدال گوهرشاد» "حاج فیدل"
2.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 غیرقانونی بودن همجنس‌گرایی؛ یکی از دلایل بیانیه اروپا علیه ایران 🔹 عزیزی، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: در یک قسمت از بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران ذکر شده است که چرا همجنس‌گرایی در ایران آزاد نیست!
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی یه کودک کم بینا برای اولین بار با عینک دنیا رو می بینه...😢❤️ الحمدلله علی کل نعمة🌿🌸 خدایا شکرت
🔴صدور حکم قصاص قاتل شهید سراوانی 🔹رئیس کل دادگستری گلستان: حکم قصاص قاتل شهید سراوانی در دادگاه کیفری یک گنبدکاووس صادر و پرونده برای فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
⁉️ باورتان میشود ۳۲ سال مملکت دست اینها بوده!!!
✨همانگونه که فرزند نباید به والدین خود بی احترامی کند،والدین نیز نباید به او بی احترامی کنند .🍃 «میزان الحکمه»
. ♻️ ۱۷ سال سفر به انگلیس، بدون حاشیه! 🔰 حمید رسایی: حسن روحانی طی ۱۷ سال به بهانه تحصیل، در حالی که رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس و در سال‌هایی نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، سفرهای مکرر به بریتانیا داشته است. او همیشه در برابر انگلیس‌ها لبخند که نه، قهقه و ریسه رفته است حتی وقتی رییس جمهور بود! خب، اولین سؤالی که به ذهنتان می‌رسد، چیست؟ من هم همان به ذهنم می‌رسد... محاکمه این شیخ انگلیسی وحامیانش ازجمله خاتمی ان شالله 🌷🌷🌷
🔴رسانه های دولتی چین، ژاپن را به حمله نظامی مشابه آنچه روسیه به اوکراین انجام داد تهدید کردند . ▪️ژاپن در صورت ادامه مسیر فعلی نظامی سازی منطقه ، نا خواسته به اوکراین آسیای شرق تبدیل می‌شود. ✅جناب چین شما همون تکلیفت را با تایوان روشن کن ، ژاپن پیشکش...
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴 بسیار مهم / واژگان عجیب و جدید رهبر معظم انقلاب در مورد حرام‌خواری خواص! «حیوان جلّال» سانسور شده در رسانه‌ها! جلّال: حیوانی است که عادت به خوردن نجاست کرده
🔴گروه BTS ▪️پسرانی با ذائقه جنسی همجنس‌گرایی ▪️وقتی جدال فرهنگی کره جنوبی از بازار ماشین و لوازم خانگی پیشی می گیرد. ✅ وباز هم پدران و مادران غافلی که اتاق کودکان خود را از تصاویر این لشکریان شیطان پر کرده اند.
🔴 گروه بلاک پینک BLACK PINK ▪️دخترانی با ذائقه جنسی همجنس‌گرایی ▪️وقتی جدال فرهنگی کره جنوبی از بازار ماشین و لوازم خانگی پیشی می گیرد. ✅ وباز هم پدران و مادران غافلی که اتاق کودکان خود را از تصاویر این لشکریان شیطان پر کرده اند. باعرض پوزش برخی تصاویر اصلا قابل انتشار نمی باشد