eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
تصویرسازی زیبای حسن روح‌الامین از لحظه ولادت امام حسین علیه‌السلام😍😍 عیدتون مبارک☺️☺️☘☘
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اکرانوپلن یا قایق پرنده «باور» ساخت ایران این شناور پرنده می‌تواند با بهره‌گیری از اثر سطح در ارتفاع پایین و با سرعتی بیشتر از قایق پرواز کند +تصاویری از خط تولید آن برای اولین بار
‏۷۸ هم دعوا سر بستن روزنامه نبود ۸۸ هم دعوا سر نتیجه انتخابات نبود ۹۶ هم دعوا سر معیشت نبود ۹۸ هم دعوا سر بنزین نبود ۱۴۰۱ هم دعوا سر حجاب نبود ⬅️ دعوا همیشه سر ‎ و مستقل بوده
💢کوچولوترین جانباز، روز تو هم مبارک.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو: ایرانیها از غذاها و داروهای تغییر ژن یافته ما استفاده میکنند! ⚠️ نفوذ و توطئه صهیونیسم در مواد غذایی
‏علم نوروبیولوژیکی بر احکام اسلامی حجاب صحه می‌گذارد... بدحجابی به لحاظ زیست شناختی و با استفاده از علم نوروبیولوژیکی باعث ترشح بیش از اندازه هورمون کورتیزول می‌شود که ترشح بیش از اندازه این هورمون باعث ایجاد انواع سرطان ها ، تحلیل استخوان و نابودی کبد می‌شود. این یک تحقیق علمی است که کامل آن در کتاب حجاب و عفاف از نظر نوروبیولوژی از خانم اختری و گروه پژوهش ایشان صورت گرفته البته که احتمال بیماری در افراد کم حجاب بیشتر میشه نه اینکه صد در صد همه بی حجاب ها دچار بیماری های ذکر شده بشن.
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥خاطره شنیدنی سردار حاجی زاده از اصرار رهبر معظم انقلاب برای نخریدن موشکهای شوروی سابق در زمان فروپاشی‌اش و خودکفایی امروز که نتیجه آن دستور بود
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اولین فیلم از پرواز پهپاد پهن پیکر شاهد ۱۴۹
🔴 حضرت عباس در بیان امام زمان علیه السلام 🔵 بزرگ ترین عباس شناس عالم در توصیف عموی بزرگوارشان در زیارت ناحیه مقدسه می فرمایند: 🌕 السَّلَامُ عَلَى ابی الفَضْل العباس‌بن‌امیرالمؤمنین، الْمِوَاسِی‏ أَخَاهُ‏ بِنَفْسِهِ، الْآخِذِ لِغَدِهِ مِنْ أَمْسِهِ‏، الْفَادِی لَهُ الْوَاقِی، السَّاعِی إِلَیْهِ بِمَائِهِ، الْمَقْطُوعَةِ یَدَاه‏... 📚 المزار الکبیرص۴۸۶/اقبال الاعمال ج۳ص۷۱ 🔺 سلام بر فرزند برومند علی، ابوالفضل العباس که غم‌خوار و غم‌گسار و جان‌نثار برادر بود و دیروزش را به پای فردایش قربانی کرد. فدایی و نگهبان و پاسدار امام بود، آب (آبرو) به کربلا بخشید و دستان بریده‌اش (پیوندگاه کربلا و تاریخ شد.) 🔹 در این سلام، عباس‌بن‌علی گفته نشده، عباس‌بن‌امیرالمومنین، طلیعه سلام است و این نسبت، خود گویای چه دقائق و لطایفی است که تنها اهل بصیرت و معرفت می‌فهمند. 🔹 در سلام امام زمان ، عباس «مُواسی» است و مواسی، کسی است که اندوه خویش را در اندوه دیگران گم می‌کند و محور «خود» را به پاس‌داشت ناز و نیاز دیگران می‌گسلد و در این میانه «خویشتن» نمی‌خواهد و نمی‌بیند و عباس در «حسین» گم شده است و همه، او می‌بیند و او می‌خواهد، حتی در موج‌خیز علقمه، تصویر حسین فراچشم اوست که می‌گوید: هذا حسین شارب المنون.