🔴 سخنان قابل تقدیر رئیس جمهور در نشست شورای اجتماعی کشور درباره حجاب
✍سخنان رئیس جمهور در تطابق با اصول دینی، مبانی انقلاب، خواسته امام ره و مقام معظم رهبری و قانون رسمی کشور است و جای تقدیر و تشکر دارد.
🔻امیدواریم همه نهادها و دستگاه های مسئول، برخی شبهاتی که در این زمینه وجود دارد را به خوبی پاسخ دهند و برای مردم و نخبگان تبیین کنند که قرار نیست اتفاق جدیدی رخ دهد و یا جمهوری اسلامی از موضوع حجاب، کوتاه بیاید.
🔻از رئیس جمهور انتظار می رود، همانگونه که ضرورت رعایت حجاب را بیان کردند، در مرحله اجرا نیز همه نهادها و زیرمجموعه های دولت را مکلف کنند که سریع و قاطع پای این موضوع بایستند تا خدای نکرده زمان به سود برخی هنجارشکنان تمام نشود و آنها فرصتی برای نمایش خود و هتک حرمت پیدا نکنند.
🔺دشمن با ترویج بی حجابی و عادی سازی آن ، بدنبال آندلس سازی جامعه اسلامی ماست و می خواهد همچون موریانه ای از درون پای ارزش ها و آرمان های اسلامی و انقلابی جوانان ما را سست نماید و باعث فروپاشی آن گردد .
🔻در این شرایط تنها راهی که مانع موفقیت دشمن می شود همگانی کردن امر به معروف و نهی ازمنکر است و نباید بی تفاوت باشیم. چرا که با بی توجهی به این امر دشمن سنگر خود را جلوتر می آورد .
🌹صدرا🌹
2.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هوای_جمکران
پایانِ سبز قصه دنیا، نیامدی
این جمعه هم گذشت، تو اما نیامدی
⬅️هوای بارانی مسجد مقدس جمکران
#جمکران
#انتظار
#دلتنگی
2.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍ازدواجدو پزشکجوان،در نیمهشعبان 😍
💫مهریه عروس خانم💫
۳۱۳عمل جراحی رایگان برای نیازمندان👆.
هزاران درود و سلام خداوند بر جوانان مؤمن و پاک و مخلص ایران اسلامی عزیزمان، که همواره الگو و اسوه خوبیها در جامعه میباشند. واقعا انسان به وجود این عزیزان افتخار میکند.
🌺#اللهم_عجل_لولیک_الفرج.....🌺
ایران و عربستان با میانجیگری چین به یک بن بست ۷ساله پایان دادند. بزودی وزرای خارجه دو کشور دیدار و سفارتخانه ها در تهران و ریاض فعالیتهای خود را از سرمیگیرند. از دلایلی که حضور چین در منطقه را مفیدتر از آمریکا میدانیم همین است که چین بدنبال صلح ولی آمریکا بدنبال اختلاف افکنی است!
"عبدالرحیم انصاری"
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ مسمومیت در مدارس کشور
چیزی که تصور میکنیم vs چیزی که اتفاق افتاده
💠 #حدیث💠
💎 توصیه حضرت رسول(ص) درباره جوانان
🔻پيامبر صلياللهعليهوآلهوسلم:
اوصيكُمْ بِالشُّبّانِ خَيْرا فَاِنَّهُمْ اَرَقُّ اَفـْئِدَةً اِنَّ اللّه َ بَعَثَنى بَشيرا وَ نَذيرافَحالَـفَنِى الشُّبّانُ وَ خالَفَنِى الشُّيوخُ، ثُمَّ قَرَاَ «فَطالَ عَلَيْهِمُ الاَْمَدُ فَقَسَتْ قُلوبُهُمْ»
✳️ شما را به نيكى با جوانان سفارش میكنم؛
چراكه آنان، دلهاى رقيقترى دارند؛
به راستى كه خداوند مرا بشارت دهنده و هشداردهنده برانگيخت، جوانان با من همپيمان شدند و پيران با من به مخالفت برخاستند.
آن گاه اين آيه را خواندند:
«و عمر آنان به درازا كشيد و دلهايشان سخت گرديد».
📚 سفينة البحار، ج ۲، ص ۱۷۶