eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
دل‌نوشته‌ای از خانم دکتر مریم، فوق تخصص گوارش و کبد ساکن دانمارک خطاب به رهبر عزیز انقلاب اسلامی ایران 🔹 ما وارثان غرور له شده‌ی نسلی هستیم که بریتانیا، شاه کشورشون رو در جلوی چشمان پر از ترس پسرش، به جزیره موریس تبعید کردند 🔸 ما وارثان اشک و سرخوردگی نسل تحول خواه سال ۱۳۳۲ هستیم، که به جرم ملی کردن صنعت نفت کشورشون، با کودتا دولت منتخب‌شان را ساقط کردند 🔹 آری! ما وارثان سال‌ها حقارت و بی‌پناهی بودیم، که خود نیز در هشت سال جنگ، قربانی بمب‌های شیمیایی غربی‌ها شدیم! 🔸 ما غرق در بی‌دفاعی و مظلومیت‌، بازگشت عظمت ایران باستان مان را حتی به خواب هم نمی‌دیدیم، تا اینکه «تو» آمدی! 🔹 « تو» آمدی، تا غرور به خواب رفته‌ی ما را با تلافی توقیف نفتکش‌هایمان، بعد از سال‌ها بیدار شود! 🔸 تو آمدی تا ما وارثان نسلی که کسی لایق «لولهنگ سازی» هم نمی‌دانستش، صاحبان ماهواره نور، سیمرغ، پهباد، موشک، واکسن، نانوتکنولوژی، سلول‌های بنیادی، هوش مصنوعی و… شویم! 🔹 امروز در آستانه بزرگ روزی، که یکی از دو بال پرواز سیمرغ ایران از خاکستر چند صد سال تحقیر و ذلت بی‌دفاعیست، برای مانایی امپراطوری ایران شیعی که‌ مدیون رهبری «توست»، به سهم خودم می‌گویم: شهریارا!
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹حرم امام رضا(علیه السلام) پس از مسجد الحرام و مسجد النبی؛ با گنجایش ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نمازگزار در رتبه سوم گنجایش قرار دارد
علی دوست بودن..... کار خیلی هاست اما علی وار زیستن....‌.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕎 کنترل مغز(ذهن) 🔺این بنده خدا، داره از تکنولوژی ۴۰ سال پیش صحبت میکنه ... الان قرار نیست برای تراشه گذاشتن در مغز انسان ها، سر کسی رو بشکافند ... خیلی نرم و در آرامش، بصورت غیر تهاجمی این کار انجام شده ... 🔻دیدن این فیلم خالی از لطف نیست ... یکمی از داستان پیش رو، دستمون میاد ... (رابط عصبی بی سیم مغز و کامپیوتر(BCI))+ سیستم های شناساییRFID و 5G و شهرهای هوشمند(کنترل) + هوش مصنوعی= تسخیر
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذهنی که عادت کرده است خوشحالی ش را از خودش تامین کند خوشبخت است...🌱 سلام " انشاء الله روز بخیر وخوشی گذشته باشه الحمدلله الی آمین 📍آبشار زردلیمه از زیبایی های استان چهارمحال بختیاری
- مگر گفتیم به جنگل آمازون برای تبلیغ بروید که نمی روید؟ والله من کار شما را نمیدانم. 📝 تاکید رهبری بر در حوزه‌ی علمیه فقط مال امروز نیست این یکی از صحبت‌های ایشان در سال ۷۰ در دیدار با فضلای حوزه‌ی علمیه هست! "رضا ملکی قلقاچی "
از انصاف اگر نگذریم، هجمه به آقای رئیسی با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست؛ این ادعایی است که با اندک رصدی در رسانه‌های اصلاح‌طلب قابل اثبات کرد. روزنامه‌های زنجیره‌ای و چهره‌های شاخص اصلاحاتی در صفحات مجازی‌شان با سیاه‌نمایی علیه وضعیت اقتصادی، سعی دارند تمام قصورات را به گردن دولت بیندازند اما کیست که نداند نطفه تورم و گرانی در دولت هاشمی کاشته شد و با یک شیب تندی در دولت خاتمی به اوج خود رسید و چنان آش قضیه تند شد که طرفداران خود خاتمی وی را «محمد چاخان» خطاب می‌کردند!فاجعه مدیریتی هاشمی و خاتمی و فاجعه هشت ساله حسن روحانی هم که آب خوردن مردم نیز به مذاکره با غرب گره خورده بود! ⁉️ جای تعجب است که امثال فاضل میبدی و رحمت‌الله بیگدلی با چه رویی نسبت به وضع حاضر لجن‌پراکنی می‌کنند!♨️ آمارها گویای همه‌چیز هستند، اما حضرات ترجیح می‌دهند گذشته سیاه رفقای خود را نبینند و صرفا با انگیزه‌های حزبی، چوب لای چرخ دولتی بگذارند که برخلاف مشی آنان، دلباخته غرب نیست "م. صفری"
جانشین اطلاعات سپاه: 🔹دشمنان برای ۱۴۰۲ هم بی ثبات سازی در داخل کشور را مدنظر قرار دادند 🔹فتنه گران می‌گویند مسئله حجاب می‌تواند نقطه آسیب زننده به نظام باشد 🔹فتنه ۱۴۰۱ چیزی شبیه به جنگ احزاب بود؛ اولین عامل در این فتنه امداد‌های غیبی بود که نصیب نظام شد.
4.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 آیا برجام با نظر رهبر انقلاب امضا شد؟
✅ آیت‌الله حائری شیرازی(ره): 🔴 پدر چه کند تا مربی خوبی برای‌ فرزند خود باشد؟ 💠 شرط اول این است که دل همسرش را به دست بیاورد. این سنگ اول تربیت اولاد است. 💠 هر کس توانست همسر خودش را قانع کند به اینکه خدمت‌گزار اوست، به او عشق می‌ورزد و برای سعادت او آرزوی توفیق دارد؛ آن وقت است که می‌تواند نقشۀ تربیتی فرزندان خودش را ترسیم کند. 💠 هر جا پدری در تربیت موفق نشد، مشکل در عدم همکاری با مادر بود!
🛑 ‏حزب الله لبنان در پیامی به سازمان ملل: اگر رژیم صهیونیستی مناطقی که در اشغال دارد تخلیه نکند، به زودی به زور متوسل میشویم. 🔘 دنیا فقط همین زبان تهدید و زور رو میفهمه. زنده باد حزب الله...👍 🌸🌸