eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
این هم سند محکم آمریکایی بودن بمبی که اسرائیل بیمارستان غزه را با آن هدف قرار داد. بقایای بمب بمب JDAM MK84 "علیرضا دیانی"
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا هر چی پیامبر داشت فرستاد برای این قوم ولی آدم که نشدن هیچ اینم از اعتقاداتشون😒 "آقای میکس"
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷شکار بزرگ مقاومت دستگیری برادرزاده نتانیاهو توسط جبهه مقاومت تایید شد💪💪 نتانیاهو در سخنرانی خود در جلسه کنست که از طریق شبکه اسرائیلی "I24 news" به طور زنده پخش می‌شد و شبکه العربیه آن را نقل کرده، اعلام کرد که برادرزاده‌اش به دست مبارزان قسام در غزه اسیر شده است.
🔸 دیدار فرزندان شیطان زیر سایۀ پدر
☑️ توییت حاج سعید قاسمی
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آماده کنید خودتونو ... خبری در راه است ... الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج 🌍
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ورود ایران به نبرد زمینی 💪 🔻و نتیجه به این زیبایی✌️🇮🇷
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺این حاخام یهودی دو روز پیش در تظاهرات ضدصهیونیستی در مونترال کانادا در حمایت از فلسطین شرکت کرد و گفت که خداوند یهودیان را از ایجاد کشور منع کرده و دولت اسرائیل دشمن یهودیت است.
رئیسی برای حضور در فلسطین آماده ایم
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شهید فلسطینی دو روز بدنش زیر آوار بوده وقتی خارجشش کردن بدنش بوی عطر و مشک میداده
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💀 مرررررگ بر هر چه ستاره روی پرچم های توست. 🎧 انگار، این موزیک رو برای این روزا خونده بودم که خشم مون رو فریاد بزنیم.
🚨 | اردن؛ در نزدیکی سفارت اسرائیل