eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش داوود کیم، خواننده تازه مسلمان شده مشهور کره‌ای به آهنگ «سلام یا مهدی (عج)» ⭕️ پدر و مادرم وقتی فهمیدند مسلمان شده ام دیگر با من صحبت نکردند.
21.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخوردِ با در بازارِ تهران..... ✋شما هم از کنار گناه عبور نکنید و واجبِ امر به معروف حتما انجام دهید..... ‌
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با مامور پلیسی که با وجود آتش گرفتن ماشینش توسط عده‌ای اخلاگر در روز انتخابات از آراء مردم حفاظت کرد!
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوزشی که مهران رجبی به برانداز جماعت میده فرار شاه نداد :) آرزوهای قشنگ مهران رجبی برای مردم " آزوف"
رادیو عقیقlll_1544031390_seyedzaker8.mp3
زمان: حجم: 10.21M
🕌برای دل دادن به صداهای مدینه مداحی شور عالی سیدذاکر_ ۱۷ دقیقه_صدایی از مدینه می آید از پیامبر . علی و فاطمه س برای مهدی عج
342.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋ارتباط رمضان و 📌در دعای اللهم رب شهر رمضان می بینم که سفر حج رو روزی ما قرار بده یا در دعای ابو حمزه ثمالی این درخواست سه بار از زبان امام سجاد (ع) اومده. در یکی از دعاهای عید فطر هم می گوییم وَ تَکْتُبَنِی فِی الْوَافِدینَ إِلَی بَیْتِکَ الْحَرامِ. یه دعایی هم از امام صادق (ع) نقل شده که این دعا رو می خوندند اللهم انی بک و منک اطلب حاجتی تا اونجا که از خدا میخواد ان تجعل لی فی عامی هذا الی بیتک الحرام سبیلا و این دعا به دعای حج معروف هستش و سفارش. نوشته شده که شب های ماه مبارک بعد از نماز مغرب بخونید.
. 🔅 دعای ماه مبارک رمضان🌙 .
تورم در ایران تک‌عاملی نیست؛ اما می‌توان گفت مهمترین عامل مزمن شدن آن در ایران است. آنچه باعث تعجب است آن است که چرا کسی در خصوص سود بانکی و اثر آن بر تورم فریاد نمی‌کشد؟ چرا همه بحث‌ها بر نرخ ارز و خلق نقدینگی یا کسری بودجه متمرکز مانده است؟ وام ۳۰ درصدی علت است نه معلول آن. وام ۳۰درصدی یعنی هزینه تامین مالی ۳۰درصدباشدکه این یعنی افزایش قیمت تولید. نرخ ۳۰درصدی یعنی پول امسال ۳۰درصدپرقدرت‌ترازهمان پول درسال بعد است. نرخ ۳۰درصدی یعنی ایجادانتظار تورمی درذهن جامعه به همان اندازه. سودبانکی راحذف کنید، دو سال بعد ازآن تورم تک رقمی تحویل بگیرید. "محمد تقی نظریان مفید"
2.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه‌ای از کمک‌های هوایی اتحادیه عرب به مردم غزه!! " لوطی انقلابی 🇮🇷 "