eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای امام حسن عسکری بلندشو ببین پسرت به چه روزی افتاده الطرید الشرید الفرید
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ لحظه اوج گرفتن موشک قاره پیمای روسیه
♨️وزارت دفاع روسیه از آزمایش یک موشک اتمی جدید قاره پیما در سایت آزمایشی کاپوستین یار خبر داد. ✍مرد حسابی الان وقت این آزمایش کردنهاست😄
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار تجربه گر خردسال با امام علی (ع) در عالم برزخ
🔴پست معنادار گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس ــــــــــــــــــــــ
🛑 آقای بانک مرکزی ⭕️ دقت کردی در روزهای تعطیل هم قیمت ارز روند صعودی داره ‼️ ➕ این بخاطر اینه که در روزهای تعطیل شما تعطیل هستید ولی کانال های تلگرامی و دلال و سوداگران و دشمن بیدار هستند . 🔹 کی قراره بانک مرکزی بفهمه که درگیر جنگ ارزی هستیم و جنگ تعطیل و غیر تعطیل حالیش نیست 🧐🧐 ✍ امین مهدوی پور
حمله ایران به اسرائیل معادله قدرت در منطقه را تغییر می دهد
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چالوس، روستای دلیر، منطقه‌ای زیبا به نام لیلا پل
⭕️ ‏دشمن صهیونیست تقریبا یک هفته است که در آماده باش کامل به سر می برد افراد کلیدی در پناه‌گاه ها هستند ‌و بسیاری ساختمان های حساس تخلیه شده اند هدف جمهوری اسلامی یک پاسخ نمادین نیست و تا روزی که از افراد مهم و کلیدی نظامی - سیاسی رژیم؛ قربانی نگیرد ماجرا خاتمه نخواهد یافت، پس قدری صبور باشید. همین انتظار؛ ثانیه ثانیه اش برای صهیونیست ها از مرگ هراس انگیزتر است 🔻ایران بدنبال اصل است شاید عملیات را در وسط روز برای زدن اهداف از پیش تعیین شده انجام دهد.
21.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩اهمیت سفر بخصوص سفرحج 🔶پشت دیوار بقیع ✍مصاحبه با استاد راشد یزدی
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ما سال‌ها دنبال بهانه بودیم و هستیم تا کار شما را تمام کنیم... 🔹ایران در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷، هدف قرار گرفتن تاسیسات هسته‌ای نِگو (دیمونا) را تمرین کرده؛ رژیم صهیونیستی و کارشناسان آمریکایی به خوبی میدانند که این حمله مساوی‌ست با آلودگی سطح ۷ رادیو اکتیو در قلب سرزمین‌های اشغالی، این یعنی بخش قابل توجهی از این منطقه جغرافیایی غیرقابل سکونت خواهد شد!