eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
⚛روسیه به‌زودی حمله گسترده و سنگینی علیه ناتو خواهد داشت، از دیگر سو، انصارالله یمن، از باب المندب تا دریای سرخ و مدیترانه را تحت پوشش قرار داده و مقاومت عراق، حزب الله لبنان، حماس و ارتش سوریه نیز در صدد حمله همه‌جانبه به سرزمین‌های اشغالی فلسطین هستند‌. اما ایران برای حذف حامیان اصلی رژیم صهیونیستی در منطقه، تمرکز و برنامه مدونی را طراحی کرده که در صورت لزوم، جهان را با شگفتی‌های متعددی مواجه خواهد کرد. آنچه در حال اتفاق است، بیش از همیشه شمایل آخرالزمانی دارد و دشمنان ایران به‌خوبی می‌دانند که ظرفیت غیرقابل پیش‌بینی ایران در سراسر جهان، می‌تواند منافع اساسی و حیاتی آنها را به شکلی موثر، دچار خسارات حداکثری کند!
نفاق و دو رویی برخی مسئولین مردم رو عصبی کرده داماد رحیمی جهان آبادی نماینده اصلاح طلب مجلس رو ببینید کف خیابون ولیعصر با دختر جناب نماینده لب میگره و عکسش رو با افتخار پخش میکنه اما تو جلسه بنیاد مستضعفان پیرهن یقه آخوندی تنش میکنه لعنت به شما که دین و دنیای مردم رو خراب کردید! راستی آقای نماینده شما که از ارزشی ها خوش تون نمیاد ، حالا دامادتون ارزشی است یا نقش ارزشی ها بازی می کند!!!
3.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب‌های کوبنده کارشناس یهودی آمریکایی به کارشناس اسرائیلی: "چرا اینقدر متناقض حرف می‌زنید؟ شما که خودتان با فریبکاری و دروغ به سلاح هسته‌ای دست پیدا کردید چگونه به خود اجازه می‌دهید بی شرمانه به ایران تهمت فریبکاری بزنید؟!"
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸آیا آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد صحنه خواهد شد؟! اندکی صبر سحرنزدیک است.
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷خاطره ای از علامه امینی: ❤️من علی(ع) را دارم. حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمّدهادی امینی (فرزند علامه امینی) می گوید: «عشق و محبت بی کرانه و سرشار امیرالمؤمنین علی(ع) چنان وجود و قلب علامه امینی را مسخّر و منقاد و مطیع خود ساخته بود که جز وجود امیرالمؤمنین(ع)، در نظر او دنیا و مردم، مفهومی نداشت. یک روز هشت تن از علمای بزرگ اهل تسنن بغداد خدمت آقا آمدند. هوا خیلی گرم بود. آن زمان مرحوم علامه به خاطرگرمی هوا در زیرزمین می نشست. بعد از تعارف ها، صحبت های زیادی شد. هنگام رفتن گفتند: شما یازده جلد درباره امام علی بن ابی طالب(ع) نوشتی؛ قدردانی و تجلیل شیعه از شما این است که در منزل کهنه ای زندگی می کنی. اگر یک جلد از این یازده جلد را درباره یکی از خلفا می نوشتی، کاخی از طلا برای شما می ساختیم، ولی ما هر چه نگاه می کنیم، می بینیم وضع شما به جای بهتر شدن، بدتر می شود. شما الان یخچال ندارید، کولر ندارید، فرش ندارید، مبل ندارید، خلاصه وسایل راحتی تابستان و زمستان هیچ ندارید، چطور زندگی می کنید؟ ایشان تأملی کرد و بعد گفت: این اشکالاتی که بر من وارد می کنید، درست است. این اشکالات را شما وقتی به من وارد می کنید، من به قلبم رجوع می کنم، قلبم به من می گوید: عوض یخچال، علی(ع) را دارم و علی مافوق تمامی این مواهب است. من علی دارم؛ چه غم دارم و از زندگانی خودم اصلاً ناراحت نیستم و شاکرم.
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حالا که قراره آقای عراقچی جانشین شهید بزرگوار امیر عبداللهیان بشه این ۵دقیقه از آقای نبویان را در مورد شاهکارهای آقای عراقچی در مذاکرات ببینید. ✍میثم تمار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 📡