2.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نذری حرم قمر بنی هاشم آقا ابالفضل علیه السلام
✍ناطقیان
توصیه مرحوم شیخ بهایی در خواندن زیارت اربعین در روز 19 صفر
مرحوم شیخ بهایی در کتابِ «توضیح المقاصد»، می نویسد:
«التّاسِعَ عَشَرَ فیهِ ( شهر الصَّفَر) زِیارَةُ الأرْبَعینَ لأبی عَبْدِاللهِ الْحُسَیْنِ علیه السَّلام، وَ هِیَ مَرْوِیَّةٌ عَنِ الصّادِقِ عَلَیْهِ السَّلامُ، وَ وَقْتُها عِنْدَ ارْتِفاعِ النَّهارِ».(توضیح المقاصد، ص6-7)
در نوزدهم صفر، وقتی روز بلند شد، زیارت اربعین حضرت سیدالشهدا علیه السلام، مروی از حضرت صادق علیه السلام خوانده شود.
مرحوم محدّث قمی در وقایع الایام می نویسد:
«شیخ بهایی در توضیح المقاصد، این روز(روز نوزدهم صفر) را روز اربعین امام حسین علیه السلام قرار داده و علما همه اتفاق دارند که اربعین، بیستم صفر است و شاید نظر شیخ بهایی به این مطلب باشد که از روز قتل امام حسین علیه السلام که حساب شود، تا نوزدهم صفر، چهل روز می شود. سید بن طاووس نیز این مطلب را ایراد فرموده(إقبال الأعمال، ص 66) که چگونه می شود روز بیستم، روز اربعین باشد با آنکه روز قتل، از جمله اربعین است. لکن جواب فرموده که شاید محرّم آن سال، ناقص بوده، لاجرم بیستم شده، یا آنکه چون شهادت امام حسین علیه السلام در آخر روز عاشورا شده، آن روز را حساب نکرده اند».(وقایع الایام، ص 194-195)
✅✅ تذکّر: با عنایت به نظر مرحوم شبخ بهایی، توصیه می شود که زائرین حرم حسینی علیه السلام در 2 روز 19 و 20 صفر، زیارت اربعین را بخوانند.
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موکب بزرگ بنی عامر پس از ۱۵ روز پیاده روی با پیراهن های مخصوص خود در بین الحرمین عزاداری کردند
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 وقتی خداوند متعال به راهپیمایی اربعین عظمت میدهد....
#اربعین | #امام_حسین
.
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥گریه های جانسوز شهید رئیسی در حسرت اربعین
💥شاید همینجا اذن شهادتش را گرفت
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ورود 500 زائر فلسطيني به فرودگاه نجف اشرف برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 دسته عزاداری ایرانیها در حرم امام حسین (ع)
🔺انبوه ایرانیهای حاضر در حرم امام حسین (ع) در یک روز مانده به اربعین با مداحی «حسین ستوده» به عزاداری پرداختند.
#اربعین
🔹هر خانمی که چادربهسر کند و عفت ورزد، و هر جوانی که نماز اول وقت را در حد توان شروع کند، اگر دستم برسد سفارشش را به مولایم امام حسین (ع) خواهم کرد و او را دعا میکنم؛ باشد تا مورد لطف و رحمت حقتعالی قرار گیرد
🌹#شهیدحسینمحرابی