eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 عتبه عباسی: در اربعین امسال ۱۴۴۶، ۲۱ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۵۲۵ نفر شرکت کردند 🔻ماشاءالله. همه سیر از غذا و آب و در سلامت ان شاءالله به اوطان شون بر می گردند. مقایسه کنید با سفرحج ۳ میلیونی امسال که بیش از ۱۲۰۰ نفر از تشنگی فوت شدند .
💢توضیحات کارشناس صداسیما درباره قایق جنگی هدف قرار گرفته در شمال سرزمین های اشغالی
راز زبان بدن 🌸مراسم شستشوی پای والدین توسط دانش آموزان در مدارس کره جنوبی و ژاپن تربیت، فرهنگ و ارزش‌های اجتماعی مقدم بر آموزش است! و این یکی از دلایل پیشرفت روز افزون این دو کشور است. 💚
راز زبان بدن نرم و شمرده شمرده سخن بگویید هنگامی که نرم و ملایم صحبت میکنید افراد را جذب خود میکنید و به راحتی می توانید روی آنها تأثیر بگذارید. 💚 💚
🌸 نامم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگی ام را اجدادم! 🌸 دیگر بس است، راهم را خودم انتخاب می کنم. 👤 دکتر شريعتي
✅ سازمان ملل متحد: تحولات در مرزهای لبنان و اسرائیل نگران کننده است.
حوادث متأثر از گریه فاطمه زهرا‌(سلام‌‌الله‌علیها) ✍🏻 ابوبصیر می‌گوید: خدمت امام صادق(علیه‌السلام) بودم یکی از پسران امام وارد شد، حضرت او را به آغوش کشیدند و بوسیدند و فرمودند: ای ابوبصیر هر وقت نگاهم به بچه‌های حسین(علیه‌السلام) می‌افتد حالی پیدا می‌کنم که نمی‌توانم اشکم را نگه دارم. یاد کارهایی می‌ا‌فتم که با پدرشان کردند. ✍🏻 حضرت فرمود: فاطمه‌(سلام‌الله‌علیها) برای حسین گریه می‌کند و فریاد می‌زند، و همراه او جهنم چنان فریادی می‌کشد که فرشتگان حافظ و نگهبان که صدای گریه دوزخ را می‌شنوند، سریع آماده‌ می‌شوند آن را کنترل کنند. می‌ترسند که از درون دوزخ آتش زبانه بکشد و اهل زمین را بسوزاند. تا زمانی که دوزخ گریان است فرشتگان حافظ آن را مهار می‌کنند. در عین حال دوزخ آرام نمی‌شود تا صدای فاطمه آرام‌ بشود. وقتی صدای ناله فاطمه(سلام‌الله‌علیها) بلند می‌شود، دریاها نزدیک است که شکاف بردارد. ملائک مراقبت می‌کنند تا دریاها و آسمان‌ها پاشیده نشوند. ▫️ سپس فرمود: ملائکه و اهل عرش شروع می‌کنند با دعا و تضرع و تقدیس، عذاب را از اهل دنیا بردارند. اگر صوت اینها به زمین برسد زمین و اهل زمین نابود می‌شوند، کوه‌ها تکه تکه می‌شوند و زمین لرزه می‌شود. سپس فرمود: ابوبصیر دوست نداری جزو کسانی باشی که در گریه فاطمه، به فاطمه کمک برسانی؟ ابوبصیر می‌گوید: وقتی حضرت این کلام را فرمودند، گریه کردم و دیگر نتوانستم حرف بزنم. کامل الزيارات ج ۱، ص ۸۲.
رحمت و رضوان الهی بر ملت شجاع فلسطین که به واسطه‌ی زخم‌های بسیار و محاصره‌ی ظالمانه و هجوم وحشیانه‌ی دشمنان آن‌هم در مقابل چشمان صدها میلیون مسلمان غمی عمیق و دردی فروخورده در سینه دارد. ✉️ بخشی از پاسخ شهید حاج قاسم سلیمانی به نامه ابوخالد فرمانده کل گردان‌های عزالدین قسام فلسطین؛ مهرماه سال ۱۳۹۸
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر جدید و لحظه اصابت دقیق موشک صبح امروز حزب الله به قایق نظامی رژیم صهیونسیتی...‌‌
🔴کارشناس صداوسیما: راکت های کاتیوشا برای گمراهی گنبد آهنین بود، یک هدف بسیار مهم در بین تل آویو و حیفا هدف قرار گرفته که سید حسن نصرالله جزییات آن را اعلام خواهد کرد.
💢توییت جدید اکانت رهبری در لحظاتی پیش گویا خبری در راه هست
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد حسین حدادیان . حضرت زینب (سلام الله علیها) رسید مدینه بالای منبر داشت روضه میخوند میگفت غریب همه می گفتند حسین(ع) یک خانمی یک طور دیگه میگفت حسین(ع) حضرت زینب پرسید اون خانمی با سوز عجیب میگه حسین(ع)...... 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 نکته : معجر نداشتند مخدرات اهل بیت عصمت و طهارت (س) در روز مصیبت سنگین عاشورا منظور از برداشته شدن معجر همان پوشیه ظاهری یا نقاب بوده است نه آن عبایه‌ای که بر سر آنان بوده است، زنان عرب علاوه بر عبایه‌ای که می‌پوشیدند (شبیه چادر عربی امروزی) در زیر آن لباس ضخیمی می‌پوشیدند؛ پس قطعا با وجود مصیبت های سخت و سنگین حجاب کامل داشتند. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟