eitaa logo
🌹صدرا🌹
527 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور امروز دکتر قالیباف در راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از لحظه جان سپردن ارادتمندان سیدالشهداء علیه السلام ! ( در حین نوحه خوانی ، تعزیه خوانی و ... ) و چه زیبا سرود ؛ یا حسین یا حسین گفتن و مردن خوش است 😭 🤲 بار خدایا چنین مرگ پر افتخاری را نصیب ما نیز بگردان ، آمین یا رب العالمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🤚 📌شفا گرفتن مادر شهید 🏴🎙خاطره‌ای از حجت الاسلام سعید آزاده درباره‌ی مادرِ که می‌خواست در پیاده روی شرکت کنه و دکتر بهش گفته بود شما نمی‌تونید پیاده روی کنید... 🌷پنج صلوات هدیه‌ به‌ ارواح‌طیبه‌شهدا اَللّٰهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ‌فَرَجَهم امروزمون رو مزین میکنیم به نام و یادِ شهیدِعزیز 🕊🌷
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 افسر اطلاعاتی ارتش اسرائیل از نقشه بزرگ ایران برای از بین بردن رژیم صهیونیستی می‌گوید! 🔶ساریت زهاوی، افسر اطلاعاتی پیشین ارتش رژیم صهیونیستی: 🔺 چیزی که ما الان با آن روبرو هستیم نقشه بزرگ و عظیم آیت الله‌ها برای از بین بردن اسرائیل و ایجاد جبهه‌های مختلف علیه اسرائیل است.
✨﷽✨ ✅پناه بردن به خدا هنگام ناراحتی مرحوم آیت الله فاطمی نیا (ره): سیدالساجدین(ع) در دعای شریف مکارم الاخلاق میفرمایند: «اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْتُ» خدایا اگر غصه خوردم و ناراحت بودم، تو ذخیره‌ی من هستی. معنای «عُدَّه» چیست؟ چیزی را که از مال و سلاح و پول و آذوقه برای حوادث دهر ذخیره شود، به این عدّه می‌گویند. خدایا «إِنْ حَزِنْتُ» اگر غصّه خوردم، تو ذخیره‌ی من هستی. آدم غصّه‌دار می‌شود، بالاخره بشر هستیم، در این دنیا کسی بی‌غم نباشد. هر زمان غصّه داری جدّاً خدا را باور کن، خدا قادر است برطرف کند. غصّه که می‌خورید، به خدا پناه ببرید. در رحمت او باز است.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸یک سیگاری را ترک بده تا بفهمی میرزا چه کار کرده!🔸 وقتی شرکت هند شرقی (یک شرکت سهامیِ بریتانیایی)، به جهانگیری پرداخت، کارش از کار ریشه‌دارتر بود! انگلستان، به وسیلۀ قدرت تجاری، هندوستان را اشغال کرد و برای این کار، از خود هندی‌ها استفاده کرد. او همین کار را می‌خواست در ایران بکند؛ با تجارت توتون و تنباکو. در این حال، همین‌که میرزای شیرازی گفت: «استعمال تنباکو و توتون در حکم محاربه با امام زمان (ع) است»، مردم ترک کردند. شما یک سیگاری را ترک بده تا بفهمی میرزای شیرازی چه کار کرده! مردم همگی، یا چپق می‌کشیدند یا قلیان؛ آن‌ موقع سیگار نبود. وقتی این فتوا صادر شد، همه آن معتادهای کهنه‌کار، دیگر لب نزدند! وگرنه بلعیدن ایران، برای انگلیس کاری نبود! میرزا چطور همۀ مملکت را ترک داد؟ این، کار امام است؛ از تصرفات امام است. امام، دخالت می‌کند در امور. البته دخالتی نمی‌کند که ما را تنبل کند. وقتی ما توان‌مان را به کار بردیم، نوبت او می‌شود. «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ».