eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
ادامه 👇👇👇👇💐💐💐💐💐
۱٠_دلیل سقوط سوریه: ضعف ارتش وکم شدنِ روح ایستادگی ومقاومت ۱۱_چندنکته درموردسوریه:اوّل این است که همه بدانندموضوع اینجوری نمی مانَد.قطعاًجوانان غیورسوری بپاخواهندخاست وایستادگی وفداکاری خواهندکرد.تلفات هم خواهندداد.امابراین وضع،فائق خواهندآمد؛مطلب دوّم اینکه حادثه ی سوریه برای یکایکِ ما،برای مسؤولینِ ما،هم درس دارد،هم عبرت دارد.یکی ازدرسها،این مسئله ی غفلت است.غفلت ازدشمن.دراین حادثه،دشمن باسرعت،عمل کرد.امااینهابایستی ازقبل ازحادثه می فهمیدندکه این دشمن عمل خواهدکردوباسرعت،عمل خواهدکرد.ازدشمن نبایدغافل شد؛دشمن راحقیرهم نبایدشِمُرد؛به تبسّمِ دشمن هم نبایستی اعتمادکرد.گاهی دشمن بالحنِ خوش باانسان حرف میزند.باتبسّم حرف میزند.اماخنجرراپشت سرش گرفته منتظرفرصت است؛یک نکته ی دیگر،اینکه«جبهه ی مقاومت»نه ازپیروزیهامغروربایدبشود،نه ازشکستهامأیوس بایدبشود.پیروزی وشکست همیشه هست ۱۲_انفعال:انفعال،ازمؤمن نبایدسربزند.خطرانفعال،گاهی ازخودِحادثه بیشتراست.انفعال یعنی اینکه انسان نگاه کندوبه این احساس برسدکه هیچ کاری نمیتواندبکند،پس تسلیم بشود!درپیشرفتهاوموفّقیّتها،غرور،سَمّ است.درناکامی هاومشکلات،انفعال،زَهْراست.بایدمراقبِ ایندوباشیم ۱۳_جُرم بودنِ ترساندنِ مردم:تلویزیونهای خارجی،رادیوهای خارجی،روزنامه های خارجی،به زبان فارسی بامردم حرف میزنند.جوری قضایاراتصوّرمیکنندکه مردم رابترسانند؛توی دلِ مردم راخالی کنند.حالاآن تکلیفش جوردیگری است.وباآنهاجوردیگری بایدبرخوردکرد.امادرداخل،کسی نبایداینکاررابکند.درداخل،اگرکسی درتحلیلی،دربیانی،جوری حرف بزندکه معنایش خالی کردنِ توی دلِ مردم باشد،این،جُرم است.وبایددنبال بشود ۱۴_شرط حضورایران درسوریه:یقیناًملّت ایران آماده ی به کاراست.والبتّه معلوم است که حضوردرهرنقطه ای،احتیاج به همراهی وموافقتِ دولتِ آنجادارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹صدرا🌹
🔶گزارشی از یک ازدواج مومنانه: 🔷صالح وآمنه: ازدواج مومنانه در برابر ازدواج مشرکانه است چه بسا دختر وپسر مسلمان هستند ولی ازدواج آنها مشرکانه است. از علمای بزرگ شیعه که همه نامش را شنیده اند، علامه ملا محمد تقی مجلسی است . ایشان شاگردی به نام ملا صالح مازندرانی داشت که برای شرکت در درس علامه مجلسی از مازندران به اصفهان آمده بود. ایشان بهترین شاگرد علامه مجلسی بود. مرحوم حاجی نوری می‌نویسد: شرحی که ایشان بر «کافی» شریف نوشته است بهترین شرح «کافی» است. ملا صالح مازندرانی در درس علامه محمد تقی مجلسی شرکت می‌کرد. یک روز استادش به او گفت: نمی خواهی ازدواج کنی؟ گفت: ما غریب هستیم و وضع مالی خوبی هم نداریم. گفت: به من اجازه می‌دهی اقدام کنم؟ گفت: شما استاد ما هستی، هر طور صلاح می‌دانید. علامه شب که به خانه آمد، نزد دخترش که اهل فضل و دانش بود و آمنه بیگم نام داشت رفت و گفت: دخترم یک خواستگار برایت پیدا کرده ام. وضع مالی خوبی ندارد، ولی در فضل و کمال نمره اش بیست است. راضی هستی یا نه؟ رضایت تو شرط است. اگر همۀ عالم راضی باشند و دختر راضی نباشد فایده ای ندارد. این دختر فهمیده گفت: پدر جان ضعف مالی عیب نیست. فضل و کمال و اخلاق مهم است. من راضی هستم. عقد را خواندند، تمام شد. این خانم به قدری اهل علم بود که ملا صالح مازندرانی می‌گوید: شب‌ها وقتی کتاب را باز می‌کردم تا مطالعه کنم، گاهی به جایی می‌رسیدم که دیگر نمی توانستم مطلب را حل کنم. کتاب را باز می‌گذاشتم تا استراحت کنم. صبح که بلند می‌شدم می‌دیدم همسرم نخوابیده است. دیده من به این جا رسیدم و متوجه نشدم، مشکل علمی مرا حل کرده و پاسخش را نوشته است. این خانم در این حد با کمال و فضل بوده است. از آن طرف هم می‌فهمد ضعف مالی عیب نیست. آن وقت نتیجۀ این ازدواج فرزندان صالح و ذریه طیبه ای است که نسل این‌ها عده ای از علمای بزرگ هستند. مزار این خانواده در اول مسجد جامع اصفهان است. 📚 داستان های سمت خدا
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همخوانی تحلیل رائفی پور با شیخ علی کورانی رحمة الله علیه, خیلی عجیبه واقعاً آخر زمان شده
✳️نقل از کانال تلگرامی حزب‌الله لبنان: اعتماد بشار اسد به کشورهای خلیج فارس و قطع رابطه با ایران اتفاقی که یک سال پیش افتاد، تا بتوانید اتفاقات جاری را درک کنید... خلاصه یک سال پیش به طور ناگهانی وزیر امور خارجه امارات وارد دمشق شد و روابط بشار و کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان و امارات عادی شد و پس از آن اتفاقات زیادی رخ داد و تصمیمات زیادی علیه جبهه مقاومت و به ویژه حزب الله صادر شد و ایران، از جمله دستور امنیت سیاسی سوریه مبنی بر تعطیلی مدارس ایران، از جمله مدارس علمیه، ایرانیان از اجاره خانه ها و اماکن منع شدند، تعداد بازدیدکنندگان ایرانی به 200 بازدیدکننده در هفته محدود شد و فعالیت ها به شدت محدود شد. به ویژه فعالیت های بشردوستانه ایرانیان، مانند مراقبت از یتیم خانه ها و همچنین فعالیت های فرهنگی، برای اداره مربوط به امور سوریه شناخته شده بود. از جمله مواردی که اتفاق افتاد، دستور رهبری سوریه مبنی بر اخراج تمامی اعضای حزب الله و جلوگیری از ورود آنها به سوریه همراه با سلاح، حتی سلاح های شخصی بود که در هنگام ورود به خاک سوریه، علاوه بر تشریفات بازرسی دقیق، از همراه داشتن آن ها منع شدند. در ایست های بازرسی نظامی ایجاد شده... «ارباب جنوب» پیش از این درخواست تسهیل انجام برخی فعالیت‌های اطلاعاتی نظامی در جولان را از خاک سوریه داده بود، اما او همچنین از 9 ماه پیش دستور خروج گروه‌های عراقی از خاک سوریه را رد کرد آنها را از شرکت در سیل الاقصی منع کردند و هیچ یک از آنها در آنجا باقی نماندند مگر تعدادی از برادران که از حرم حضرت زینب سلام الله علیها محافظت کنند. به نظر می رسد وعده هایی که بشار اسد از خلیج فارس دریافت کرده در تغییر مسیر او تاثیرگذار بوده است. مانند جمهوری اسلامی، دوستان خود را رها نمی کند و رهبری ایران به تلاش برای بازگرداندن مسائل با اسد شخصاً سعی می کرد او را متقاعد کند که در این محدودیت ها تجدید نظر کند، اما متأسفانه وی پاسخی نداد. وقتی جمهوری اسلامی متوجه شد که مقدمات سرنگونی او وجود دارد، آقای لاریجانی بیش از 6 ماه پیش تمام این طرح را به او ابلاغ کرد، اما او واکنشی نشان نداد و موضع خود را حفظ کرد و از جبهه مقاومت فاصله گرفت. تا اینکه جمهوری اسلامی تصمیم گرفت و تصمیم خود را گرفت و حزب الله را متقاعد کرد که هر چه سریعتر جنگ را متوقف کند. جمهوری اسلامی از طریق رسانه ها به مسائل خود نمی پردازد، بنابراین این جزئیات در آن زمان رسانه ای نشد و در دایره باریکی که مطلع بودند و این جزئیات را می دانستند محصور ماند. هواداران فکر می کنند که فروپاشی سوریه شکستی برای جبهه مقاومت خواهد بود و این درست نیست تنها چیزی که از سوریه مفید بود خط زمینی بود و این با تصمیم بشار اسد یک سال پیش قطع شد. جبهه مقاومت برای ایجاد گزینه‌های جایگزین کار کرد، و این در واقع غلبه کرد، زیرا جبهه مقاومت با دیگر گزینه‌ها کار می‌کرد جبهه نیاز به دولتی دارد که از طریق آن سلاح و پشتیبانی به یمن منتقل شود؟ آیا ایران برای رساندن سلاح به غزه به دولت و خط زمینی نیاز داشت؟
4.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ریشه مشکلات برق «ناترازی» است یا «بی‌کفایتی»؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨فوری❗️ دکتر غضنفری نماینده تهران:  آیت الله رئیسی توسط اسرائیل و دولت باکو ترور شده است ولی مسئولین صلاح نمی دانند به مردم بگویند.‼️‼️‼️‼️‼️