eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴احتمالا سکوی گازی رژیم صهیونسیتی در دریا هدف موشکی یمن قرار گرفته/آتش سوزی بزرگ در دریا گزارش می‌شود ‌‌‌‌‌
در مظلومیت مولای ما همین بس که یک عده سر قبر ابوالقاسم فردوسی گفتند ما آریایی هستیم و عرب نمیپرستیم! باشه ولی جناب فردوسی به شما عزیزان میگه بی پدر. ‏«نباشد جز از بی‌پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش هر آن‌کس که در جانش بغض علی است از او زارتر در جهان زار کیست؟» یاعلی..‌.
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تصاویری از تعویض پرچم گنبد مطهر حرم امام رضا علیه السلام به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام 🖤🖤🖤
♦️عارف بالله آیت الله حاج شیخ جواد کربلایی(رضوان الله علیه): 🔰یکی از پولدارهای تهران، شب قدر رفت کربلا ، از طرفی من یادم هست اغلب مراجع نجف، شب قدر می آمدند کربلا ، این مرد تهرانی در بالای سر امام حسین یکی از مراجع را دید رفت نزد ایشان و گفت: 🔹من اهل تهرانم وضع مالی خوبی دارم یه عمل عالی به من بگویید امشب انجام بدهم، آن عالم فرمود: ⬅️ عمل مردانه می خواهی یا زنانه؟ گفت: عمل زنانه و مردانه چیست؟ فرمود: عمل زنانه این است تا صبح قرآن و ادعیه بخوانی عمل مردانه این است که امشب چند گره از خلق باز کنی و دستگیر فقرا باشی.
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ؛ 💔 شرح تنهایی و غربت مردم غزه را از زبان این جوان را بشنوید. 🍁 دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد... 🪧 🪧 🪧
رهبری امروز صراحتا اعلام کردن:" بعضی‌ها راه‌کارهای اقتصادی دارند و به بنده نامه می‌نویسند و پیشنهاد می‌کنند اما رهبری در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دخالتی نمی‌کند و حق دخالت هم ندارد؛ این جزو وظایف دولت است و ما نامه را می‌فرستیم برای دولت!" قابل توجه اونایی که گرونی دلار و سرخی بورس و زردی آتشو هر مشکل دیگه ای رو میندازن گردن رهبری !
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دکتر "خالقی مطلق" شاهنامه شناس مشهور: ابوالقاسم فردوسی قطعا مسلمان و شیعه بوده؛ عده ای دوست دارند فردوسی مسلمان نبوده باشد!! و اما پاسخ جناب فردوسی در شاهنامه، به کسانی که در آرامگاهش شعار دادن ما آریایی هستیم، عرب نمی‌پرستیم منم بنده اهل بیت نبی ستاینده خاک پای وصی اگر چشم داری به دیگر سرای به نزد نبی و علی گیر جای نباشد جز از بی‌پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش هر آن‌کس که در جانش بغض علی است از او زارتر در جهان زار کیست؟
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوشنگ امیراحمدی: کروبی شاهد منه، تو خونش، سر سفره غذا گفت اصلاح طلبا اکثرا برعندازن...
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش حجت کلاشی، تحلیلگر سیاسی به نسل‌کشی علویان در سوریه: ماسک دروغینی که به صورت جولانی زدند با کشتار وسیع و دلخراش علوی‌ها افتاد! 🔺ترکیه یکی از عوامل این خون‌ریزی‌هاست؛ این کشتار گسترده باعث می‌شود علوی‌ها قوی‌تر شوند و تحرکات جدیدی را علیه ترکیه آغاز کنند؛ علویان ترکیه هم به این حرکت خواهند پیوست!
2.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای کارگردان!!! خوب میدونی وقتی آقا داره در مورد سیلی به دشمنا حرف میزنه کیو بهمون نشون بدی:))) ❤️‍🔥🇮🇷
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ریمو ناخن میت خانمی که ناخن کاشته 😔 🔹تصویری که دارید می بینید خانمی هست که خودشون کارشون کاشت ناخنه ولی تصمیم گرفت بره غسالخونه وکاشت خواهر جوان خودش رو دربیاره، تا غسلش به مشکل نخوره 🔸 نشر بدید تا بقیه هم بدونن که اگه ناخن بکارن ، غسل و وضوشون ایراد داره