eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏سر دادن شعار لبیک یا مهدی و لبیک یا خامنه‌ای در انگلیسی توسط یهودیان ارتودوکس "amir_irandost"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان❤️
🔴 از خصلت‌های الاغ اینست که تا پیش از سقوط به دره هم از جفتک انداختن دریغ نمی‌کند ...
3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های سفیر آمریکا و اسرائیل در ایران در خصوص نامه پدر ترامپ
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امان‌ازنفوذ..... امان‌ازخیانت........ به‌راستی‌حقیقت‌پشت‌پرده‌حادثه‌تبریز‌چیست؟!
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر یک ملحد و یک دانشمند درباره قرآن. اولی یک جوجه ملحد کم سواد ایرانی هست که فاز نقد اسلام رو گرفته دومی پروفسور جفری لانگ دانشمند ریاضیات اهل آمریکاست که در یک سخنرانی در دانشگاه کانزاس، از قرآن کریم میگوید.
🎥آیت‌الله جاودان: شب اول شهادت شهید رئیسی انبیا به دیدن ایشان آمدند دکتر‌ ریحانه رئیسی روایتی از شب اول تدفین شهید رئیسی به نقل از آیت‌الله جاودان منتشر کرد و‌ نوشت: 🔹حاج‌آقای جاودان بزرگوار، همان موقع تدفین پیش ما بودند و پس از آن آمدند برای تسلی خاطر سر مزار.گفتند چرا ناراحتی! گفتم شب اول قبر است. گفتند شب اول (شهادت) انبیا به دیدن ایشان آمدند، شب دوم ملائکه مقربین آمدند، الان هم در سرور است. (برای امشب) صدقه بدهید.