eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨فاکس نیوز: 🔹آمریکا شش بمب نفوذکننده در تأسیسات فردو شلیک کرد. 🔹۳۰ موشک تاماهاک به سمت تأسیسات هسته‌ای نطنز و اصفهان شلیک شد.
2.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مهاجر افغانستانی ساکن آلمان 🔸 که با پرچم ایران در مترو و شهر های آلمان غوغا به پا کرد
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صاحبمان را صدا بزنیم... امام زمان فرمودند: به شیعیان من بگویید در شدائد و سختی ها مرا اینطور صدا بزنند: یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی
🚨🚨تهدید دوباره ترامپ به تجاوز به خاک ایران ترامپ: آنها باید فوراً متوقف شوند وگرنه دوباره مورد حمله قرار خواهند گرفت.
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا ما به تو شکایت می کنیم از نبودن پیامبرمان (ص) و از غیبت مولایمان و از بسیاری دشمنان و از کمی افرادمان و از سختی آشوب ها و از کمک اوضاع زمانه به زیان ما ...
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 حاج قاسم و جنگ با آمریکا
🚨 | جیم مک‌گاورن، نماینده کنگره آمریکا: 🔴این دیوانگی است ترامپ بدون تایید کنگره ایران را بمباران کرد و به طور غیرقانونی ما را به جنگی در خاورمیانه کشاند
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨خامنه‌ای مدیا حساب غیر رسمی منتسب به رهبر انقلاب ایران: ورود آمریکا به جنگ صد درصد به ضرر خودش است
🔴 فرصت کم‌نظیر ضربه به امریکا در این جنگ برای کودکایی که بدون دارو شهید شدند برای ترور دانشمندان برای ۲۰۰هزار شهیدجنگ۸ساله برای شهیدحاج قاسم و سیدحسن و هنیه برای کشتن۱میلیون عراقی برای پایان سلطه پوشالی در جهان ملت ما سالها دنبال این تسویه حساب بوده وبه این راحتی آن‌را از دست نخواهد داد.
‏ترامپ با ۲ محاسبه وارد جنگ مستقیم شده: ۱.مشابه سه ماه آخر جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷، ورود آمریکا، ایران را منفعل و وادار به مصالحه میکند. ۲.واکنش ایران محدود است و او را درگیر جنگی طولانی در منطقه نمیکند. هر دو محاسبه او را باید در چارچوب راهبرد ‎ باطل کرد.