eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
29هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⭕️خوشحالی خانواده عراقی از پاسخ ایران به آمریکا
4.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⭕️وضعیت مراکز خرید و شهری قطر پس از موشک باران پایگاه العدید ┄┅═✧☫✧●
‌ ♻️ پاسخ حمید رسایی به پیشنهاد آقای مدودف مبنی بر ارسال کلاهک هسته‌ای دیمیتری مدودف در صفحه رسمی ایکس خود اعلام کرده: تعدادی از کشورها (از جمله روسیه) آماده‌اند تا کلاهک‌های هسته‌ای خود را به ایران تحویل دهند. پاسخی را به انگلیسی در همان محیط برای ایشان ارسال کردم که ترجمه آن این است: با توجه به محدودیت‌های فعلی جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد می‌کنم روسیه و سایر کشورهایی که چنین نیتی دارند، کلاهک‌های هسته‌ای خود را در اختیار فرماندهان مجاهد یمن قرار دهند.
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای جان اینکه نوحه نیس ، صلابت شیعه هست و بس👏👏 🍃🌺🍃 حیدر حیدر 💚💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 مردم شریف ایران با اقتدار و فرماندهی فرمانده کل قوا حضرت آقای خامنه ای عزیزمان فرزندان ایران اسلامی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ، ی شیطان بزرگ ، آمریکای خبیث را به خاک مالیدند. ‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
1.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بصره- هم‌اکنون/ حمایت جوانان عراقی از حمله موشکی ایران علیه پایگاه‌های عراق ‌بزن... ای کسی که جدت حيدر است بزن... 😎✊ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔻 مهم پدافند آمریکا در عراق به اشتباه یک پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد.😂😂😂 🚀 🔥
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 اعتراف نفیسه کوهنورد خبرنگار بی بی سی فارسی به اهمیت پایگاه نظامی آمریکا در قطر که در عملیات بشارت فتح مورد هدف قرار گرفت 🪧 🪧
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطر کشور دوست و برادر ماست و موشک‌ها دور از شهروندان به زمین خورده 🔺مجری شبکه سه: البته بزرگ‌ترین پایگاه آمریکا در منطقه ما اسراییل است و ما به شخم زدن اسراییل ادامه می‌دهیم.
🔴 چند نکته درباره حمله به پایگاه های آمریکایی 📝 یعقوب ربیعی 🚨 خواهش می کنم قبل از تحلیل حمله به پایگاه های آمریکایی در محافل خانگی یا فضای مجازی ، این چند نکته را مرور کنیم: 1⃣ - پس از جنگ جهانی دوم، صرفاً پانامایی ها جرأت حمله به پایگاه های آمریکایی ها در عملیات "علت حق" (Just Cause) را داشته اند. 2⃣ ـ بلافاصله عده ای می پرسند که در پایگاه کسی وجود نداشته و ما فقط ساختمان ها را مورد اصابت قرار داده ایم بگذارید جدلی پاسخ بگویم ؛ 👈 اولاً آیا هدف ما گرفتن تلفات است؟ یا ضربه زدن به یک هژمونی؟ 👈 ثانیاً در پایگاه حتما نیروی نظامی وجود دارد پس آن کسی که پشت سامانه رهگیری نشسته نظامی نیست؟ 👈 ثالثاً ما معتقد به توازن در مواجهه هستیم «أَنَّ النَّفْسَ بِالنَّفْسِ وَالْعَيْنَ بِالْعَيْنِ » . اگر العدید بدون نفرات است فوردو هم همین گونه بود. یک جستجو کنیم که آیا آمریکایی ها در تهاجم به مرکز فوردو، یقه ترامپ را گرفتند که این مرکز فاقد نیروی انسانی بود؟ 🔹 اما از حاشیه ها که بگذریم این تهاجم یکی از اضلاع پاسخ به آمریکا خواهد بود، قرار نیست ما در یک عملیات طومار آمریکایی ها را بپیچیم و اصلا امکان پیچیدن طومار یک ابرقدرت طی یک عملیات در طول تاریخ نه امکان داشته و نه کسی سراغ دارد. 👌 لذا دوستانی که الان دست به قلم می شوند و کار بزرگ نیروهای مسلح ایران را تخفیف می دهند دو نکته را باید بدانند: 1⃣ - اولاً پاسخ ما در مواجهه با آمریکایی ها یک پاسخ ترکیبی است؛ از فشار بر تنگه هرمز برای تاثیر بر قیمت انرژی در جامعه آمریکا تا حرکت های حقوقی مانند خروج از NPT و .... . 2⃣ - نکته دوم اینکه اگر آمریکایی ها برای تنفس به سگ هارشان ، وارد ماجرای فوردو شده اند ضربه اصلی ما باید هدف قرار دادن آن «سگ هار» باشد. برای ضربه اصلی باید غده سرطانی صهیونیسم را زیر ضربه برد.
22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ميدان وليعصر تهران هم اكنون 🔺هم‌اکنون | جشن و شادی مردم با پرچم‌های برافراشته ایران در میدان ولیعصر (عج) همزمان با حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی