eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.2هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴«بزرگترین استراتژیست جنگ شناختی» 🔹با دستور برگزاری مراسم عزاداری بیت علی رغم مخالفت همه مشاورین و دلسوزان، اجازه داد تا دشمن تا می تواند از آن تحلیل ضعف کند تا از این طریق این مراسم تبدیل شود به یک موضوع مهم رسانه ای لذا با حضور در  شب عاشورا که محتمل ترین روز حضور محسوب می شود، نتوانستند خبر این حضور مقتدرانه را کوچک شمرده و نادیده بگیرند و درآستانه دیدار نتانیاهو و ترامپ چالشی مهم برای جشن تبلیغاتی پیروزی این دو فرد منفور ایجاد کرد... 🔻اما چند حرکت بسیار ظریف که فقط نشانه هوش خارق العاده شخصی این رهبر بزرگ است، این بازی راهبردی را تکمیل کرد: ۱.درحالیکه همیشه با عصا بود اینبار بی عصا آمد، مقتدرانه و همراه با آرامشی عجیب؛ همه دوستداران احساس اقتدار، آرامش و پیروزی کردند و دشمنان شوک زده و نگران از پیام این حضور شجاعانه... ۲.گفت تا با استفاده از ظرفیت هنر همه بفهمند که اولا او مثل گذشته تا کف کف فضای جامعه را مطلع است تا چه برسد به تصمیمات اصلی؛ او غایب نیست و در با دقت و مستقیم بعنوان فرمانده کل قوا و رهبر ایران کشور را راه‌بری می کند... ۳.حفظ نود میلیون ایرانی زیر بیرق یک راهبرد اصلی برای مقابله با دشمن ایران است... ۴.از دیشب سرود ملی جدیدی با محوریت  وطن و اسلام ایجاد شد؛ پیوندی که همیشه به آن باور داشته است و به بهانه های مختلف از جمله بزرگ‌داشتن «فردوسی» و «شاهنامه» آن را تبیین کرده است تا اینکه اکنون، هم ملی گرایان و هم اسلام گرایان سرانجام این وحدت را باور کردند.... ➕ او واقعا بزرگترین استراتژیست جنگ شناختی است که می تواند بدون داشتن  رسانه جهانی، رسانه های غیرخودی را تبدیل به ابزار پیروزی کند...
41.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران ای سرای امید | حاج محمود کریمی
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های سرلشکر شهید امیرعلی حاجی زاده درمورد فروش ساختمان و زمین برای تامین مالی ساخت موشک و پهپاد
📸 کنایه مستندساز حسن روحانی به پزشکیان: تاکر نگفت شما چقدر ساده‌لوح بودید؟
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🚨💢 سفارت روسیه: 🇮🇷 زنده باد ایران کبیر! ◾️▫️ 🔸️ صفحه رسمی سفارت روسیه در ایران؛ مداحی «» توسط محمود کریمی در حضور رهبر معظم انقلاب را بازنشر کرد. 🔹سفارت روسیه ذیل این ویدئو نوشته است: «زنده باد ایران کبیر!»
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم علم بندان ماسوله علم بندان ماسوله قدمتی ۸۰۰ ساله دارد که هر ساله در غروب ششم ماه محرم در این شهر تاریخی برگزار می‌شود.
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قامتِ لرستان در عزای حسین(ع) خاکی شد
💟 برای اینكه همسر خوبی باشید: 🔸 مؤدب باشید. 🔹 صادقانه تعریف و تمجید کنید. 🔸 نق نزنید و همسر خود را سرزنش نکنید. 🔹 همسر خود را همان گونه که هست بپزیرید. 🔹 خرده‌گیری نکنید و عیب‌جویی را کنار بگذارید. 🔸به امور کوچک زندگی زناشوئی بیشتر توجه کنید.
💢مصاحبه رییس جمهور به قدری بی محتوا و تحقیر آمیز است که منابع انگلیسی در حال مسخره کردن آن هستند. ✔️
⁉️چقدر تناقض؟؟؟ ◼️آقای پزشکیان کشتن ترامپ را نفی می‌کند در حالی‌که امام خامنه‌ای درباره‌ی وی می‌فرماید: قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند. اگر چه به گفته‌ی یک عزیزی، کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد و سرِ قاتل او هم برود، فدیه‌ی کفش سلیمانی هم نمیشود؛ امّا بالاخره غلطی کردند، بایستی انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل بدانند که در هر زمان ممکن باید انتقامشان را پس بدهند. ۱۳۹۹/۰۹/۲۶ ◼️آقای پزشکیان می‌گوید: رئیس جمهور ترامپ به اندازه کافی توانمند است که منطقه را به سمت صلح و آینده‌ای روشن‌تر هدایت کند. امام خامنه‌ای می‌فرماید: «حضور فسادبرانگیز آمریکا در این منطقه منتهی بشود؛ تمام بشود. آنها در این منطقه جنگ آوردند، اختلاف آوردند، فتنه آوردند، ویرانی آوردند، خراب شدن زیربناها را آوردند... این منطقه قبول نمیکند حضور آمریکا را در کشورهای منطقه؛ ملّتهای منطقه قبول نمیکنند، دولتهای برخاسته از ملّتها قبول نمیکنند؛ بدون تردید.» ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ ◼️آقای پزشکیان می‌گوید: محل جلسه سران قوا بمباران شد، ولی اسرائیل این کار را کرد، نه امریکا! امام خامنه‌ای می‌فرماید: جمهوری اسلامی موظف است کوچکترین تغییری در چهره‌ی باصلابت و موضع باعزت خود در مناسبات بین‌المللی ایجاد نکند؛ با ‌قلدران، از موضع قدرت و با دولتهای ضعیف، از موضع حمایت و با ملتهای بپاخاسته، از موضع رعایت و هدایت سخن بگوید و ‌عمل کند؛ دولت امریکا را به مثابه‌ی رأس فتنه و استکبار و رمز غداری و شیطنت و به خاطر ستمش به کشورهای ضعیف ‌و حمایتش از صهیونیسم غاصب و دشمنیش با بیداری و آزادی ملتها و خصومت عمیق و جنایتبارش با ملت ایران، محکوم و منفور ‌و مطرود دانسته، هیچ فرصتی را برای افشای چهره‌ی تزویرآلود و رسوا کردن آن مدعیان آزادی و غیره و بیان این حقایق از دست ‌ندهد.‌۱۳۶۹/۰۳/۱۰ ⁉️جناب رئیس‌جمهور؛ جمهوری اسلامی، خط مشی مشخصی دارد، ولایت مطلقه‌ی فقیه بر آن حاکم است و شما متعهد شده‌اید و قسم خورده‌اید بر التزام و پایبندی به اصول نظام و تبعیت از رهبری؛ این صحبتهای متناقض با منویات و بیانات امام خامنه‌ای، موجب سلب کفایت و صلاحیت از شما می‌شود؛ حواستان هست؟!
خدایا! تو شاهد باش که ابرجنایتکار و ابر کودک کش تاریخ، نامه از پیش تعیین شده جایزه صلح نوبل را به ارباب جنایتکارتر از خود می دهد!!!؟؟؟ این جایزه کشتار ۱۸ هزار کودک و ۲۰ هزار مادر فلسطینی است که بر تارک سازمان ملل و حقوق بشر نقش می بندد و پول آن را حاکمان بی غیرت سایر کشورها مخصوصا حکام بی ناموس عرب، پرداخت می کنند!!!!؟؟؟ خدایا!شاهد باش، رجاله های سیاسی و حکام بی غیرت دنیای اسلام فقط و فقط تماشا می کنند!!!!!
1.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ خداوند متعال به بنی اسرائیل: کسانی را بر سرتان میفرستیم که آثار غم و اندوه بر چهره‌یتان نمایان شود.