eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 دوگین: حمله به ایران بخشی از پروژه "اسرائیل بزرگ" است الکساندر دوگین، نظریه‌پرداز برجسته روس، حمله اسرائیل به ایران را یک اقدام مقطعی ندانست، بلکه آن را مرحله‌ای از پروژه راهبردی اسرائیل بزرگ برای حذف محور مقاومت و نابودی قلب تپنده شیعه، یعنی ایران، توصیف کرد. 🔹او تأکید کرد زنجیره‌ای از حملات—از غزه تا سوریه و ترور فرماندهان ایرانی—همگی برای تضعیف محور مقاومت طراحی شده و اسرائیل در صورت ناکامی، حتی ممکن است به سلاح‌های غیرمتعارف متوسل شود. دوگین با اشاره به دکترین شمشون هشدار داد: «اسرائیل آماده است منطقه را بسوزاند.» 🔸تنها صدای واقعی مقاومت از نظر او، انصارالله یمن بوده‌اند؛ گروهی که برخلاف سکوت رهبران کشورهای اسلامی، در میدان ایستاده‌اند. 🔺 به‌گفته دوگین، این جنگ تنها سیاسی یا نظامی نیست، بلکه متافیزیکی و تمدنی‌ست؛ تقابل نظم چندقطبی آینده با نظم تک‌قطبی آمریکا. 🧭 ایران در این نبرد ژئوپلیتیکی و تمدنی، یکی از بازیگران اصلی بازتوزیع قدرت جهانی است.
🛑حق جهاد این [است] که تو هر چه در چنته و توان داری، ولو توان تو دو درصد باشد، پنج درصد باشد، همه‌ی آن پنج درصد را به میدان بیاوری. اگر تو همه‌ی آن پنج درصد را به میدان آوردی، آن‌وقت خدا آن نود و پنج درصد را شامل تو می‌کند و این معنای "ان تنصروا الله ینصرکم" خواهد شد. سخنرانی در سالروز عملیات بیت‌المقدس قم/ ۱۳۹۴ ـــــــــــــــــــــــ
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایران‌هراسیِ نتانیاهو در مصاحبه با فاکس‌ نیوز : ایران موشک‌ های بالستیک دوربرد با کلاهک هسته‌ ای میخواهد تا به شما و هر آمریکایی حمله کند دی ان ای آنها میگوید نه آمریکا باشد و نه اسرائیل ، اسرائیل مانع رسیدن آنها به آمریکا است با اقدام مشترک ما دوباره امنیت برای آمریکایی ها برقرار شد
2.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو تجمعات ضد اسرائیلی کشورهای اروپایی دیگه علاوه بر پرچم فلسطین پرچم ایران هم میارن اینجا برلین آلمانه
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رهبر انصارالله یمن: ما شاهد هستیم که مسلمانان از مسئولیت‌های مهم و مقدس خود شانه خالی کردند و از زمانی که به این مسئولیت‌ها پشت کرده‌اند دچار ضعف شده‌اند
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سبک ویدئوها که در فضای مجازی این روزها پرشمار شده، خیلی انرژی بخش است و سجدهٔ شکر دارد... یاد فرمایش رهبر فرزانه افتادم در آن دیدار که می‌فرمودند: من تک تک مردم ایران را دوست دارم و برایشان دعا می‌کنم. دعاهای ایشان، هر روز در مسیر استجابت است و قلب‌ها را تطهیر و جذب به حق و حقیقت می‌کند... ✍🏻 تجارب و یادداشت‌های یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
📌سخنگوی ارتش پاکستان درباره گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه پاکستان «هدف بعدی» پس از ایران خواهد بود، گفت: «پاکستان یک کشور مجهز به سلاح هسته‌ای است، نه مانند لبنان. جهان هیچ تجربه‌ای از تلاش برای ماجراجویی علیه چنین کشوری ندارد. اگر روزی چنین ماجراجویی‌ای صورت گیرد، پیامدهای آن وحشتناک خواهد بود — شاید حتی غیرقابل تحمل.»
🛑 تجمع این تعداد شناور با مأموریت مین روبی در منطقه خلیج فارس نشانه جالبی نیست. 💢یکی از مهم ترین ابزار های عملیاتی نیرو دریایی سپاه پاسداران میدان‌های مین در خلیج فارس هست که می‌تواند بلای جان شناورهای آمریکایی بشود. 💢حال آمریکایی ها با استقرار این تعداد مین روب به دنبال خنثی کردن این تاکتیک سپاه و آماده شدن برای روز موعود درگیری ها در خلیج فارس هستند.
4.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مجری کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی: ایران تونسته به پایگاه‌های مهم نظامی و استراتژیک اسرائیل آسیب جدی وارد کند؛ دولت با سانسور شدید می‌خواهد روایت پیروزی بر ایران را به مردم قالب کنه!
🔴ناتوانی مسئولین شرکت برق رژیم صهیونی برای مقابله با قطعی‌های برق گسترده در سرزمین‌های اشغالی 🔹‌رسانه‌های عبری گزارش دادند که شرکت برق رژیم صهیونی تاکنون نتوانسته است با قطع برق‌های سریالی و گسترده در سرزمین های اشغالی مقابله و منشا این اختلالات را پیدا کند. 🔹‌‌همین موضوع باعث شده زندگی ساکنین سرزمین‌های اشغالی به خصوص شهرهای اورشلیم، کریات ملاخی، حیفا، سدروت را تحت تاثیر قرار گیرد.
1.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مشکلات خانوادگی مکرون با همسرش این بار در حضور پادشاه انگلیس
869.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقت مذاکره با آمریکا به زبانی ساده:)) انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شماست