eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
4.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات کامل درباره چه تحریم‌هایی برمیگرده؟ مگه الان تحریم نیستیم؟ چی میشه؟ اگه اونا به تعهدشون عمل نکنن میتونیم شکایت کنیم؟ و نکات دیگر...
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 در یک مراسم ترحیم، تجهیزات پزشکی جایگزین تاج‌ گلشد. "ترابی"
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لونت گولتکین نویسنده ترکیه‌ای: به ملت ایران غبطه میخورم، مثل هیچ ملتی نیستند
محمد افکانه یکی از اساتيد دانشگاه امام صادق: از روزی که خبر شهادت امیر حسین رو شنیدم، هر روز می گفتم، برم سراغ برگه های امتحانی، بلکه یک یادگاری از این عزیز، برای خودم داشته باشم. اصلا خاطرم نبود که روز امتحان حضور داشت یا غائب. دست و دلم نمی رفت. بالاخره دیروز رفتم برگه رو برداشتم. چقدر هم خوب نوشته بود. هم خط زیبا و هم پاسخ های درست. امیرحسین جان، شهادتت مبارک. امید به شفاعتت دارم.
⭕️‏عزیزانم مذاکره با آمریکا هیچ گره‌ای از مشکلات کشور و مردم باز نمیکنه دارم فارسی سلیس صحبت میکنم میفهمیییییییید یا نه ؟؟!
⭕️‏نسلی که تاریخ نداند شاید تحت تأثیر این عکس باشه اما حقیقت را سپهبد آذر برزین اعتراف کرده: شاه در خرید جنگنده‌f14 و f4 کاملا خودسرانه عمل کرد با این هدف که شرکت گرومن را از ورشکستگی نجات دهد در حالیکه کارشناسان نظامی اصرار به خرید f15 داشتند که از نظر قیمت ارزان‌تر و قوی‌تر بود
⭕️‏مجله اکونومیست: دیگه چطور بگن که نقشه‌شون تکه‌پاره کردن ایرانه؟!
🔴محاکمهٔ نتانیاهو از سر گرفته شد 🔹پس‌از چند هفته وقفه در برگزاریِ دادگاه نتانیاهو که بخشی از آن به‌دلیل تحولات مرتبط با جنگ با ایران رقم خورد، روند رسیدگی قضایی به پروندهٔ فساد نتانیاهو در دادگاه تل‌آویو از سر گرفته شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیت الله میلانی(ره): هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف درد و دل کنید. خوب نیست شیعه‌ روزش شب شود و شبش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد. بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند. با حضرت درد و دلی کند. "اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم التماس دعا
مسعود اوزیل اصالتا ترک و دارای تابعیت آلمانی، در یک بازی وقتی فهمید یکی از مقامات اسراییلی هست، بهش بی محلی کرد و دست نداد. بخاطر فلسطین، نه آلمان و ترکیه. کریس رونالدو هم دقیقا چندبار اینکار را انجام داده. بخاطر فلسطین نه کشور خودش! اونوقت ترامپ به ایران حمله کرده. فغانی بیشرف با وجود بیش از هزار شهید به گرمی باهاش دست داده و خوش و بش کرده. در صورتی که از نظر قانونی هیچ اجباری برای گرم گرفتن با ترامپ نداشته!! فروختن شرف در ازای چی؟؟؟ فغانی مدعی بود در جام جهانی ۲۰۲۲ به خاطر فوت خانم مهسا امینی و شرایط کشور تمرکز لازم برای قضاوت نداشت اما امشب با وجود بیش از هزار شهید، با تمرکز و هوش بسیار در این شرایط وطن با قاتل جوانان ایرانی عکس یادگاری گرفت. واقعا تنفروش به وطنفروش شرف دارد.